Μικρός Κουβάς

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αν είναι προγραμματισμένο να πάρει εννοώ!

Οπότε περιμένεις την ολοκλήρωση της αποπαρασίτωσης! :)

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Αν είναι προγραμματισμένο να πάρει εννοώ!

Οπότε περιμένεις την ολοκλήρωση της αποπαρασίτωσης! :)
Δηλαδή ότι συνέβει είναι εντός προγράμματος? Στο μεταξί αυτός πήρε τα πάνω του. Τρέχει, πηδάει τρώει κάλτσες..DSC_0584.jpg

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Δεν ξέρω! Όταν συνέβει στο κουτάβι μου κάτι παρόμοιο ήταν ένα και νεκρό! ο γιατρός μας είπε οτι έπιασε η αποπαρασίτωση! Μίλα και με τον γιατρό σας πάντως για πιο σίγουρα...

Κουκλος ο μικρός!!!!!!!! *agapoylas*

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Μίλησα και με τον γερμανό γιατρό και είπε ότι προφανώς θέλει κάποια άλλη θεραπεία και ότι μάλλον το banminth δεν πίανει κάποια σκουλήκια.

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Last edited:

Constantina_93

Well-Known Member
11 Μαϊου 2013
68
0
Ειναι κουκλος!
Να τον χαιρεσαι και να περασετε πολλες ομορφες στιγμες μαζι!:D

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Κατά τα άλλα τα γνωστά, μπορείς να βοηθήσεις με όποιο τρόπο θές, μόνο που μέσα στην πόλη έχουν τοποθετηθεί κουτιά στα οποία μπορεί ο καθένας να κάνει δωρεά τροφή. Περνάει μετά η φιλοζωική και τα μαζεύει. Αυτά.
αχ τι καλα να το κανουνε και εδω..

εδω ειναι αλλο επιπεδο ο πολιτισμος..

θα βαζει ο καθε ενας(που πραγματικα αγαπα τα σκυλακια) και μετα θα πηγαινει ο καθε ενας..και θα παιρνει για τον σκυλο του..(αν προλαβουν απο τιποτα αστεγους,κτλ)

θα το προτεινω στο δημο μου..
καταπληκτικη ιδεα zilver11

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Ωραίος ο μικρός ...τσούπωσε λίγο ...χαχαχαχ
τρώει όλο του το φαγητό και ακόμα παραπάνω!

θα βαζει ο καθε ενας(που πραγματικα αγαπα τα σκυλακια) και μετα θα πηγαινει ο καθε ενας..και θα παιρνει για τον σκυλο του..(αν προλαβουν απο τιποτα αστεγους,κτλ)
Να προσθέσω πώς τα κουτιά βρίσκονται μέσα και σε καταστήματα.
Ας πούμε στη γειτονία που μένω, υπάρχει τέτοιο κουτί στο σούπερμαρκετ.
Το οποίο φυσικά διαθέτει και είδη/τρόφιμα για ζώα.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τ
Να προσθέσω πώς τα κουτιά βρίσκονται μέσα και σε καταστήματα.
Ας πούμε στη γειτονία που μένω, υπάρχει τέτοιο κουτί στο σούπερμαρκετ.
Το οποίο φυσικά διαθέτει και είδη/τρόφιμα για ζώα.
α εδω ειναι μονο υπερ της ανακυκλωσης..επειδη εκει εχει φραγκα..

τα τελευταια χρονια εχει γινει προοδος.. ανακαλυψαν οτι τελικα πεινανε και αλλοι ανθρωποι, και εχουν μεσα στα καταστηματα -που λες και εσυ- μερικα καλαθια για να βαζουμε εκει τροφιμα (τα οποια τα αγοραζεις απο το ιδιο καταστημα φυσικα.. αρα μαιμου φιλανθρωπια αλλα ενιγουει)

αααα σορι, το κορυφαιο να το λες και εκει στη γερμανια σαν ανεκδοτο.. εχει κατι κουτια που και καλα εκει αν θελεις (λεμε βρε αδελφε) γραφεις τα παραπανονα σου.. απλα ποτε δεν εχει στυλο η χαρτι καπου (συμπτωση), επισης αν το ριξεις μεσα..θα παει στα <<υπ οψιν>>..

ααα, απο εξω εχει μερικους αθιγγανους,μια μποχα axe γενικα στην ατμοσφαιρα χαρμανι με καυσαερια και διαφορα αλλα..(αδεσποτα,ανθρωποι με ρουχα του 80 και αλλα επιστημονικης-ψυχιατρικης σημασιας)

για τα σκυλια ακομα δεν εχουμε παει σε τετοια χαι λεβελ..
προτιμα ο κοσμος το σιναναι γιαβρουμ ακομα στα σκυλαδικα..

καποια στιγμη θα αλλαξει..ο αλλαχ ειναι μεγαλος (που λενε)

(ενταξει δεν ειναι ολοι ετσι..αλλα ενα μεγαλο ποσοστο ειναι)

επειδη δεν διαβασα ολο το θεμα, αν μπορεις να μου κανεις μια χαρη να μου πεις τι σου ειπε ο γερμανος κτηνιατρος για την διατροφη του σκυλου σου ? θενξ :) α και ποσα παιρνει επισκεψεις κτλ να κανουμε μια συγκριση τιμων.. ερευνα αγορας το λενε εδω επιστημονικα.. (οταν οι τιμες στο σουπερ ειναι οτι ναναι,το λενε επιστημονικα χαιβανιτιδα-ζομπιτιδα) (οχι ολοι,αλλα το ιδιο ποσοστο με τους παραπανω)

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Ο κτηνίατρος μου πήρε 41 ευρώ για την δεύτερη επίσκεψη, δηλαδή για το δεύτερο εμβόλιο. Την τρίτη 47 ευρώ, οπού μαζί έγινε και το αντιλυσσικό εμβόλιο. Απλώς, αν κατάλαβα καλά, για να μην επιβαρυνθεί ο σκύλος, έσπασε την δόση του τρίτου σε δύο και χρειάστηκε να ξαναπάω. Την πρώτη επίσκεψη δεν την αναφέρω, γιατί δεν θυμάμαι, αλλά κάπου εκεί νομίζω πάλι.
Για την διατροφή δεν τον ρώτησα κάτι ιδιαίτερο, μιας και μέχρι τώρα δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Του παίρνω την acana puppy small breed. Μου κοστίζει 20 ευρώ, λόγω μεταφορικών (κανονικά είναι κάπου στα 16), επειδή δεν υπάρχει στο πετ σοπ της γειτονίας.

Το θέμα Γερμανία και σούπερ μάρκετ ας μην το πιάσουμε!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
οκ κουλ..
ετσι στατιστικα τι μαρκα ηταν τα εμβολια ? η δεν το συγκρατησες..
αντιλυσσικο σου ειπε καθε χρονο ? τι λει εκει ο νομος ?

σορι που ρωταω τοσα πολλα.. :)

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Novibac!
:D ιτς οκ!
αντιλυσσικό του χρόνου πάλι!Με το εμβόλιο μας έδωσε ταμπελάκι για το 2014, το οποίο φοράμε, όπως και όλα τα σκυλάκια στο πάρκο!
Οπότε φαντάζομαι είναι Μust!! Αυτά γνωρίζω!

Last edited:

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ζηση κανε μας ενα ποτ πουρι οταν βρεις χρονο και διαθεση για το βερολινο..:)
π.χ τι φυλες βλεπεις εξω στο δρομο,τι παιζει με τα μ.μ.μ και τους σκυλους,καποια κτηνιατρικα νοσοκομεια,φαρμακεια,κτηνιατρια που ειναι ανοιχτα π.χ το βραδυ.. οχι μονο τι εχεις δει αλλα και τι ξερεις απο γνωστους...

εμενα ας πουμε με ενδιαφερει μια τηλεοπτικη εκπομπη καθε εβδομαδα, με θεμα το σκυλο.. και καλεσμενο εναν κτηνιατρο,εναν εκπαιδευτη,εναν εκτροφεα κτλ

(εδω στην ελλαδα εχει μονο κατι πρωιναδικα με κατι τυπους που νομιζουν οτι εγιναν ανθρωποι ενω πριν ηταν να μην πω κατι,ταλεντ σοου (εδω κλαιμε),τουρκικα της φυλης μας,που ολοι τα μισουν και ολοι τα βλεπουν (βλεπεις το αιμα νερο δεν γινεται),ααα μαγειρικη με γνησια αρχαια ελληνικα φαγητα(πλακα κανω), ε τετοια πραγματα ευρωπαικα...

το αστειο ειναι οτι αν κανεις ενα ζαπινγκ θα δεις DW,BBC αλλη κουλτουρα,επιπεδο,πολιτισμο,ποιοτητα τηλεορασης που αντανακλα φυσικα και στο επιπεδο του κοσμου που το παρακολουθει.. εδω ειναι σαν να βλεπεις ενα καχεκτυπο,μια ιμιτασιον,μια μαιμου προσπαθεια να δειξεις οτι εχεις πολιτισμο..

σε κουρασα.. για πες ;)

εχει ενδιαφερον να βλεπουμε διαφορετικα πραγματα απο εδω..
να παιρνουμε ιδεες..

zilver11

Active Member
6 Ιανουαρίου 2014
41
0
Λοιπόν:
Στην εστία που μένω έχουν κάτι Ιάπωνες ένα Ακίτα 5 μηνών και κάτι Ινδοί ένα Μπουλ Τεριε 5 χρονών!
Στο δρόμο συναντάς συνέχεια Λουκάνικα, με κάρι, αλλά και αυτά με τα τέσσερα πόδια. Πάγκ πολλά!
Χάσκι και Γερμανικούς ποιμενικούς λιγότερο. Γενικά κυρίως μικρόσωμα, αλλά μένω σε περιοχή με παππούδια!:D Σε έναν κτηνίατρο έχω πάει μέχρι τώρα. Ο οποίος γενικά έχει τρομερές κριτικές στο ίντερνετ. Τα ωράρια του είναι 9-11 το πρωί και 4 με 8 το απόγευμα!
Στα μμμ επιτρέπονται τα σκυλιά, βάσει νόμου όμως με φίμωτρο. Γενικά οι Γερμανοί, παραδόξως, στο θέμα σκύλος είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι. Δεν έχω διασταυρωθεί ως τώρα με επικριτικό βλέμμα. Περισσότερες πιθανότητες έχεις δηλαδή να ακούσεις παρατήρηση στο μετρό επειδή μιλάς δυνατά στο τηλέφωνο, παρά επειδή ο σκύλος σου ακουμπάει σε άλλους επιβάτες.

Για εκπομπή τώρα, δεν έχω ίδεα, αλλά γκούγκλαρα και βρήκα αυτό Der Hundeprofi - Martin Rütter - VOX.de
κάτι σαν αντιγραφή Dog Whisperer πρέπει να είναι.

Ελπίζω να σε κάλυψα!