Νέο μέλος - Λάτρης λαμπραντόρ

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
εμενα ο ιδιοκτητης του σπιτιου φοβαται τη λαμπραντορινα μου αλλα δεν εχει θεμα που την εχω στο σπιτι...δεν του ειχα πει καν οτι εχω σκυλο...αν δεν το εχει βαλει ορο στο συμβολαιο δεν εχεις κανενα θεμα...μην ξεχνας οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και αν εισαι τυπικη στα μπικικινια δεν θα βγαλει κιχ... λαμπραντορ ε? μπραβο εχεις γουστο...χαχα... οχι μονο δεν το κουναει οταν δεν εισαι καλα...οχι μονο δεν σε ενοχλει οταν εχεις δουλεια αλλα αν δεν εισαι και στα καλυτερα σου απο θεμα κεφιου τοτε θα ερθει και θα αρχισει να κωλοτριβεται μεχρι να σου αλλαξει τη διαθεση...επισης ειναι σκυλος που ξες οτι δεν θα εχεις θεμα με επισκεπτες(μιλαω για σωστο δειγμα της φυλης)...και αν καποιος φοβαται τα σκυλια(οπως η μανα μου και διαφοροι γνωστοι μου) απλα ασε το λαμπραντορ να κανει αυτο που ξερει...οποτε ερχεται καποιος στο σπιτι μου που φοβαται τα σκυλια στο τελος δεν θελει να φυγει...ειδικα οι κοπελες...(καλο αυτο)

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
α επισης ελπιζω να ξες πως διαλεγουμε το χρωμα στα λαμπ... αναλογα με τα ρουχα που φοραμε και τα πλακακια μας...το μπεζ ας πουμε ειναι καλο για ανοιχτοχρωμα πλακακια αλλα δεν κανει για μαυρα ρουχα... να ξες το καλοκαιρι μαδανε σαν παλαβα...το χειμωνα απλα μαδανε...

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Για το ξενοδοχείο σκύλου μην φοβάσαι να τον αφήσεις, απλά αν φτάσει αυτή η στιγμή κάνε μία έρευνα αγοράς σε ποίο ξενοδοχείο θα τον αφήσεις.
Εγώ τον έχω αφήσει 2-3 φορές λόγω κάποιον υποχρεώσεων που είχα μία χαρά τον πήρα πίσω αλλά εξαρτάται από το ξενοδοχείο πάντα.

Μίλα με τον Ιδιοκτήτη καλύτερα λογικά όπως είπαν και οι υπόλοιποι αν πληρώνεις το ενοίκιο κανονικά σιγά μην σου πει τίποτα.

Agapaki

Member
25 Ιουλίου 2012
12
0
To ενοίκιο παιδιά, πληρώνεται 5 μέρες πριν την ώρα του. Δεν τίθεται θέμα. Ούτε είχε μπει στην αρχή κάποιος όρος περί ζώων. Απλά επειδή είμαι ευθύς χαρακτήρας και δεν γουστάρω να έχω γκρίνιες ή μούτρα, πιο καλά να εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι.

Για χρώμα έχουμε πρόβλημα... Εγώ θέλω μαύρο, τον θέλω μόρτη, μαγκάκο και το μαύρο μου αρέσει πολύ!Το αγόρι μου, θέλει ξανθό αλλά νομίζω θα περάσει το δικό μου! :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες,εγώ μια χαρά τα βλέπω όλα μίλησε με τον ιδιοκτήτη πες του ακριβώς τις σκέψεις σου!
Μετά ψάξε για εκροφείο και με το καλό..:)
Όσο για την μαμά σου αυτό που σου είπε ο AlexVag, και εμένα έτσι έκαναν στην αρχή όλοι γονείς,πεθερικά,αδέρφια!
Και όλα έχουν αλλάξει...τα πεθερικά μου με παρακαλάνε να την αφήνω μαζί τους,οι γονείς και ο αδερφός μου προσπαθούν να το χωνέψουν αλλά βρίσκονται στο ίδιο χώρο χαλαρά μαζι της και την ψιλό χαιδεύουν κιώλας!:rolleyes:

Agapaki

Member
25 Ιουλίου 2012
12
0
Καλώς ήρθες,εγώ μια χαρά τα βλέπω όλα μίλησε με τον ιδιοκτήτη πες του ακριβώς τις σκέψεις σου!
Μετά ψάξε για εκροφείο και με το καλό..:)
Όσο για την μαμά σου αυτό που σου είπε ο AlexVag, και εμένα έτσι έκαναν στην αρχή όλοι γονείς,πεθερικά,αδέρφια!
Και όλα έχουν αλλάξει...τα πεθερικά μου με παρακαλάνε να την αφήνω μαζί τους,οι γονείς και ο αδερφός μου προσπαθούν να το χωνέψουν αλλά βρίσκονται στο ίδιο χώρο χαλαρά μαζι της και την ψιλό χαιδεύουν κιώλας!:rolleyes:
Εκτροφείο βρήκα... όσο για την μαμά μου, πραγματικά δεν πρόκεται να βρεθεί στο ίδιο σπίτι με το μελλοντικό σκυλάκι μου, αλλα... ετσι θα πρέπει να αποδεχτεί ότι και εμένα δεν θα με βλέπει συχνά! Είχα διαβάσει κάποιο ρητό σε ένα απο τα παιδιά του φορουμ, "Ανθρωπος που δεν αγαπαει τα ζωα δεν μπορει να αγαπησει και τους ανθρωπους" ..Έτσι είναι..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Αφου βρήκες εκτροφείο εγώ θα πω πάλι με το καλό!
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και με τον ιδιοκτήτη,γιατί αν του πεις πως θα είναι τα πράγματα δε νομίζω να σου πει όχι!Και εκείνος ακούει σκύλο και φαντάζεται όπως κάνουν οι πιο πολύ που το παίρνουν για διακοσμητικό ξεχνώντας τις ανάγκες του!
Ευχομαι το ονειρό σας να γίνει πραγματικότητα...άσε τη μαμα να λεει:cool:

stamos

Well-Known Member
18 Μαϊου 2012
70
0
patra
Εκτροφείο βρήκα... όσο για την μαμά μου, πραγματικά δεν πρόκεται να βρεθεί στο ίδιο σπίτι με το μελλοντικό σκυλάκι μου, αλλα... ετσι θα πρέπει να αποδεχτεί ότι και εμένα δεν θα με βλέπει συχνά! Είχα διαβάσει κάποιο ρητό σε ένα απο τα παιδιά του φορουμ, "Ανθρωπος που δεν αγαπαει τα ζωα δεν μπορει να αγαπησει και τους ανθρωπους" ..Έτσι είναι..
Μην ανυσηχεις και εμενα ο πατερας μου το ιδιο ελεγε αλλα οταν ειδε οτι δεν πηγαινα καθολου να τους δω οχι μονο το δεχτηκε αλλα το βγαζει και βολτα .Παρτο εσυ και να ξερεις οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που θα αντισταθει στο βλεμα ενος Λαμπραντορ

Agapaki

Member
25 Ιουλίου 2012
12
0
Μην ανυσηχεις και εμενα ο πατερας μου το ιδιο ελεγε αλλα οταν ειδε οτι δεν πηγαινα καθολου να τους δω οχι μονο το δεχτηκε αλλα το βγαζει και βολτα .Παρτο εσυ και να ξερεις οτι δεν υπαρχει ανθρωπος που θα αντισταθει στο βλεμα ενος Λαμπραντορ
χαχαχα, ναι εχεις δίκιο!!! το αγορι μου εχει ψιλοαγχωθει, φοβαται οτι αμα πω στην μαμα μου οτι πηρα λαμπραντορ, δεν θα ξαναελθει σπιτι και εκεινος την θελει γιατι μαγειρευει ωραια! Κουλο? :)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
χαχαχα, ναι εχεις δίκιο!!! το αγορι μου εχει ψιλοαγχωθει, φοβαται οτι αμα πω στην μαμα μου οτι πηρα λαμπραντορ, δεν θα ξαναελθει σπιτι και εκεινος την θελει γιατι μαγειρευει ωραια! Κουλο? :)
Χαχα πες του να μην ανχώνετε θα πηγαίνεις και θα το πέρνεις στο τάπερ και όλοι θα είναι ευτυχησμένει:D

Agapaki

Member
25 Ιουλίου 2012
12
0
Χαχα πες του να μην ανχώνετε θα πηγαίνεις και θα το πέρνεις στο τάπερ και όλοι θα είναι ευτυχησμένει:D

χαχαχαχαχα, ναι ειναι μια αποψη και αυτο!!! αν και μενει 2 ωρες μακρια απο εδω:) απο εκτροφειο τον πηρες τον δικο σου Φανη?

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εγω το πήρα από το μεγαλύτερο εκτροφείο τον Δρόμο!:D
Την βρήκα την δικιά μου ειναι ημίαιμο λαμπ αλλά στην συμπεριφορά έχει ακριβώς αυτά που διαβάζω για τα λαμπ!:cool:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L