"Μικτές κενώσεις"???

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Γιατι ειναι απτην Κυριακη βρε Χαραλαμπε κ έχουμε Παρασκευη.
Με την ασιτια κ με τις τοσες κονσέρβες θα πρεπε να χεζει πέτρες!
Ουτε ειναι πια τόσο μικρος ουτε ειναι κανα αδυνατο ασθενικο πλασμα.
Δε στα λεω να τρομαξεις,
στα λεω για να το ψαξεις πιο διεξοδικά κ να τελειωνεις!
Παρατραβηξε.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Ότι παρατράβηξε. Και ότι άλλο εκτός από αδύνατος ασθενικός είναι. Με το ζόρι τον κρατάς. Παίρνει φόρα και πηδάει πάνω από τα χέρια μου όταν θελω να τον εμποδίσω να ανέβει στο κρεβάτι.
Από σήμερα ξεκίνησα να μαζεύω δείγματα από τούρτες για το "ζαχαροπλαστείο". Περιμένω να μιλήσω με το γιατρό, αν θα τις πάω αύριο ή τη Δευτέρα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Τι εννοείς "δεν στέκει"? Γιατί δεν κατάλαβα.
Έχω σκοπό να μαζέψω δείγματα από τρεις τούρτες και να πάω.
Σωστά - από 3 διαφορετικές τούρτες και στο ψυγείο μέχρι να τα πας.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Καλημέρα. Σήμερα το πρωί, μάλλον λόγω γενεθλίων του (3 μηνών, 3/11 - 3/2), μου έκανε μία τουρτίτσα μαλακή, αλλά σχεδόν κανονικά σχηματισμένη. Μετά βέβαια έκανε και το γλάσο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Χτες το βράδυ ξεκινήσαμε και flagyl σιρόπι.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Τελικά, μόνο όταν είμαι στη δουλειά προλαβαίνω να μπω στο forum. Όταν είμαι σπίτι, δε μου αφήνει λεπτό ο τρελάκιας μου!!! (ή δεν θέλω να χάσω λεπτό μαζί του!)
Σήμερα το πρωί είχαμε σχήμα, αλλά ακόμα πολύ μαλακά. Πήγαν και για καλλιέργεια, και βλέπουμε. Το μόνο πρόβλημα είναι..... ότι πεινάει συνέχεια!!! Κατά τα άλλα, νεράκι, φουλ παιχνίδι, όλα ΟΚ!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Καλημέρα σας. Για να κλείσουμε το θέμα.
Βγήκαν τα αποτελέσματα της καλλιέργειας. Ο μικρός είναι μάλλον πιο υγιής από όλους μας. Η καλλιέργεια αρνητική στα πάντα. Χαίρει άκρας υγείας. Προφανώς κάτι τον πείραξε εκείνη τη μέρα (ίσως επειδή ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε ψάρι?). Τώρα σταδιακά γυρίζουμε σε barf. Θα μας πάρει 3-4 μέρες, για να τρώει μόνο barf, αλλά όλα ΟΚ.
Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια, τις συμβουλές και τη συμπαράσταση.