Μπερδεμα αλυσίδας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Υπαρχει αυτο που ισως να μην ενοχλει τους γειτονες.
Γνωρίζοντας εσένα κι αφού σου κάνει like και η @l.Kyveli να υποθέσω ότι το όλο θέμα αφορά ρεύμα, χαμηλότατης ισχύος;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Γνωρίζοντας εσένα κι αφού σου κάνει like και η @l.Kyveli να υποθέσω ότι το όλο θέμα αφορά ρεύμα, χαμηλότατης ισχύος;
Δεν κινδυνεύει ο σκύλος, έχω χτυπηθεί με τέτοιο ρεύμα σε φράχτη για πόνυ, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ηλεκτροπληξίας αλλά το σοκ είναι μεγάλο και η ενόχληση έντονη, δεν μπορώ να το περιγράψω. Εγώ το δοκίμασα επίτηδες νομίζοντας ότι έλα μωρέ σιγά και την άκουσα καλά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν κινδυνεύει ο σκύλος...
Δεν αμφιβάλλω βρε :)
Το θέμα είναι...πιστεύεις ότι τον Τζιμάκο πχ και μερικούς ακόμη που ξέρουμε, θα τους περιόριζε τελικά αυτό; Τουλάχιστον, πριν χρειαστεί να γίνουν ψητοί, στον φούρνο με πατάτες; :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Δεν αμφιβάλλω βρε :)
Το θέμα είναι...πιστεύεις ότι τον Τζιμάκο πχ και μερικούς ακόμη που ξέρουμε, θα τους περιόριζε τελικά αυτό; Τουλάχιστον, πριν χρειαστεί να γίνουν ψητοί, στον φούρνο με πατάτες; :D

Σ'αυτές τις χώρες το χρησιμοποιούν πολύ στην εκπαίδευση των σκύλων τους ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας ( Κήπος ξέφραγο αμπέλι) και δουλεύει.
Δεν ψήνεσαι, νοιώθεις ένα χτύπημα έντονο, αφού εγώ νόμιζα ότι ο διπλανός μου που είναι και χωρατατζής πανάθεμα τον με χτύπησε και γύρισα με τσαμπουκά να τον χ3σω...το τι δούλεμα έφαγα δεν περιγράφεται.

Στο θέμα μας, ο Τζιμάκος ναι είναι φοβιτσιάρης ο καημένος θα το μάθαινε γρήγορα. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει για όλους τους σκύλους.
Σε κουτάβια ξεκινάει η εκπαίδευση.

• Like
Reactions: mareco

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Τι θα πει δεν της αρέσει μέσα; Ούτε στα δικά μου αρέσει, αλλά σιγά μη τ'αφήσω να κάνουν ό,τι θέλουν! View attachment 62906
Υποφέρουν ρε γμτ, κρίμα..

Να πω εδώ ότι χρησιμοποιούν όλα αυτά που συζητήσαμε πριν για να εκπαιδεύσουν τους σκύλους να μην παραβιάζουν την νοητή περίφραξη του κήπου αλλά δεν είδα ούτε έναν σκύλο να κοιμάται έξω. Οι σκυλοί αυστηρά μπαίνουν μέσα στο σπίτι και κοιμούνται με τις οικογένειες τους. Ο κήπος είναι για παιχνίδι και εκτόνωση.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτό εννοείς,κι αυτό ετοιμαζόμουν να προτείνω κι εγώ :

View attachment 62899

View attachment 62900
Ναι, κατι τετοιο εννουσα!
Και εγω ειμαι καθετα αντιθετη με το μονιμο δεσιμο των σκυλων- αλλα εαν ειναι να δεθει, νομιζω οτι αυτος ειναι καπος πιο ηπιος τροπος.
Εμεις στην γερμανια ειχαμε κηπο 1200τμ, περιφραγμενο σε υψος 1.50. Και ειχαμε Λαγονικο Αφγανισταν- που το πηδουσε χωρις καν να παρει φορα, μολις εβλεπε κατι στους διπλανους κηπους! Και ετσι αναγκαστικα τον δεναμε ετσι, με αυτον τον τροπο, οταν ειμασταν εξω και δεν μπορουσαμε να τον προσεχουμε 100% ( ο σκυλος ζουσε μεσα, πηγαινε και βολτες- αλλα ηταν και εξω μαζι μας, οταν ειμασταν εμεις).

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
αυτο εδω μπορει να αντεξει τα παντα, πιστεψε με...
δες το, μελετησε το και οτι χρειαστεις ρωτα με

Attachments

george_gs

Well-Known Member
24 Απριλίου 2014
517
506
40
Ναι, κατι τετοιο εννουσα!
Και εγω ειμαι καθετα αντιθετη με το μονιμο δεσιμο των σκυλων- αλλα εαν ειναι να δεθει, νομιζω οτι αυτος ειναι καπος πιο ηπιος τροπος.
Εμεις στην γερμανια ειχαμε κηπο 1200τμ, περιφραγμενο σε υψος 1.50. Και ειχαμε Λαγονικο Αφγανισταν- που το πηδουσε χωρις καν να παρει φορα, μολις εβλεπε κατι στους διπλανους κηπους! Και ετσι αναγκαστικα τον δεναμε ετσι, με αυτον τον τροπο, οταν ειμασταν εξω και δεν μπορουσαμε να τον προσεχουμε 100% ( ο σκυλος ζουσε μεσα, πηγαινε και βολτες- αλλα ηταν και εξω μαζι μας, οταν ειμασταν εμεις).
και γιατι γυρισατε?!?!?!:):D

• Like
Reactions: bat-iris

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
αυτο εδω μπορει να αντεξει τα παντα, πιστεψε με...
δες το, μελετησε το και οτι χρειαστεις ρωτα με
σωραιο μωρο ρε
με αντιγραφεις με εικονα ε;;καλαααααααααααα

• Like
Reactions: cygor