Μύκητες στις πατούσες? - Μυοσίτιδα/Μυαλγία?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.925
20.333
Μάλιστα. Πάντως δεν είναι απαραίτητο να διαλέξεις αποκλειστικά μεταξύ των δύο αφού δεν είσαι ευχαριστημένος. Γιατί δεν ψάχνεις για κάποιον που να σε καλύπτει περισσότερο; Δόξα τον Θεό, στην Αθήνα από επιλογές να φαν κι οι κότες. Τέλος πάντων, σας εύχομαι περαστικά και αν θέλεις ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη έτσι για να ξέρουμε.

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Οκ σε ευχαριστώ. Επειδή βλέπω πως μένεις Ν.Ψυχικό αν θέλεις και ξέρεις βέβαια κάποιον προς τα βόρεια και μπορείς να μου τον προτείνεις στείλε μου pm. Και πάλι ευχαριστώ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συμφωνώ με τη Mareco. Εχοντας φοβικό σκύλο, ενα απο τα κριτήρια μου είναι να ξέρει ο κτηνίατρος πως να πλησιάσει το σκύλο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω κτηνίατρο να κάνει ένεση στο σκύλο μόνο και μονο για μια απλή εξέταση των ποδιών.....

Οσο για την διάγνωση, έγινε μόνο με βάση το ιστορικό ή είδε και κάτι στα πόδια του σκύλου?? τι σου είπε??

loomy

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
83
158
Μαρούσι
Τηλεφωνικά έγινε η "διάγνωση", δεν είδε το σκύλο από κοντά. Απλά μου είπε ότι το περίμενε με βάση το ιστορικό του (αλλεργικός) ότι κάποια στιγμή θα το παρουσίαζε. Πρότεινε αυτό το σαμπουάν και να περιμένω να δω βελτίωση εάν όχι θα τον πάω από εκεί για να τον δεί και από κοντά μήπως φταίει κάτι άλλο.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ο loomy δεν είναι καθόλου επιθετικός απλά πιστέυω πως ο γιατρός με τη στάση του τον "εξαγριώνει" (πχ. προσπαθεί πάντα να τον πλησιάσει από πίσω, τον τραβάει από τον σβέρκο, τον δένει) ε και όλα αυτά τον κάνουν επιθετικό και κάποιες φορές τόσο ώστε να προσπαθεί να δαγκώσει και εμένα.

και να ηταν επιθετικος γενικά είναι απαράδεκτο να υπνωτίζεις το σκυλί για μια απλή εξέταση..

Eπίσης ως ιατρός πρέπει να ξέρεις την γλώσσα του σώματος του σκυλιού και να ξέρεις πως να το πλησιάσεις..και να το προσεγγίσεις για να το εξετάσεις.

Δες μία παλαιότερη συζήτηση που είχαμε για τα κριτήρια που πρέπει να έχουμε ψάχνοντας έναν καλό ιατρό εδώ.

Θα σου συνιστούσα να αλλάξεις πάντως τον συγκεκριμένο.:)

Τηλεφωνικά έγινε η "διάγνωση", δεν είδε το σκύλο από κοντά.
Επίσης καμία διάγνωση δεν γίνεται τηλεφωνικά!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.