Νέα εγκύκλιος ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Επειδή η εγκύκλιος πιστέυω ότι βγήκε έτσι και είναι διατυπωμένη έτσι ώστε να παραπλανεί(αποψή μου) αυτό που λεει "Μεταφέρονται είτε σε ορισμένα οχήματα των αμαξοστοιχιών (όπως αυτά αναφέρονται στην παράγραφο 3 παραπάνω)" τα συγκεκριμένα οχήματα είναι ο χώρος των αποσκευών στα οποία όπως ξεκάθαρα μου αναφέραν το σκυλί συνήθως το ναρκώνουν για να μην είναι ανήσυχο σε μεγάλες αποστάσεις..

Το θετικό με τον ισχύοντα νόμο είναι γι αυτούς που έχουν μικρόσωμα κατοικίδια για εμάς με τα μεγαλόσωμα δυστυχώς συνεχίζονται τα προβλήματα στη μεταφορά.Δηλαδή από το να κλείσω ολόκληρο διαμέρισμα και να πληρώσω 100-120 ευρώ(σε σκευοφόρο το σκυλί δεν το βάζω με τίποτα) καλύτερα να πάρω το αυτοκίνητο να πληρώσω 50ευρώ βενζίνες και καμιά 20αρια ευρώ διόδια.Υποτίθετε ότι τα μέσα μεταφοράς είναι για να μας διευκολύνουν.Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε τόσο πίσω σε τέτοια θέματα σε αυτή τη χώρα.Αλλά ξέχασα θα έχουμε δωρεάν wifi σε κανένα χρόνο αυτό είναι το σημαντικό.

Μπορεί να ισχύει αυτό με τις σπέσιαλ ερμηνίες που αναφέρεις δεν αντιλέγω απλά το θέμα είναι ότι τις ίδιες απαντήσεις δώσανε και σε μένα και στην κοπέλα μου που την έστειλα κι αυτή επίτηδες σε άλλον για να δω και την δική του απάντηση.Απο περιέργια θα πάω με εκτυπωμένη την εγκυκλίο και σε 3ο υπάλληλο να δω τι θα μου πει κι εκείνος.Επίσης θα απευθυνθώ και σε γνωστό δικηγόρο να το ψάξει το θέμα της εγκυκλίου γιατί όπως και να το κάνουμε εγώ προσωπικά μπορεί να παρερμηνεύω αυτά που διαβάζω και σίγουρα δεν εντοπίζω τα "παραθυράκια".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48