Αφήστε τα και πρέπει να τρέχω πάλι το Μουφ στην κτηνίατρο. Αυτή τη φορά έχει ερεθιστεί και μολυνθεί το δεξί του μάτι και βγάζει βλέννα. Νομίζω έχει πρηστεί ο δακρυγόνος αδένας του διότι το βλέπω να βγαίνει ένα κόκκινο προς τα έξω και έχει φτάσει κοντά στην κόρη του ματιού του. Καμιά φορά κιόλας δεν ανοίγει τελείως το μάτι του. Η ιστορία έγινε χτες το βράδυ, ευτυχώς λίγο πριν κλείσει η κτηνίατρος, οπότε μας δώσανε ραντεβού για σήμερα. Για την ώρα του σκουπίζω το μάτι απέξω με ροδόνερο και αυτή τη στιγμή του φτιάχνω χαμομήλι γιατί νομίζω είναι καλύτερο να του το σκουπίζω έτσι μέχρι να φτάσει η ώρα για το ραντεβού.
Μια και θα είμαι στην κτηνίατρο, θα της πω να κοιτάξει και το πόδι του νεανία που το κοκκίνησε γλύφοντάς το. Του έβαλα μεν αλοιφή και τώρα έχει σταματήσει τα πολλά-πολλά, θέλω όμως να το δει.
Για βακτηριακή μόλυνση πάντως την κόβω στο μάτι του. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα πριν το ραντεβού του. Και ελπίζω να μη μου ψήσει πάλι το ψάρι στα χείλη όταν θα του βάζω το κολλύριο που φαντάζομαι θα μου δώσουν.
Μια και θα είμαι στην κτηνίατρο, θα της πω να κοιτάξει και το πόδι του νεανία που το κοκκίνησε γλύφοντάς το. Του έβαλα μεν αλοιφή και τώρα έχει σταματήσει τα πολλά-πολλά, θέλω όμως να το δει.
Για βακτηριακή μόλυνση πάντως την κόβω στο μάτι του. Ελπίζω να μην πάθει τίποτα πριν το ραντεβού του. Και ελπίζω να μη μου ψήσει πάλι το ψάρι στα χείλη όταν θα του βάζω το κολλύριο που φαντάζομαι θα μου δώσουν.