Νέος σκύλος, καθόλου μόνος, οργιάζει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.830
8.027
Πονάει λες, από τι;
Καρότσι όπου είναι μέσα ξαπλωμένος. Δεν ήταν για το άλλο με τις ρόδες να περπατάει.

Αμαξίδιο αναπηρικό για σκυλί
Το καταλαβαίνουμε ότι πονάει γιατί όταν δεν είναι υπό την επήρεια της κορτιζόνης και πάμε να τον σηκώσουμε, καθαρίσουμε κλπ πάει να μας δαγκώσει ο χαζούλης.
Κρίμα που χάρισα το παιδικό καρότσι της κόρης μου θα τον έβαζα εκεί πάνω να τον πηγαίνω βόλτες. Ωραίο αυτό του κούκη αλλά δεν ξέρω αν θα χωρούσε ο Τζιμάκος είναι πιο μακρύς. Αλλά θα υπάρχουν μεγέθη. Δεν ξέρω αν θα του άρεσε κάτι τέτοιο βέβαια το άλλο με τα ροδάκια το αποκλείω για τον Τζιμάκο. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τον βοηθήσει να περπατάει. Δεν ξέρω βέβαια κιόλας.

• Like
Reactions: Berna

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.966
7.540
Υπάρχουν κάτι μακρόστενα, σαν αυτά που προσαρτουν στα ποδήλατα στη Β. Ευρώπη (αλλά έχουν κ χερούλι να τα πάρεις στο χέρι), κ είναι πιο κατάλληλα για μεγαλόσωμα σκυλιά. Εγώ αυτά είχα κατά νου για αν χρειαζόταν. Θα ψάξω μήπως είχα σώσει κανα λινκ.

Edit: είχα σώσει όντως, βέβαια είναι πανάκριβα, κάποιοι έχω δει να χουν κάνει DIY με τελάρα κ τρόλεϋ. Τεσπά βάζω τα ακριβά :LOL::

Last edited:
  • Like
Reactions: l.Kyveli

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.460
8.480
αυτα νε τα ροδακια τα φτιαχνουν με ροδακια μπρος πισω, μπορει να σταθει σκυλος και με ελαχιστη κινητικοτητα και ο φοιβος πλεον εχει μπρος πισω.

το θεμα ειναι αν ποναει και στα μπροστα εξισου ή γενικοτερα πολυ σε ολο το σωμα δε θα του ειναι ευχαριστο. Τα διαμορφωνουν βεβαια μεσα με εξτρα υποστηριξη και διαφορα.

αααααααααααScreenshot 2025-07-22 151342.png

Last edited:
  • Like
Reactions: Estranged