ναι! Ειμαστε all seasons' girls κι εμεις!!!Agathe,σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!Τα φιλιά μου στα σκυλούνια σου...
Scarlett,και εμείς θέλουμε πολύ να βρεθούμε...και χειμώνα![]()
ποια δεν εχει ορεξη για το μελαχρινο ΘΕΟ? Οταν ηρεμησει το εντερακι σας να κανονισουμε σκυλοβολτα!Καλή χρονιά Φανούλα, και στο τυχερό κορίτσι που βρηκε τόσο όμορφη οικογένεια σε σας!!
Κι εγώ θα ήθελα να ξαναβρεθούμε δεν ξέρω αν η Μοίρα έχει όρεξη να ξανασυναντήσει τον μπουνταλά!
H Moίρα μάλλον έχει αντίθετη άποψη..το μελαχροινό τέρας της τα πρήξε την προηγούμενη φορά αγνοούσε όλους τους άλλους σκύλους και την κυνηγούσε συνεχώς!!!ποια δεν εχει ορεξη για το μελαχρινο ΘΕΟ? Οταν ηρεμησει το εντερακι σας να κανονισουμε σκυλοβολτα!
σβησε πμμμμμμ!!!!!!H Moίρα μάλλον έχει αντίθετη άποψη..το μελαχροινό τέρας της τα πρήξε την προηγούμενη φορά αγνοούσε όλους τους άλλους σκύλους και την κυνηγούσε συνεχώς!!!
ελα ρε...κολλαει με καποιον παντα ο ατιμος...οπως με τη Δαφνη την αλλη φορα?H Moίρα μάλλον έχει αντίθετη άποψη..το μελαχροινό τέρας της τα πρήξε την προηγούμενη φορά αγνοούσε όλους τους άλλους σκύλους και την κυνηγούσε συνεχώς!!!
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!!Καλή χρονιά Φανούλα, και στο τυχερό κορίτσι που βρηκε τόσο όμορφη οικογένεια σε σας!!
Κι εγώ θα ήθελα να ξαναβρεθούμε δεν ξέρω αν η Μοίρα έχει όρεξη να ξανασυναντήσει τον μπουνταλά!
Καθόλου αδεία...να την χαίρεσαι λοιπον την μοίρααα ματς μουτς
πολλά όμρφα χρονια μαζί της
τι μοίρα κι αυτή! ήταν μοιραίο η μοίρα να μοιράσει....μοιρωδάτη σκυλοτούρτα
(δεν υπάρχουν ορθογραφικά λαθοι, είναι ποιητική αδεία)