Νέο μέλος στην παρέα, το λευκό φαντασματάκι!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, από απλή περιέργεια ρώτησα. Σημασία έχει, πάνω απ'όλα, να έχετε μια ευτυχισμένη κοινή ζωή, κι αυτή δεν κρίνεται σε εκθέσεις. Απλά, αν είχα καθαρόαιμο σκύλο, ίσως να τον κατέβαζα σε έκθεση (ακόμα κι αν ήξερα ότι είναι ακατάλληλος αναπαραγωγής), για να μάθω το κάτι τις έξτρα για το σκύλο μου. Εννοώ κάτιτις έξτρα από αυτά που ήδη θα έχουμε συζητήσει με τις ώρες με τον εκτροφέα μου, χαχαχαχα
Ίσως να φταίει που, μη έχοντας καθαρόαιμο-άρα και εκτροφέα, θα ήθελα πολύ να μου πει ένας ειδικός, πέντε πράγματα για το σκυλί μου.

Last edited:

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Καλά, από απλή περιέργεια ρώτησα. Σημασία έχει, πάνω απ'όλα, να έχετε μια ευτυχισμένη κοινή ζωή, κι αυτή δεν κρίνεται σε κεθέσεις.
Συμφωνώ απόλυτα! Και για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό και το ζητούμενο. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ευτυχισμένοι κι εμείς κι αυτός.

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Δες το ετσι εσυ τον χαιρεσαι τον κουταβο , τα παπουτσια σου δεν τον χαιρονται!!! :rolleyes:
χεχεχε όντως...Αν και όταν δεν βρίσκει παπούτσια ή κάλτσες, έρχεται και μασουλάει φτέρνες και πατούσες...σκύλος και πεντικιούρ/απολέπιση, δύο σε ένα...;)

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Είναι για φίλημα !
Φίλημα και ματσιούλιασμα...τα πιτσιρίκια μου τον έχουν κατσιάσει....αν και τις τελευταιες μέρες που θέλει να δαγκώνει συνέχεια (λόγω δοντιών) κρατάνε τις αποστάσεις τους...:)

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Νταξξξ μη τα θες ολα,δικα σου σκεψου κατι ακομα πιο απλο , οι τρυπες στα ποδια και στις φτερνες κλεινουν , οι τρυπες στα παπουτσια οχι !!!! :cool:
Νταξξ πως τα λεω ο κερατας βραδιατικα !!!!:p

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Νταξξξ μη τα θες ολα,δικα σου σκεψου κατι ακομα πιο απλο , οι τρυπες στα ποδια και στις φτερνες κλεινουν , οι τρυπες στα παπουτσια οχι !!!! :cool:
Νταξξ πως τα λεω ο κερατας βραδιατικα !!!!:p
:D:D:D:D:D:D:D
Εκτός από πεντικιούρ, τον έχουμε να μας ανοίγει καινούργιες κορδονότρυπες