Το καλοκαιράκι μπήκε αλλά μπάνιο δε με έχουν πάει ακόμα οι άχρηστοι!!
Το δευτερό μας καλοκαίρι αν και ακόμα δε έχουμε δει ούτε την θάλασσα ούτε καν και την πισίνα του puppies park!!
Με την μικρή μας όλα είναι πολύ καλά μόνο 2-3 κιλάκια πρέπει να χάσουμε αλλά όλα τα άλλα μια χαρά!
Το μόνο θέμα είναι ένα τύπου φοβία που έχει και θέλω να πιστεύω ότι είναι στα βιώματα που είχε πριν από εμάς!!
Φοβάται όταν ανεβάζουμε τον τόνο της φωνής μας,όχι προς εκείνη.Παράδειγμα μπορεί να μιλάω στο τηλέφωνο και απλά να ανεβάσω τον τόνο της φωνής μου, ε και τότε εξαφανίζεται από κοντά μου και τρέχει στην φολιά της!!
Να πω ότι δεν την έχουμε χτυπήσει ποτέ,εντάξει της έχουμε φωνάξει κάποιες φορές αλλά του τύπου μηη και όχι!!Καμιά φορά σκέφτομαι μήπως έχω κάνει κάτι λάθος και από την άλλη την βρήκα περίπου 8 μηνών και με αρκετές φοβίες τότε!!
Γενικά όμως είναι κοινωνική και με άλλα σκυλιά και με ανθρώπους χωρίς να σκέφτεται και πολύ να πάει κοντά τους!
Εχει καταφέρει να κερδίσει τους περισσότερους που στην αρχή ήταν επιφυλακτικοί μαζί της...απλά επειδή είναι σκύλος και δε πρέπει να ζει στο σπίτι!

Μερικές φώτο από το καινούργιο κρεβάτι μας, που με το είδε άρχισε να το τραβάει και να το πηγαίνει στο σημείο του και με την πρώτη ευκαιρία βρήσκετε εκεί!!
Επίσης σχεδόν πάντα παίρνει και το μαξιλαράκι της μαζί

Καλό καλοκαίρι σε όλους....