"Μικτές κενώσεις"???

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Μπορει αν κανω και λαθος αλλα νομίζω οτι με τη καταψυξη δεν αποφευγεις πληρως τα μικρόβια...Τα κοιμιζεις κατα καποιο τρόπο. Αν κανεις δε και λανθασμενη αποψυξη τα εχεις ξυπνησει και κανουν παρτυ ! Ενας οργανισμος νεαρος δεν εχει τις ιδιες ανοχες.

Απο την αλλη δε θα ταιζα μονο ξηρα αποκλειστικα για 1 χρόνο και μετα θα ξεκιναγα μπαρφ. Μου φαίνεται επικίνδυνο για δυσανεξείες, προβλήματα ΄χωνεψης κ.τ.λ

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
καλη η θεωρια δε λεω, αλλα εχοντας περασει αποκει που ειναι ο @Char Angel οταν ηταν και ο δικος μου κουταβι, βρηκα σωτηρια μονο με ξηρη τροφη με βαση το αρνι, σιγα σιγα φτιαξαν ολα και ωμα φαγαμε και μαγειρευτα και απολα...
κατεληξα πως προτιμουσα μια θρεπτικη ξηρη τροφη που θα τον σταθεροποιησει,
παρα μπαρφ και μαγειρευτα που καθε τρεις και λιγο τον πηγαινε σερπαντινα και καναμε 24ωρες αφαγιες η χρειαζοταν να δωσω αντιβιωση λογω ερεθισμου του εντερου κλπ κλπ...
Περασε ο καιρος μεγαλωσε λιγο και τα εφαγε ολα μετα απροβληματιστα.

• Like
Reactions: d3ac0n and Asmodeus

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
καλη η θεωρια δε λεω, αλλα εχοντας περασει αποκει που ειναι ο @Char Angel οταν ηταν και ο δικος μου κουταβι, βρηκα σωτηρια μονο με ξηρη τροφη με βαση το αρνι, σιγα σιγα φτιαξαν ολα και ωμα φαγαμε και μαγειρευτα και απολα...
κατεληξα πως προτιμουσα μια θρεπτικη ξηρη τροφη που θα τον σταθεροποιησει,
παρα μπαρφ και μαγειρευτα που καθε τρεις και λιγο τον πηγαινε σερπαντινα και καναμε 24ωρες αφαγιες η χρειαζοταν να δωσω αντιβιωση λογω ερεθισμου του εντερου κλπ κλπ...
Περασε ο καιρος μεγαλωσε λιγο και τα εφαγε ολα μετα απροβληματιστα.
Ισχυει , τα κουταβια ειναι αρκετα πιο ευαισθητα

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
δεν θα πάνε οι μισές θρεπτικές ουσίες στον ζωμό; (ο οποίος ζωμός αμα δώσεις ποσότητα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να κάνει ο σκύλος μαλακά κακά)
εεε με μετρο δεν λεω να φαει 1 κιλο ζωμο , 3-4 κουταλιες μεσα στο γευμα. Τουλαχιστον εκει θα ξερεις ο,τι δεν ειναι απο μικροβιο ο πουρες

• Like
Reactions: Eroe

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Τελικά ακόμη ο μικρός δεν το έχει ξεπεράσει. Τρώει με όρεξη, πίνει νεράκι, μας βγάζει το λάδι στο παιχνίδι, αλλά ακόμα διάρροια. Οπότε, υποχρεωτικά, ξεκινάμε σήμερα flagyl σιροπάκι.
Τώρα, πόσο κολόφαρδος είμαι, που βρήκα με τη δεύτερη σιρόπι, ενώ ομολογουμένως είναι σε έλλειψη, τι να πω. Τουλάχιστον, δε θα επιβαρύνω το στομαχάκι του με χάπια.

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Τελικά ακόμη ο μικρός δεν το έχει ξεπεράσει. Τρώει με όρεξη, πίνει νεράκι, μας βγάζει το λάδι στο παιχνίδι, αλλά ακόμα διάρροια. Οπότε, υποχρεωτικά, ξεκινάμε σήμερα flagyl σιροπάκι.
Τώρα, πόσο κολόφαρδος είμαι, που βρήκα με τη δεύτερη σιρόπι, ενώ ομολογουμένως είναι σε έλλειψη, τι να πω. Τουλάχιστον, δε θα επιβαρύνω το στομαχάκι του με χάπια.
Πολύ λυπάμαι φίλε μ..μου γιατρός τι είπε?

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Αυτός μου είπε για flagyl. Από τη στιγμή που δεν έχει πυρετό, τρώει κανονικά, πίνει νερό, παίζει σαν τρελός, κάποιο γαστρεντερικό πρόβλημα είναι, οπότε flagyl. Μου είπε ότι δε θα βρω σιρόπι, που είναι η καλύτερη λύση, αλλά στάθηκα τυχερός.
Σκέφτομαι να κάνω και μία συλλογή ύποπτου υλικού το ΣΚ και να τα πάω Δευτέρα για καλλιέργεια, να δω τι θα δείξει. Να δούμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Ίσως διευκολυνθεί έτσι η κατάσταση.

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Περαστικά του!! Μήπως να ρωτούσες τον γιατρό να σταματήσεις την κονσέρβα και να πας στο κλασικό λαπα με κοτόπουλο χωρισμένο σε αρκετές μικρές μερίδες;

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Τους το είπα για λαπά, αλλά μου είπε i/d. Φυσικά, μιας και θα μιλήσουμε σήμερα, μπορώ να τη ρωτήσω για περισσότερες μερίδες μέσα στην ημέρα, ώστε να μην επιβαρύνετε πολύ το γαστρεντερολογικό του.

• Like
Reactions: noni_papa

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Τους το είπα για λαπά, αλλά μου είπε i/d. Φυσικά, μιας και θα μιλήσουμε σήμερα, μπορώ να τη ρωτήσω για περισσότερες μερίδες μέσα στην ημέρα, ώστε να μην επιβαρύνετε πολύ το γαστρεντερολογικό του.
Θύμησε μου για 24 ωρη νηστεία τον είχες ρωτήσει??

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Θύμησε μου για 24 ωρη νηστεία τον είχες ρωτήσει??
Την είχε κάνει μόνος του ο μικρός, χωρίς να ρωτήσω ή να του την επιβάλλω. Ουσιαστικά από Κυριακή μεσημέρι έως Δευτέρα βράδυ.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Άντε να δούμε, γιατί μας στενοχωρεί πολύ, παρόλο που δε φαίνεται αυτόν να τον πειράζει καθόλου. Να μου πεις, δεν τα μαζύει αυτός!!!!:)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Επειδή ειναι πολλες οι μερες πια...κ δεν στεκει....
Παρε μια "τουρτα" κ πηγαινε την να δειτε τι γίνεται.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Είναι εκτός, καθώς κριτής σε εκθέσεις. Θα επιστρέψει 11 του μήνα, οπότε η επικοινωνία είναι λίγο προβληματική. Της έστειλα mail, θα μου απαντήσει τις επόμενες ημέρες.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Επειδή ειναι πολλες οι μερες πια...κ δεν στεκει....
Παρε μια "τουρτα" κ πηγαινε την να δειτε τι γίνεται.
Τι εννοείς "δεν στέκει"? Γιατί δεν κατάλαβα.
Έχω σκοπό να μαζέψω δείγματα από τρεις τούρτες και να πάω.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
στο λεω γιατι ξέρω περίπτωση μπαρφοσκυλου που με κονσερβες κλπ δεν εφτιαξε, μην ξεχνας ότι ο σκυλος δεν εχει φαει τιποτα αλλο εκτος από ωμο.
Ρωτα τον γιατρό σου για κολοκύθα κιτρινη κανει θαυματα σε τετοια προβληματα.