Νέος Κάτοχος Rotweiler






Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.709
Καλοτυχος να ειναι και να τον χαιρεσαι φιλε! Δεν καταλαβα οτι τον εχεις μονο τρεις μερες..Δεν ειχα ποτε ροτ αλλα ειχαν και εχουν αρκετοι φιλοι και γειτονες και ναι οντως το σκυλι αυτο ειναι παρα πολυ ΔΥΝΑΤΟ και ΔΥΝΑΜΙΚΟ αν εχει και τον χαρακτηρα ενος ροτ και οχι μονο την εμφανιση...Ολα αυτα περι επιθετικου και φονια ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ πιο απλα δεν μπορω να στο γραψω. Βγαλε ΤΕΛΕΙΩΣ τον φοβο απο μεσα σου σε οποιαδηποτε συναναστοφη με τον σκυλο, γιατι οτι φυλη και να ειναι πανω απ ολα ειναι ΣΚΥΛΟΣ, τιποτα παραπανω , τιποτα παρακατω. Βαλε αυστηρους κανονες τωρα που ειναι ακομα η αρχη της γνωριμιας σας, δειξε του αγαπη και σταθεροτητα, να εισαι δικαιος μαζι του και θα δεις μονο καλα απο αυτο το σκυλι. Στο φορουμ υπαρχουν ατομα που εχουν πολυ περισοτερη εμπειρια για τις "ιδιαιτεροτητες" της φυλης και θα σε κατατοπισουν πολυ καλυτερα. Για το θεμα της δουλειας, και οποτε χρειαζεται να λειπεις απο το σπιτι ο περιορισμος ειναι μονοδρομος, τον σκυλο αυτο θα τον χειριζεται ενας, εσυ δλ. Οι επιλογες που εχεις ειναι 1.Αλυσιδα 2.Κλουβι δλ crate:ROFLMAO: 3. Ειδικα διαμορφωμενο δωματιο εντος του σπιτιου 4. Μεγαλο ασφαλες κλουβι στην αυλη. Παντως δεν θα αφηνα τον σκυλο χυμα στο σπιτι με τη μαμα που δεν μπορει να τον χειριστει ανα πασα στιγμη.
 


thanosRottie

Member
2 Νοεμβρίου 2017
17
0
47
Μάλλον καλύτερα διαμορφωμένο χώρο , καλύτερα απο κλουβί , δυστυχώς το κλουβί δεν λέει, ίσως με καλό καιρό μια μεγάλη αλυσίδα στην βεράντα να κινείται και όταν γυρνάω νωρίς να τον έχω ελευθερο και έτσι δεν θα είναι περιορισμένος .
Ήδη πήγα στο πάρκο και έπαιζε με κόσμο , παιδιά , γυναίκες , ανθρώπους χωρίς πρόβλημα .
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Να πεις στην μαμα σου να εχει παντα το νου της,κ να μην αφησει ποτε,καμία πορτα ανοιχτή,γιατι τώρα εχετε την ευθυνη ενος πλασματος που σε σας αποβλεπει για φροντιδα κ προστασια,κ πρέπει να είστε υπευθυνοι!
Εαν ειχες δλδ καποιο νηπιο να σουλατσάρει δεξια αριστερά θα διακινδυνευες να μεινει καποια πορτα ανοιχτη με κινδυνο να βγει στον δρομο/να το απαγαγουν/να το σκοτώσουν κλπ κλπ ή θαχες ματια κ στον....κωλο?

Έχω όμως προβληματιστεί διότι έχει δημιουργηθεί μία πολύ άσχημη φήμη για αυτή τη ράτσα ,

Κάθε τρεις κ λιγο δημιουργουνται κ ασχημες φημες,καθεις μας ξερει τι ειναι το σκυλι του ή τι θελει να γινει το σκυλι του κ γράφουμε τις φήμες εκει που δε πιανει μελάνι!

και έχω συνειδητοποιήσει οτι αυτο το σκυλί είναι για ανθρώπους που έχουν μεγάλη εμπειρία στα σκυλιά.

Είναι για ανθρωπους με ορεξη πανω απο ολα,ορεξη να ασχοληθουν μαζί του,να αφιερωσουν χρονο,χρημα,φαια ουσία...
Οπως ολα τα σκυλια...οπως ολα τα εμβια όντα!


1. έχω φοβίες μεγάλες οτι όταν μεγαλώσει , θα υπάρχει κίνδυνος με τον έξω κόσμο οτι δαγκώσει θα επιτεθεί και θα σκοτώσει .

Αμα βγαλει τετοια χουια να κοιταξεις να τα κοψεις απο νωρις,εαν δε μπορεις εσυ μονος σου,να απευθυνθείς σε επαγγελματία!
Αμα δε κανεις τιποτα απαυτα εε τοτε θα εισαι αξιος της μοιρας σου κ των ευθυνων σου...

2. Φίμωτρο , δεν θέλω ούτε να το βλέπω , το θεωρώ αισχρό , σκύλο έχω όχι Κροκόδειλο .

Μπράβο,τωρα τα λες καλα!


3. Αλυσοδεμένο στο σπίτι , με τίποτα ούτε για αστείο , είναι μέσα στο σπίτι μπανιαρισμένος και είναι συνέχεια δίπλα μου στον καναπέ .

Ξανα μπράβο!

4. Εκπαίδευση , ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ . (Για πολλούς λόγους)

Εε εντάξει...μπορεις να το παλεψεις κ μονος σου...


Παρόλλα αυτά , έχω ανυσηχήσει οτι δεν θα μπορώ ούτε έναν άνθρωπο να βάλω στο σπίτι μου .

Μια χαρα ανετα θα βαζεις κ εναν κ δυο κ οσους θες αρκει να ακολουθήσεις τα παραπανω!


Όπου θα πηγαίνω θα τρέμω μή φάει τον έναν , μή φάει τον άλλο .

Εγω φοβαμαι μη μου την φανε την δικια μου,εχεις ιδεα τι φυντάνια κυκλοφορούν?


Ακούω οτι ανεξέλεκτα καμιά φορά δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο και με το παραμικρό λάθος μπορεί να καταντήσει και μοιραίο.

Το παραμικρο ποιο ειναι?να μπουκαρει καποιος σπιτι σου?να σου επιτεθουν?
Μοιραίο για ποιον?


Δεν έχω κλείσει μάτι και σκέφτομαι πολύ σοβαρά οτι μάλλον έκανα λάθος επιλογή .

Αμα σε παιδευει τοσο η σκεψη τοτε βρες καποιον υπευθυνο κ δώστον,αυτος μια χαρα θα κλεινει το ματι,κ θα ροχαλιζει κιολας...μη σου πω μαζι θα ροχαλιζουν...γιατι το ξερεις εε?τα ροτ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΡΟΧΑΛΗΤΟ!

ίσως αυτό το σκυλί να είναι για κάποιον πολύ έμπειρο και υπερβολικά προσεκτικό .

Σου εξηγησα παραπανω για ποιον ειναι!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.815
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf