Ευχαριστούμε!Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα Bullmastiffάκια της τοκετοομάδας. Αν μπορείς να πεις μικρούλια τέτοιου...εκτοπίσματος! Να είναι πάντα γερά!
Υ.Γ. Ετσι τα βλέπουμε εμείς... μικρούλια!!!
Ευχαριστούμε!Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα Bullmastiffάκια της τοκετοομάδας. Αν μπορείς να πεις μικρούλια τέτοιου...εκτοπίσματος! Να είναι πάντα γερά!
Ευχαριστώ, Γιώργο!δεν αφήνει περιθώρια για οτιδήποτε άλλο... να την χαίρεσαι Γιάννη, πολύχρονη
Ευχαριστούμε!!!Να ζησουν και να ειναι ευτυχισμενα ολα τα μωρα αυτης της γεννας!
Να τη χαιρεστε τη Μοκα σας να ειναι γερη κι ευτυχισμενη και να ζησετε μαζι της πολλα πολλα ομορφα χρονια ακομα!!!
...αβίαστα, αβάδιστα?Xρονια πολλα καλα και αβασανιστα!![]()
«Ο, που αγαπά, παιδεύει»...
Υ.Γ. Αν μπορείς να πεις ότι με τον κούταβο θα είναι "αβασάνιστα"...
1. Αχχχχ... είσαι "νέος" Bullmastiffάς και, συνεπώς απρόσεκτος:1. ...θα σε στεναχωρήσω γιατί η καλύτερη γέννα που έχει γίνει σε μπουλλ είναι αυτή του δικού μου, και νομίζω ότι δεν έχει άλλα κουτάβια από αυτή το εκτροφείο για να πάρεις.
Κρίμα είσαι άτυχος.
2. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ:lol:
Ευχαριστούμε!!!χρονια πολλα στη μοκα και στα αδελφακια της ,της ευχομαι υγεια ,να της αφιερωνεις για πολλα πολλα χρονια συγκινητικα γραπτα.
Ευχαριστούμε!!!Χρόνια πολλά στα σκυλούδια!!!!
Χιλιόχρονα να είναι τα άτιμα!!!
Μα, δεν ξέρεις ότι τα "χειρότερα" (ή τα "καλύτερα", εξαρτάται από πια πλευρά το βλέπεις!) γίνονται μεσημεριάτικα?Χρόνια πολλά και καλά!
Μας συγκινήσατε μεσημεριάτικα!
Ευχαριστούμε!Να χαιρεστε τα κουταβια σας
Θα γίνει κι αυτό... θα το πω στο μπαμπά μου!!!Χρόνια πολλά, όμορφη Μόκα!!!
Πες στον μπαμπά σου να ανεβάσει νέες φωτογραφίες!
χρονια πολλα σε ολη την κουταβοομαδα..........................................
Και κέρδισε με το σπαθί της εκείνη την αγκαλιά του ptf, που την ανέβασε στο πλοίο...
..................................
Η αλήθεια είναι πως είναι ο "πνευματικός πατέρας"...χρονια πολλα σε ολη την κουταβοομαδα....
και γιαννη...
επρεπε να περασουν τρια χρονια... για να μπουν ορισμενα πραματα στην θεση τους!
πατατουφ... εισαι ο πναυματικος πατερας!!!
να την χαιρεστε!!!!!!
Σας ευχαριστούμε, όλοι μας!!!Χρονια πολλα και καλα σε ολους σας!