Γνωρίζοντας εσένα κι αφού σου κάνει like και η @l.Kyveli να υποθέσω ότι το όλο θέμα αφορά ρεύμα, χαμηλότατης ισχύος;Υπαρχει αυτο που ισως να μην ενοχλει τους γειτονες.
Δεν κινδυνεύει ο σκύλος, έχω χτυπηθεί με τέτοιο ρεύμα σε φράχτη για πόνυ, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ηλεκτροπληξίας αλλά το σοκ είναι μεγάλο και η ενόχληση έντονη, δεν μπορώ να το περιγράψω. Εγώ το δοκίμασα επίτηδες νομίζοντας ότι έλα μωρέ σιγά και την άκουσα καλά.Γνωρίζοντας εσένα κι αφού σου κάνει like και η @l.Kyveli να υποθέσω ότι το όλο θέμα αφορά ρεύμα, χαμηλότατης ισχύος;
Δεν αμφιβάλλω βρεΔεν κινδυνεύει ο σκύλος...
Δεν αμφιβάλλω βρε
Το θέμα είναι...πιστεύεις ότι τον Τζιμάκο πχ και μερικούς ακόμη που ξέρουμε, θα τους περιόριζε τελικά αυτό; Τουλάχιστον, πριν χρειαστεί να γίνουν ψητοί, στον φούρνο με πατάτες;![]()
Υποφέρουν ρε γμτ, κρίμα..Τι θα πει δεν της αρέσει μέσα; Ούτε στα δικά μου αρέσει, αλλά σιγά μη τ'αφήσω να κάνουν ό,τι θέλουν! View attachment 62906
Ναι, κατι τετοιο εννουσα!
και γιατι γυρισατε?!?!?!Ναι, κατι τετοιο εννουσα!
Και εγω ειμαι καθετα αντιθετη με το μονιμο δεσιμο των σκυλων- αλλα εαν ειναι να δεθει, νομιζω οτι αυτος ειναι καπος πιο ηπιος τροπος.
Εμεις στην γερμανια ειχαμε κηπο 1200τμ, περιφραγμενο σε υψος 1.50. Και ειχαμε Λαγονικο Αφγανισταν- που το πηδουσε χωρις καν να παρει φορα, μολις εβλεπε κατι στους διπλανους κηπους! Και ετσι αναγκαστικα τον δεναμε ετσι, με αυτον τον τροπο, οταν ειμασταν εξω και δεν μπορουσαμε να τον προσεχουμε 100% ( ο σκυλος ζουσε μεσα, πηγαινε και βολτες- αλλα ηταν και εξω μαζι μας, οταν ειμασταν εμεις).
σωραιο μωρο ρεαυτο εδω μπορει να αντεξει τα παντα, πιστεψε με...
δες το, μελετησε το και οτι χρειαστεις ρωτα με
Δεν "γυρίσαμε". Εγώ ήρθα μόνη μου πριν από πολλαααααα χρόνια. Οι γονείς μου ακόμα εκεί μενουν- με τον τεράστιο κήπο.και γιατι γυρισατε?!?!?!![]()