Μόκα, Solo, Rocky... Χρόνια Πολλά!!!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Έστω και αργοπορημένα, να τα χαίρεστε τα κουτάβια σας!!!!
Κάπου άκουσα πως έτσι τα βλέπετε ακόμη:)

Θέλω όμως να ευχηθώ ξεχωριστά στη Μόκα, (οι αδυναμίες δεν κρύβονται εξάλλου), να είναι πάντα καλά και να κερδίζει όσους τη γνωρίζουν από κοντά.

Για λόγους που αδυνατώ να εξηγήσω
:cool:, δεν μπορώ να βάλω αγαπημένη φωτογραφία της από το πλοίο της 6ης Ιανουαρίου 2010 ώστε να την καμαρώσετε.

• Like
Reactions: johnk

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αυτές είναι σχέσεις ζωής με τα όλα τους!!!!
Να είναι πολύχρονη η κοριτσάρα σου, να την χαίρεσαι και να την λατρεύεις κάθε μέρα και περισσότερο!:)

• Like

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Χρόνια πολλά Μόκα!
Ευχομαι για πολλα χρόνια ακομα να εμπνεεις τον Johnk να γραφει τα συγκινητικα, σοβαρα, επεξηγηματικα, ευστοχα, χρησιμα σεντονια του!

Χρόνια Πολλά και στα υπόλοιπα αδερφια!

Last edited:
  • Like

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Χρόνια πολλά στην Μόκα και τα αδέρφια της!Κ.Γιάννη να την χαίρεστε και να περνάτε υπέροχα μαζί :-D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κ.Γιάννη όπως πάντα το κειμενό σας,εξερετικό!
Να χαίρεστε όλοι τα μουσούδια σας και να είναι γερά!
Να χαίρεστε την Μόκα και τον κούταβο...:)

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
ρε παιδια αυτο το ΚΥΡΙΕ Γιαννη σταματηστε το,
τον σκοτωνεται τον ανθρωπο αδικα,
δεν εχουν σημασια τα χρονια του σωματος,τα χρονια της ψυχης μετρανε
και ο Γιαννης αν κρινουμε απο τα γραφομενα του,εχει ψυχη μικρου παιδιου...............\\:D/\\:D/

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εδώ Δεν γνωρίζουμε όλοι την ηλικία των υπολοίπων, θεωρώ το κύριος που χρησιμοποιούν πολλοί για τον Γιάννη ένδειξη σεβασμού που την έχει κερδίσει στο φόρουμ. Αν αφορά την η λικία του τότε είναι χαζό γιατί σε αυτή την περίπτωση πολλοί θα έπρεπε να αλληλοαποκαλούμαστε κύριοι και κυρίες γιατί δεν είμαστε όλοι στο φόρουμ στα 20 :D

• Like

mamas

Well-Known Member
20 Μαρτίου 2010
47
0
Νεα Αρτακη
Τώρα θα ευχηθώ και εγω με την σειρά μου χρόνια καλα και απροβληματιστα!!!!!!!!!!,και ελπίζω και εγω κάποια στιγμή να μιλάω τόσο ερωτικά για το δικό μου bullmastif!!!!!!!!!!!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...δεν εχουν σημασια τα χρονια του σωματος, τα χρονια της ψυχης μετρανε
και ο Γιαννης αν κρινουμε απο τα γραφομενα του, εχει ψυχη μικρου παιδιου...............\\:D/\\:D/
Πάνο, ευχαριστώ!

Εντάξει, για να ξέρεις τι να περιμένεις κι εσύ στο μέλλον: Τα χρόνια του σώματος έχουν σημασία κι αυτά...

Και, αρκετές φορές, όσο περνάνε τα χρόνια του σώματος, οι διάφορες καταστάσεις "βαραίνουν" και την ψυχή...

Ομως, στην ψυχή μου... όλα αυτά τα χρόνια, έχουν κυριαρχήσει δύο πράγματα, πραγματικά σωτήρια:

- Να γελάω... ακόμα και με απλοϊκά - παιδικά αστεία...

- Να νιώθω παιδί (όπως πολύ σωστά διέκρινες), σε όσα θέματα αφορούν το "σκύλο" (και τη "σκύλα")... όλα τα σχετικά θέματα... εκεί, κυριολεκτικά, μεταμορφώνομαι... ιδίως όταν σκέφτομαι μόνος μου και όταν γράφω... όχι τόσο πολύ όταν μιλάω "tete-a-tete", μιάς και εκεί υπάρχει πάντα το προσωπείο των πολλών ετών "βάρους", που λέγαμε...
Και αυτό μου προέκυψε σε "ώριμη" ηλικία του σώματος...

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αντε, για μιά ακόμα χρονιά... 4η χρονιά!

Solo, Rocky, James και Μόκα... αλλά και υπόλοιπα "αδελφάκια μας", ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
Να σας καμαρώνουμε, με υγεία, για πολλά-πολλά χρόνια και να σας βλέπουμε να φέρεστε πάντα σαν μεγάλα κουτάβια!!!

Οσο για σένα Μόκα μου, να έρχεσαι και να με ξυπνάς, με αυτά τα "ζουμερά" φιλάκια, κάθε πρωί!!!
Οι μεγάλες οι αγάπες δεν τελειώνουνε...
Δε λυγίζουν, δε ραγίζουν, δεν παλιώνουνε...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Σου εύχομαι να "βαρεθεις" να γράφεις για πολλες χρονιές ακόμα τα γενέθλια τους!!!
Να ειναι ολα τους παντα χαρούμενα μεγαλοκούταβα!

• Like

Ojeriza

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2013
217
2
Rion
Johnny σου εύχομαι να συνεχίσεις να τα καμαρώνεις όπως εσύ επιθυμείς και αυτά με την σειρά τους εσένα , να έχουν μακροημέρευση και προπάντων να έχουν ΥΓΕΙΑ!!!