Καλως σας βρήκαμε. Ο Casper είναι 18 κιλά (το Σαββατο που κάναμε το τελευταιο εμβόλιο). Παρακολουθούσα καιρό το φόρουμ πριν την αποκτηση του Casper και εμαθα παρα πολλά πράγματα τα οποία δεν μου περνούσαν καν απ το μυαλό οταν είχα τα προηγούμενα σκυλάκια μου..Καλως ηρθατε και να χαιρεστε τον CasperΠοσα κιλα ειναι? Στην αρχη πριν ανοιξω τις φωτογραφιες και διαβασω το θεμα νομιζα οτι ηταν ντογκο. Ειναι πολυ ομορφος. Ελπιζω να παρακοκολουθησατε καλα το φορουμ πριν την απκτηση του μικρου.
Καλησπερα,Ωραιος ειναι !! Πες μας κατι παραπανω για την σκουφια του, απο που το πηρες , ποιοι ειναι ο γονεις του ? κτλπ κτλπ
Ευχαριστώ πολύ Ηλιάνναμα τι κουκλος ειναι αυτος? να τον χαιρεστε!!
Πάνω από 80% είναι "μη επιθυμητό"Το λευκό χρώμα στα αμστάφ δεν είναι εκτός πρότυπου FCI;
Άρα δεν θα μπορέσεις να φέρεις το ομορφόπαιδο στην έκθεση;Πάνω από 80% είναι "μη επιθυμητό"
"COLOUR : Any colour, solid, particolour, or patched is permissible; but more than 80% white, black and tan, and liver not to be encouraged."
Όχι, δυστυχώς δεν θα μας δείτε σε έκθεση, μόνο σε βόλτεςΆρα δεν θα μπορέσεις να φέρεις το ομορφόπαιδο στην έκθεση;
Είναι και κούκλος !
Το λευκό χρώμα στα αμστάφ δεν είναι εκτός πρότυπου FCI;
Πάνω από 80% είναι "μη επιθυμητό"
"COLOUR : Any colour, solid, particolour, or patched is permissible; but more than 80% white, black and tan, and liver not to be encouraged."
Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει κρίση ή θεωρείται εκ των προτέρων ακατάλληλος αναπαραγωγής?Όχι, δυστυχώς δεν θα μας δείτε σε έκθεση, μόνο σε βόλτες![]()
Την ιδια απορια εχω και εγωΔηλαδή δεν μπορεί να πάρει κρίση ή θεωρείται εκ των προτέρων ακατάλληλος αναπαραγωγής?
Να χαίρεσαι το φαντασματάκι σου, Casper είπαμε, πολύ ωραίος,Καλησπέρα,
Μετά από αρκετό καιρό ψαξίματος και παρακολούθησης του φόρουμ για συλλογή συμβουλών και εμπειρίας, αποκτήσαμε πριν 4 μέρες τον Casper μας. Είναι ένα amstaff 5 μηνών (σε 3 μέρες) και μας έχει πάρει ήδη τα μυαλά...Συμβουλές και απόψεις από πιο έμπειρους δεκτές και πολύ επιθυμητες![]()
Δεν το γνωρίζω αυτό, δεδομένου οτι εξ' αρχής δεν μας ενδιέφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο (δεν είχαμε ποτέ σκοπό να κατέβουμε σε εκθέσεις δηλαδή). Έχω την εντύπωση ότι προκειται για το δεύτερο (ακατάλληλος αναπαραγωγής) αλλά κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας λύσει την απορία.Να σου ζήσει το ομορφόπαιδο και να το χαίρεστε για πολλά κι υγιή χρόνια!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει κρίση ή θεωρείται εκ των προτέρων ακατάλληλος αναπαραγωγής?
Ευχαριστώ πολύ! Εχουμε αρχίσει κοινωνικοποιηση με έμφαση σ αυτά που λες. Την τροφή την ζυγίζω ακριβώς, πιθανόν να του δίνει κιλά ο φακόςΝα χαίρεσαι το φαντασματάκι σου, Casper είπαμε, πολύ ωραίος,
Είχα πολύ παλαιότερα κάτι παρόμοιο, το θέμα με αυτά τα σκυλιά είναι ότι θέλει πολύ προσοχή η κοινωνικοποίηση, όπως σε όλα τα σκυλιά αλλά για αυτά περισσότερο.
Να τον μάθεις να είναι φιλικός με άλλα μικρότερα ζώα και με παιδιά.
Ενα άλλο μου φαίνεται λίγο παχουλός,του ζυγίζεις ακριβώς τη τροφή? βέβαια ο εκτροφέας θα ξέρει καλύτερα.
Καλές βόλτες, απο μένα![]()