Μολοσσός τριγυρνάει στο Μοσχάτο

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Εχω δει 2 φορές έναν άσπρο μολοσσό να τριγυρνάει στο Μοσχάτο. Την πρώτη φορά δεν τον πρόλαβα. Χθες όμως πρόλαβα και του έβαλα νερό και φαγητό γιατί ήταν με την γλώσσα έξω και κοκκαλιασμένος. Γενικά δεν κάθεται, δείχνει νευρικός, φοβισμένος. Τι μπορεί να γίνει αν τον πετύχω την επόμενη φορά?

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Βγάλε φωτογραφίες το σκύλο, κόλλα αφίσσες, βάλε αγγελίες! Μπορεί να έχει χαθεί..
Μα, δεν έχω τον σκύλο. Τι αφίσες να βάλω? Και αυτός που θα πάρει τι θα του πω? Τριγύρνα στο Μοσχάτο και θα τον βρεις?

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Δεσποινάκι είναι αυτό που μου είχες πει?:confused:
Ναι ρε Ελινάκι και τον πέτυχα χθες φεύγοντας απο την δουλειά. Σε κάποια φάση και κατα την διάρκεια της ημέρας με πήρε ένας συνάδελφος μου τηλέφωνο για να βγω αμέσως έξω επειδή είδε έναν σκύλο με την γλώσσα έξω για να του βάλω νερό και φαγητό. Η περιγραφή που μου έδωσε ήταν ίδια ακριβώς με του Μολοσσού. Βγήκα αλλά δεν τον βρήκα πουθενά. Φεύγοντας όμως τον πέτυχα. Εδειχνε σαν να ζαλίζεται, δεν είχε ισορροπία. Δεν ξέρω αν ήταν απο την αδυναμία και πόσο καιρό είχε να πει νερό και να φάει. Ήταν κοκκαλιασμένος.

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Σε ποια περιοχή του Μοσχάτου τον είδες?
Την πρώτη φορά ήταν πάνω στην Μακρυγιάννη έξω ακριβώς απο την εταιρεία που δουλεύω. Την δεύτερη φορά τον πέτυχα στην παράλληλη ακριβώς της Μακρυγιάννη που πάει προς τον ηλεκτρικό του Μοσχάτου. Δεν ξέρω πως ονομάζεται. Το σημείο όμως που τον είδα το θυμάμαι πολύ καλά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τα έχεις μπερδέψει μάλλον… Η Μακρυγιάννη είναι η οδός που οδηγεί στον ηλεκτρικό του Μοσχάτου.
Τον είδες κοντά στο σταθμό?

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Τα έχεις μπερδέψει μάλλον… Η Μακρυγιάννη είναι η οδός που οδηγεί στον ηλεκτρικό του Μοσχάτου.
Τον είδες κοντά στο σταθμό?
Δεν έχω μπερδέψει τίποτα. 11 χρόνια πηγαινοέρχομαι Μοσχάτο. Η Μακρυγιάννη είναι αυτή που ξεκινάει απο τον ηλεκτρικό. Δεν οδηγεί στον ηλεκτρικό. Αυτή που οδηγεί στον ηλεκτρικό και βγαίνεις ακριβώς είναι η Πίνδου και αυτή είναι η οδός που τον είδα. Οχι κοντά στον ηλεκτρικό, στην μέση της Οδού που σου λέω. Τι μπορεί να γίνει?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Δεν οδηγεί με το αυτοκίνητο. Με τα ποδαράκια οδηγεί μια χαρά στο σταθμό. Καρφί! ;)
Επειδή τυχαίνει να μένω Μοσχάτο και μάλιστα επί της Μακρυγιάννη, θα έχω και εγώ το νου μου μήπως δω το σκύλο ή κάποια τοιχοκολλημένη ανακοίνωση που αφορά την απώλεια του.

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Δεν οδηγεί με το αυτοκίνητο. Με τα ποδαράκια οδηγεί μια χαρά στο σταθμό. Καρφί! ;)
Επειδή τυχαίνει να μένω Μοσχάτο και μάλιστα επί της Μακρυγιάννη, θα έχω και εγώ το νου μου μήπως δω το σκύλο ή κάποια τοιχοκολλημένη ανακοίνωση που αφορά την απώλεια του.
Εγώ σου έλεγα με το αυτοκίνητο ρε συ γιατί με το αυτοκίνητο ήμουν. Με τα ποδαράκια όπως θες την παίρνεις την κάθε οδό.:p
Αν θες δώσε μου το κινητό σου για να σε πάρω μόλις τον δω μπας και κάνουμε κάτι. Είναι άσπρος με λίγες πιτσιλιές στο πίσω μέρος του σώματός του και φοράει κολλάρο. Αν θες στείλε μου πμ.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εάν έχετε βρει κάποιον να φιλοξενήσει το σκύλο μέχρι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του ή οικογένεια να τον υιοθετήσει, επικοινώνησε μαζί μου για να σε βοηθήσω να τον πιάσουμε, να τον πάμε σε κτηνίατρο για έλεγχο τσιπ και να τοιχοκολλήσουμε αφίσες στην περιοχη, μήπως κάποιος τον ψάχνει.

Σου στέλνω το κινητό μου.:)

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Εάν έχετε βρει κάποιον να φιλοξενήσει το σκύλο μέχρι να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του ή οικογένεια να τον υιοθετήσει, επικοινώνησε μαζί μου για να σε βοηθήσω να τον πιάσουμε, να τον πάμε σε κτηνίατρο για έλεγχο τσιπ και να τοιχοκολλήσουμε αφίσες στην περιοχη, μήπως κάποιος τον ψάχνει.

Σου στέλνω το κινητό μου.:)

Εχω έναν γνωστό μου ο οποίος μαζεύει αδέσποτα, τα περιποιείται και μετά τους βρίσκει οικογένειες. Αλλά δεν ξέρω αν αυτή την περίοδο μπορεί να φιλοξενήσει και άλλο ή αν είναι φουλ. Θα τον ρωτήσω και θα σου πω. Αν δεν μπορεί, εσύ έχεις κανέναν γνωστό?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Όχι δεν έχω γνωστό.

Εάν δεν βρεθεί κάποιος να φιλοξενήσει το σκύλο, δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Το μόνο που απομένει να γίνει, σε περίπτωση που υπάρχουν τοιχοκολλημένες αφίσες σχετικά με την απώλεια του, είναι να τηλεφωνήσεις στους ιδιοκτήτες του και να τους ενημερώσεις πως ο σκύλος τριγυρνάει κοντά στη Μακρυγιάννη.

Ντέπυ

Well-Known Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
79
0
53
Πειραιάς
Όχι δεν έχω γνωστό.

Εάν δεν βρεθεί κάποιος να φιλοξενήσει το σκύλο, δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Το μόνο που απομένει να γίνει, σε περίπτωση που υπάρχουν τοιχοκολλημένες αφίσες σχετικά με την απώλεια του, είναι να τηλεφωνήσεις στους ιδιοκτήτες του και να τους ενημερώσεις πως ο σκύλος τριγυρνάει κοντά στη Μακρυγιάννη.
Επικοινώνησα τελικά με τον γνωστό μου. Εχει ήδη 4 σκυλιά και δεν μπορεί να βάλει και άλλο. Κρίμα πραγματικά...