Μοίρα!!! (Ημίαιμο Λαμπραντόρ)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.799
8.004
Φανούλα να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας ευχές και από τον μπουνταλά που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία! ;)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Φανούλα να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας ευχές και από τον μπουνταλά που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία! ;)
Ευχαριστούμε πολύ...να του δώσεις πολλά φιλιά στα μάγουλα και την μύτη του!!!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Φανη,να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!
Να ειναι παντα γερη και ευτυχισμενη.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Να περναει καλα η σκυλιτσα σου!
Τα χρονια της να ειναι γεματα απο φαι και εκτονωση!
Να σαι και 'συ καλα ωστε να της τα προσφερεις!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Σας Ευχαριστώ Πολύ όλους για τις ευχές σας....
Σας ευχόμαστε όλοι να περνάτε όμορφα με τα φιλαράκια σας και να έχετε πάντα υγεία!!!
Και τώρα οι φωτογραφίες....

IMG_2213..jpgIMG_2222..jpg
Μου έφεραν και δωράκι εγώ φταίω που έσκασε τόσο εύκολα?:D:D

IMG_2219..jpgIMG_2223..jpg
Επιτέλους η Τούρτα μου......

IMG_2238..jpg

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Φανή να χαίρεσαι το κορίτσι σου και να σε χαίρεται και αυτό!!! Με υγεία πάνω από όλα!!! Να ζήσετε πολλές ευτυχησμένες στιγμές!!! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Ήταν πολύ πρόχειρη.....κονσέρβα από πάνω γιαούρτι 2%(δε είχα άλλο:D) και το 2 το έκανα με λουκανικάκια!!!:p
Γενικά πέρα από το γιαούρτι τα άλλα μόνο σε τέτοιες περιπτώσεις τα τρώει!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το καλοκαιράκι μπήκε αλλά μπάνιο δε με έχουν πάει ακόμα οι άχρηστοι!!

Το δευτερό μας καλοκαίρι αν και ακόμα δε έχουμε δει ούτε την θάλασσα ούτε καν και την πισίνα του puppies park!!
Με την μικρή μας όλα είναι πολύ καλά μόνο 2-3 κιλάκια πρέπει να χάσουμε αλλά όλα τα άλλα μια χαρά!
Το μόνο θέμα είναι ένα τύπου φοβία που έχει και θέλω να πιστεύω ότι είναι στα βιώματα που είχε πριν από εμάς!!
Φοβάται όταν ανεβάζουμε τον τόνο της φωνής μας,όχι προς εκείνη.Παράδειγμα μπορεί να μιλάω στο τηλέφωνο και απλά να ανεβάσω τον τόνο της φωνής μου, ε και τότε εξαφανίζεται από κοντά μου και τρέχει στην φολιά της!!
Να πω ότι δεν την έχουμε χτυπήσει ποτέ,εντάξει της έχουμε φωνάξει κάποιες φορές αλλά του τύπου μηη και όχι!!Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως έχω κάνει κάτι λάθος και από την άλλη την βρήκα περίπου 8 μηνών και με αρκετές φοβίες τότε!!
Γενικά όμως είναι κοινωνική και με άλλα σκυλιά και με ανθρώπους χωρίς να σκέφτεται και πολύ να πάει κοντά τους!
Εχει καταφέρει να κερδίσει τους περισσότερους που στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί μαζί της...απλά επειδή είναι σκύλος και δε πρέπει να ζει στο σπίτι!:rolleyes:
Μερικές φώτο από το καινούργιο κρεβάτι μας, που με το είδε άρχισε να το τραβάει και να το πηγαίνει στο σημείο του και με την πρώτη ευκαιρία βρήσκετε εκεί!!
Επίσης σχεδόν πάντα παίρνει και το μαξιλαράκι της μαζί:D

DSC_2040.jpgDSC_2032.jpgDSC_2041.jpg

Καλό καλοκαίρι σε όλους....:cool:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Κουκλα και πως της παει το καινουργιο της κρεβατι!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.927
20.335
To...μαξιλαράκι, είναι αυτό τύπου κόκκαλο; ;)

Σούπερ!!!!

Πάντως ναι...μια δίαιτα την χρειάζεται, για να βγει στην παραλία :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Το ότι έχει ξεπεράσει τις πιό πολλές φοβίες που είχε όταν τη βρήκατε δείχνει ότι την αγαπάτε κι η Μοίρα το καταλαβαίνει. ΘΑ το δείτε που σιγά σιγά θα ξεπεράσει και την ένταση της φωνής. Και πιθανότατα θα το ξεπεράσει τόσο σταδιακά που απλά κάποια στιγμή θα πάρετε χαμπάρι ότι πιά μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο ή να κάνετε χαβαλέ με την παρέα σας άνετα, χωρίς να το παίζει...καλόγρια που αποσύρεται!

Με 'γειά το καινούριο κρεββάτι!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
To...μαξιλαράκι, είναι αυτό τύπου κόκκαλο; ;)

Σούπερ!!!!

Πάντως ναι...μια δίαιτα την χρειάζεται, για να βγει στην παραλία :)
Ναι ναι αυτό που είναι μαζί με το κρεβάτι..φυσικά το έκοψα από το κρεβάτι;)

Θα της το πω αυτό με την παραλία αλλά δε νομίζω ότι την ενδιαφέρει....η άτιμη μου έμοιασε:cool::rolleyes:
Πέρα την πλάκα χρειάζεται γιατί από τα 27,5 πήγε 31,5 και δε θέλω να επιβαρυνθεί το μυοσκελετικό της σύστημα!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Το ότι έχει ξεπεράσει τις πιό πολλές φοβίες που είχε όταν τη βρήκατε δείχνει ότι την αγαπάτε κι η Μοίρα το καταλαβαίνει. ΘΑ το δείτε που σιγά σιγά θα ξεπεράσει και την ένταση της φωνής. Και πιθανότατα θα το ξεπεράσει τόσο σταδιακά που απλά κάποια στιγμή θα πάρετε χαμπάρι ότι πιά μπορείς να μιλάς στο τηλέφωνο ή να κάνετε χαβαλέ με την παρέα σας άνετα, χωρίς να το παίζει...καλόγρια που αποσύρεται!

Με 'γειά το καινούριο κρεββάτι!
Ευχαριστούμε...ελπίζω με το καιρό να διορθωθεί απλά πιστεύω ότι δε θα είναι εύκολο!!Αλλά εδώ είμαστε και θα τα καταφέρουμε και σε αυτό!!
Χα χα μου άρεσε αυτό με την καλόγρια θα στο δανιστώ να το λέω:p

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Πολύ ...design το καινούριο κρεβάτι...και τα χρώματαααα....άλλο πράμα!!!
Αλλά...πολύ την αργήσατε τη θάλασσα...ε...δεν κάνει...Όχι για σας..., για το ...φουκαριάρικο το ζωντανό το λέω...;)

(εμείς πάλι..., μη σας ταράξω..., αλλά στα δέκα μέτρα έχουμε την παραλία......Καλό καλοκαίρι!!!!:))

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πολύ ...design το καινούριο κρεβάτι...και τα χρώματαααα....άλλο πράμα!!!
Αλλά...πολύ την αργήσατε τη θάλασσα...ε...δεν κάνει...Όχι για σας..., για το ...φουκαριάρικο το ζωντανό το λέω...;)

(εμείς πάλι..., μη σας ταράξω..., αλλά στα δέκα μέτρα έχουμε την παραλία......Καλό καλοκαίρι!!!!:))
Να μας ταράξεις....όχι καλέ σιγά μη σε ζηλέψουμε κιόλας που έχετε την θάλασσα στα πόδια σας:p
Τα χρώματα του κρεβατιού είναι μινιμαλ και προσεχτικά διαλεγμένα(από την εταιρία):cuniaoo:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.323
Μέλη
20.087
Νεότερο μέλος
George_mal