ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΚΟΥΤΑΒΙ

karmapro

Member
18 Ιουνίου 2018
7
32
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!! ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ..ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ!! ΤΟ ΕΧΩ 6 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10-12 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ. ΘΑ ΠΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ-ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ.

ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΘΕΛΕΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ , ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ Ή ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ.

ΘΕΛΕΙ ΖΕΣΤΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ (ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ!!).

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ ΘΕΛΕΙ ΤΡΙΨΙΜΟ ΣΤΑ 'ΠΙΠΙ' ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 'ΠΩΠΟ' ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΟΥΛΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΕΣ.

ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ :rolleyes:.

ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ, ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΗΧΟΥΣ (ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ?? ΠΡΟΣΕΧΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΗΧΟ.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, (ΡΩΤΑΩ ΣΑΝ ΧΑΖΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΚΥΛΟΜΑΜΑ), ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ?? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ Ή ΚΟΥΤΑΒΙΑ??

Giwrgos_Trls

Well-Known Member
26 Μαϊου 2015
103
70
26
Αθήνα
Ο σκυλος απο αυτες τις γνωσεις που εχω ειναι οτι μεχρι τα βαθια γεραματα παντα θα χρειαζεται την κοινωνικοποιηση για να μην υπαρξει το παραμικρο θεμα(προφανως δεν φτανει αυτο)! Τωρα, συνηθως μενουν μεχρι 2.5-3 μηνων με γονεις κ αδερφια μεχρι να κοψουν το γαλα και να αποκτησουν την ορθη (ας το πουμε) συμπεριφορα...αρα ισως να υπαρξει ενα θεμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο σοβαρο θα ειναι αν το διαχειριστεις σωστα...το μονο σιγουρο ειναι οτι για να βγει απο το σπιτι κ να αρχισει η κοινωνικοποιηση με τα αλλα σκυλακια θα χρειαστουν 2 μηνες περιπου, πιο πολυ για λογους υγειας!
Για το πρωτο σου ερωτημα δεν μπορω να πω κατι με σιγουρια...ισως να ξερεις καποιος εδω καλυτερα αλλα καλου κακου ρωτα την επομενη φορα που θα πας, την/τον κτηνιατρο σου.

Υ.Γ. Μπραβο σου γι αυτη την κινηση και ευχομαι να εχετε μια ευχαριστη ζωη μαζι! Εχει πολλα θεματα στο φορουμ για να ενημερωθεις καλυτερα.

• Like
Reactions: karmapro

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.910
20.307
Καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Συγχαρητήρια για την πράξη σου και σ'ευχαριστούμε πολύ, για τις πληροφορίες (y)

Αντίστοιχα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά σ'αυτό: Σκουπιδο-κούταβα 2-3 ημερών
Θα σε βοηθήσει πολύ.
Για ότι ιατρική απορία έχεις, καλύτερα να ρωτάς τον γιατρό σου, που μπορεί να σε κατατοπίσει καλύτερα απ'τον οποιονδήποτε.
Για οτιδήποτε εκπαιδευτικό, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ασε με το καλό, να επιβιώσει και να θεριέψει το μικρούλη κι εδώ είμαστε πάλι. Στο μεταξύ, μπορείς να διαβάσεις όσα περισσότερα θέματα του φόρουμ γίνεται. Θα σου λυθούν πολλές απορίες :)

• Like
Reactions: karmapro

karmapro

Member
18 Ιουνίου 2018
7
32
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις:):) Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν είχα στο μυαλό μου να την κρατήσω (είμαι φοιτήτρια σε μικρό διαμέρισμα) και δεν ξέρω τι μέγεθος θα γίνει. Ούτε ο γιατρός ήξερε να μου απαντήσει ακόμα γιατί είναι πολύ μικρή. Θα την κρατούσα μέχρι να απογαλακτιστεί και να είναι έτοιμη να βρει μια οικογένεια..Όμως αυτές οι έξι μέρες ήταν αρκετές για με κάνουν να την λατρέψω και τώρα θα κινήσω Γη και ουρανό για να την κρατήσω:rolleyes:
Ο γιατρός μου είπε οτι αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά (που κάνει αυτούς τους ήχους) και οτι δεν χρειάζεται να με αγχώσει τσάμπα. Μου είπε οτι απλά ΙΣΩΣ μπορεί να πνίγεται με το μπιμπερό αλλά εγώ την προσέχω πολύ όσο τρώει. Γιαυτό ρωτάω και εδώ γιατί δεν ξέρω αν είναι κάτι ανησυχητικό.
Η μικρή είναι πολύ ενεργητική, προσπαθει συνέχεια να περπατήσει (όταν δεν κοιμάται δηλαδή:p), είναι 10 ημερών και 700γραμμάρια:love: