Μπεμπα, μια κοντοχοντρη αλεπουδιτσα!

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παρουσιασω σωστα την μπεμπαρα σε ενα ολοδικο της θεμα... Εμ πως, τετοιο κοριτσι και να το αφησω παραπονεμενο δεν γινεται...:p
Λοιπον, την μπεμπα την βρηκα πριν δυο καλοκαιρια στο χωριο μου στην Φλωρινα, οπου ειχα παει για διακοπες.Ενα χωριο με 30 μονιμους κατοικους και παρα πολλα αδεσποτα οπου ερχονται και τα παρατανε καποιοι εξυπνοι απο αλλα κυριως χωρια :mad:
Εγω ειχα παθει καταθλιψη, κυκλοφορουσα ολη την ημερα με κονσερβες στο χερι και ταιζα τα σκυλια. ..Ολα φυσικα ηταν αξιαγαπητα, την χοντρη απο την αρχη την ειχα ξεχωρισει ομως... Με το που με εβλεπε γυρναγε την κοιλαρα της αναποδα για χαδια, εδινε χερακι κτλπ... Σουλατσαρε σε ολο το χωριο, επαιζε με τα παιδακια και γενικα ηταν πολυ φιλικη με ολους... Ως που μια μερα ειχαμε αφησει ανοιχτη την πορτα της αυλης του σπιτιου και μπηκε μεσα... Και δεν ξαναβγηκε, γιατι απο τοτε εγινε απλα δικη μας... Στην αρχη ειχα καποια θεματα με τη μανα μου και την γιαγια μου (αν και λατρευουν τα σκυλια εβλεπαν κατα που παει η δουλεια και μου ελεγαν να την ταιζω εξω απο την αυλη γιατι αλλιως δεν προκειται να φυγει, αλλα φυσικα δεν το εκανα!) Δυο ημερες κρατησε η γκρινια, μετα την συνηθισαν και φυσικα την αγαπησαν (η μανα μου την εχει κανει χοντρελα):mad:.. Την πηγα και στον γιατρο υστερα απο 3 ημερες για εμβολια κτλπ και η κακομοιρα ηταν εγκυος ουτε και ξερω απο ποιο απο ολα τα αδεσποτακια... Της εκανε στειρωση η γιατρος, κατσαμε και καμια εβδομαδα ακομα Φλωρινα και μετα ηρθαμε στας Αθηνας;)
Εδω προσαρμοστηκε αμεσως μεσα στο σπιτι, συνηθισε κατευθειαν στο λουρι, τα πηγε πολυ καλα με τον Ροκυ και εντος σπιτιου (στην Φλωρινα εμενε στην αυλη δυστυχως) και γενικα ηταν και παραμενει ενα αξιολατρευτο ζωο...
Της αρεσει να κανει παρεα με ολα τα σκυλια (στα γατια εχουμε ενα θεμα), και ειναι πολυ φιλικη με ολους...
Επισης τρελαινεται για μεγαλες βολτες και για τα σκυλοπαρκα, οπου βρισκει και τα αγαπημενα της ξυλαρακια και τα μασουλαει... Αμ πως...
Το μονο σπαστικο της ειναι το γαυγισμα (γαυγιζει με το παραμικρο, απο την πορτα που ακουει να ανοιγει μεχρι και τον ηχο που ανοιγει το ψυγειο γιατι χαιρεται μηπως και φαει;)).
Ωστοσο, την λατρευω ειναι φοβερα αξιαγαπητη, χαδιαρα, εξυπνη, υπακουη (οχι παντα!) και πολυ καλοβολη...
Και ειναι ενα καθαροαιμο μπασταρδακι, ουτε ξερω απο κραταει η σκουφια της (οχι οτι με νοιαζει να μαθω κιολας)!
Τωρα προσπαθω να της κανω λιγο διαιτα γιατι εχει παραπαχυνει η αληθεια ειναι αλλα εχω τα κλασικα της μανας μου "κριμα ειναι το σκυλι πειναει, εσυ θα ετρωγες ολο τα ιδια και τα ιδια κτλπ" και με ποιανουν τα νευρα μου... Ωστοσο ελπιζω να τα καταφερουμε!
Αυτη ηταν η ιστορια της χοντρης... Σε εναν μηνα κλεινουμε 2 χρονια μαζι!

20150530_180908-1.jpg

20150530_180849-1.jpg

20150329_225228.jpg

Attachments

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
Στη φωτό που έχεις για προφίλ, μου φαίνεται χοντρούλα όντως. Στις άλλες που έχεις ανεβάσει όμως όχι. Τι βάρος έχει;

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Στη φωτό που έχεις για προφίλ, μου φαίνεται χοντρούλα όντως. Στις άλλες που έχεις ανεβάσει όμως όχι. Τι βάρος έχει;
Την τελευταια φορα που πηγαμε στον γιατρο ηταν 12 κιλα... Ειναι αρκετα χοντρουλα, ισως στις αλλες φωτο δεν φαινεται καλα... Παντως τρωει σχεδον οτι και ο αλλος μου σκυλος, αλλα ισως τα παιρνει πιο ευκολα...Ειναι και στειρωμενη μπορει για αυτοo_O

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Χοντρή κι εσύ πια... Στρουμπουλοκομψή είναι, σπάει το κατεστημένο των ανορεξικών μοντέλων που προβάλλονται από τα μίντια ;):p:D
Να σου ζήσει!
Ευχαριστω πολυ!!!
Αχχαχαχαχα, αμα το δεις απο αυτην την πλευρα, ενα δικιο το χεις...;);) Θα την λεω παχουλοκομψη απο εδω και περα λοιπον, οχι χοντρη.:love:

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Την τελευταια φορα που πηγαμε στον γιατρο ηταν 12 κιλα... Ειναι αρκετα χοντρουλα, ισως στις αλλες φωτο δεν φαινεται καλα... Παντως τρωει σχεδον οτι και ο αλλος μου σκυλος, αλλα ισως τα παιρνει πιο ευκολα...Ειναι και στειρωμενη μπορει για αυτοo_O
Τσέκαρε τη μάνα σου για προμήθεια μυστικών μεζεδακίων... Δεν έχει ενδοιασμούς η ελληνίδα μάνα, κάθε φορά που έρχεται η δικιά μου, ο Enzo τσιμπάει και κάνα κιλό... :ROFLMAO:

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Τσέκαρε τη μάνα σου για προμήθεια μυστικών μεζεδακίων... Δεν έχει ενδοιασμούς η ελληνίδα μάνα, κάθε φορά που έρχεται η δικιά μου, ο Enzo τσιμπάει και κάνα κιλό... :ROFLMAO:
Αχαχαχχαχα σε καταλαβαινω...
Της δινει μπολικο πραμα η μανα μου... Μενουμε και μαζι ακομα οποτε μπορεις να φανταστεις πως ειναι η κατασταση:mad:
Απλα τρωει οτι και το αλλο μου σκυλακι (γιατι και αυτο τσιμπολογαει δυστυχως) και εκεινος ειναι μια χαρα... Η μπεμπαρα μαλλον τα παιρνει πιο ευκολα, η ισως ειναι και το σκαρι της ετσι, τι να πω... Παντως η παχουλοκομψη θελει λιγο διαιτα, αυτη ειναι η μονη αληθεια... Θα βγει και στις παραλιες σε λιγο καιρο, πρεπει να ειναι φιτ;)

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Καλωσήρθατε,

Αγαπώ αυτές τις ιστορίες που στο τέλος σε διαλέγει το σκυλί!! :love:

Κουκλίτσα είναι, εγώ δεν θα σχολιάσω το βάρος της γιατί δεν το βρίσκω κομψό.. :p Ίσως πάντως λιγο περισσότερο περπάτημα να βοηθούσε.

Τύπου κοκκονάκι μου κάνει έτσι όπως την βλεπω, αλλα όπως είπες κι εσύ, καθόλου σημασία δεν έχει.
Να την χαίρεσαι, να περάσετε πολλά πολλά όμορφα και απροβλημάτιστα χρονια μαζί!!

• Like
Reactions: mariakala

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Καλωσήρθατε,

Αγαπώ αυτές τις ιστορίες που στο τέλος σε διαλέγει το σκυλί!! :love:

Κουκλίτσα είναι, εγώ δεν θα σχολιάσω το βάρος της γιατί δεν το βρίσκω κομψό.. :p Ίσως πάντως λιγο περισσότερο περπάτημα να βοηθούσε.

Τύπου κοκκονάκι μου κάνει έτσι όπως την βλεπω, αλλα όπως είπες κι εσύ, καθόλου σημασία δεν έχει.
Να την χαίρεσαι, να περάσετε πολλά πολλά όμορφα και απροβλημάτιστα χρονια μαζί!!

Ευχαριστω πολυ!!!
Περπαταμε αρκετα περιπου 1μιση ωρα την ημερα + ποση ωρα που την εχω στο παρκο και τρεχει σαν τρελη περα δωθε;)
Ισως παντως και ακομα παραπανω δεν θα εβλαπτε... Αλλα το σημαντικο ειναι το τσιμπολογημα που πρεπει να κοπει...
Απο εξετασεις κλπ παντως ειναι μια χαρα υγιεστατη...
Οντως κοκονεφερνει λιγο, αλλα φυσικα μικρη σημασια εχει οτι και να ειναι:love:

• Like
Reactions: Pitsinaki

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
12 κιλά δε μου φαίνονται και τόσα πολλά αλλά δε ξέρω και το μέγεθός της..Εντάξει μωρέ λίγη προσοχή να μην ξεφύγει πολύ. Κατα τ' άλλα μια χαρά κούκλα είναι. :love: Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια παρέα. Η αγάπη που θα σου δώσει θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω για την απόφαση που πήρες να τη βάλεις στη ζωή σου :)

• Like
Reactions: byroncity

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
12 κιλά δε μου φαίνονται και τόσα πολλά αλλά δε ξέρω και το μέγεθός της..Εντάξει μωρέ λίγη προσοχή να μην ξεφύγει πολύ. Κατα τ' άλλα μια χαρά κούκλα είναι. :love: Να τη χαίρεσαι και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια παρέα. Η αγάπη που θα σου δώσει θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω για την απόφαση που πήρες να τη βάλεις στη ζωή σου :)
Ενταξει μωρε ναι δεν ειναι και παχυσαρκο το σκυλι, απλα επειδη ολοι μου οι φιλοι την φωναζουν χαιδευτικα χοντρη και της εχει μεινει το ανεφερα τοσες φορες και εγω στο αρχικο ποστ;)
Αλλα να λεμε και την αληθεια, λιγη διαιτα την θελει...Ειναι κοντουλα και τα δωδεκα κιλα ειναι αρκετουτσικα μου το ειπε και ο κτηνιατρος... Σε αυτην την φωτο ισως μπορεις να καταλαβεις καλυτερα το υψος της

FB_IMG_1468523023086.jpg

Ειναι μικροσωμουλα:p
Ηδη δυο χρονια που την εχω μου εχει δωσει (και παρει βεβαια!) πολυ αγαπη:love: Ειναι πολυ καλο σκυλι και με εχει ανταμειψει και με το παραπανω που την μαζεψα απο τον δρομο:love:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Πολύ όμορφο είναι το σκυλάκι σου!
Δυστυχώς οι γιαγιάδες είναι καταστροφή, μου είχε κάνει η δικιά μου το σκυλάκι μου φουσκα!
Να την χαίρεσαι και να περάσετε πολλά ακόμη όμορφα χρόνια παρεάκι!

• Like

byroncity

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2015
162
276
34
Πολύ όμορφο είναι το σκυλάκι σου!
Δυστυχώς οι γιαγιάδες είναι καταστροφή, μου είχε κάνει η δικιά μου το σκυλάκι μου φουσκα!
Να την χαίρεσαι και να περάσετε πολλά ακόμη όμορφα χρόνια παρεάκι!
Ευχαριστω!:love:
Αχχαχα βλεπω λιγο πολυ ολοι τα ιδια θεματα αντιμετωπιζουμε:p
Δεν υπαρχει σωτηρια...
Εμενα η δικια μου ακομα και πατατακια τους δινει:mad: Και νομιζει πως δεν κοιταω κιολας, το κανει στα μουλωχτα... Και οταν της φωναζω λεει καταλαθως μου επεσε και προλαβαν και το αρπαξαν... Κατα τυχη δηλαδη επεσαν δυο πατατακια που ετρωγε, και για τα δυο σκυλια... αχαχαχα, αστα απελπισια η κατασταση:confused:

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εμενα η δικια μου ακομα και πατατακια τους δινει:mad: Και νομιζει πως δεν κοιταω κιολας, το κανει στα μουλωχτα... Και οταν της φωναζω λεει καταλαθως μου επεσε και προλαβαν και το αρπαξαν... Κατα τυχη δηλαδη επεσαν δυο πατατακια που ετρωγε, και για τα δυο σκυλια... αχαχαχα, αστα απελπισια η κατασταση:confused:
Ρε λες να είμαστε αδέλφια από άλλο πατέρα?!?! :p

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καταρχάς να σου ζήσει και να περάσετε παρεούλα πολλά πολλά πολλά ακόμα χρόνια μαζί :D

Κατά δεύτερον, ποτέ δεν σχολιάζουμε το βάρος μιας γυναίκας :p άσε που από ό,τι βλέπω δεν ειναι χοντούλα - κοπέλα με καμπύλες είναι!!! Μεσογειακό κορμί :love::love:

• Like