Θεία Μαίρη γεία σου. Μπορεί να γράφτηκα στο φόρουμ πριν λίγες μέρες αυτό δεν σημαίνει ωστόσο πως δεν το παρακολουθούσα νωρίτερα. Τα άρθρα που έχεις παραθέσει τα έχω διαβάσει. Σε κάποια απ'όσα αναφέρονται διαφωνώ, κυρίως όσον αφορά τη γέννα και τους εκτροφείς. Για τα πετ σοπ συμφωνώ απόλυτα. Αλλά και πάλι το κομμάτι αυτό δεν με απασχολεί, θεωρώ πως η αγορά του σκύλου μου έγινε πολύ υπεύθυνα. Δεν θα μπώ στη διαδικασία να εξηγήσω γιατί. Δεν ήρθα στο φόρουμ ούτε για να απολογούμαι, ούτε για να με αποκαλούν αφελή. Ήρθα για να μάθω κάποια πράγματα όσον αφορά την διατροφή και την εκπαίδευση και φυσικά να μοιραστώ μαζί σας φωτογραφίες και να χαζέψω τις δικές σας. Έαν για να γίνει αυτό πρέπει να ενστερνιστώ οτιδήποτε γράφεται εδώ μέσα, λυπάμαι διαφωνώ.
Σε παρακαλώ ας μην ανοίξουμε κουβέντα για το γιατί διαφωνώ κλπ.
Όσον αφορά τα αδέσποτα εδώ, ο κυριότερος λόγος που είναι λίγα είναι πως οι γερμανοί δεν είναι επιπόλαιος λαός. Το παίρνω δώρο στο παιδί μου σκύλο γιατί μου το ζήτησε δεν υπάρχει, όπως και δεν υπάρχει και το παίρνω, το βαρέθηκα ή δεν μου έκανε, το παράτησα.
Εκτός αυτού και η φορολογία είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για τους επιπόλαιους. 120 ευρώ το χρόνο φορολόγηση δεν είναι δα και λίγα. Το άσυλο για τα αδέσποτα μπορείς να το δείς εδώ
http://korrekte-klamotten.de/wp-content/uploads/2009/08/luftbild-600x435.jpg
Κατά τα άλλα τα γνωστά, μπορείς να βοηθήσεις με όποιο τρόπο θές, μόνο που μέσα στην πόλη έχουν τοποθετηθεί κουτιά στα οποία μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά τροφή. Περνάει μετά η φιλοζωική και τα μαζεύει. Αυτά.