Ρώτα το Γιάννη εφόσον είναι ο εκτροφέας σου.Έχω την εντύπωση ότι προκειται για το δεύτερο (ακατάλληλος αναπαραγωγής) αλλά κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας λύσει την απορία.
Ρώτα το Γιάννη εφόσον είναι ο εκτροφέας σου.Έχω την εντύπωση ότι προκειται για το δεύτερο (ακατάλληλος αναπαραγωγής) αλλά κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας λύσει την απορία.
Όντως, αυτό ειναι το πιο σωστό, για να μας λυθεί η απορίαΡώτα το Γιάννη εφόσον είναι ο εκτροφέας σου.
Συμφωνώ απόλυτα! Και για μας αυτό είναι το πιο σημαντικό και το ζητούμενο. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ευτυχισμένοι κι εμείς κι αυτός.Καλά, από απλή περιέργεια ρώτησα. Σημασία έχει, πάνω απ'όλα, να έχετε μια ευτυχισμένη κοινή ζωή, κι αυτή δεν κρίνεται σε κεθέσεις.
Ευχαριστώ πολύ, ευχομαι το ίδιο και σε σας!Σας εύχομαι τα καλύτερα!![]()
Δεν απέχεις πολύ...Πες αληθεια τωρα τις εβγαλες εεεεε???![]()
Χεχεχεεχ....got me, όπως λενε και στο χωριό μου.Να σαι καλά, σ' ευχαριστώ.Χα!! Σε τσακωσααααα!!! Να το χαιρεσαι το ασπροσκυλο !!!!
White rulezzzz!!
+100000 απο μένα!!!White rulezzzz!!
χεχεχε όντως...Αν και όταν δεν βρίσκει παπούτσια ή κάλτσες, έρχεται και μασουλάει φτέρνες και πατούσες...σκύλος και πεντικιούρ/απολέπιση, δύο σε ένα...Δες το ετσι εσυ τον χαιρεσαι τον κουταβο , τα παπουτσια σου δεν τον χαιρονται!!!![]()
Φίλημα και ματσιούλιασμα...τα πιτσιρίκια μου τον έχουν κατσιάσει....αν και τις τελευταιες μέρες που θέλει να δαγκώνει συνέχεια (λόγω δοντιών) κρατάνε τις αποστάσεις τους...Είναι για φίλημα !
Νταξξξ μη τα θες ολα,δικα σου σκεψου κατι ακομα πιο απλο , οι τρυπες στα ποδια και στις φτερνες κλεινουν , οι τρυπες στα παπουτσια οχι !!!!
Νταξξ πως τα λεω ο κερατας βραδιατικα !!!!![]()