Νέο μέλος στην παρέα, το λευκό φαντασματάκι!

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετό καιρό ψαξίματος και παρακολούθησης του φόρουμ για συλλογή συμβουλών και εμπειρίας, αποκτήσαμε πριν 4 μέρες τον Casper μας. Είναι ένα amstaff 5 μηνών (σε 3 μέρες) και μας έχει πάρει ήδη τα μυαλά...Συμβουλές και απόψεις από πιο έμπειρους δεκτές και πολύ επιθυμητες:D

casper1.jpg casper4.jpg

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθατε και να χαιρεστε τον Casper :D Ποσα κιλα ειναι? Στην αρχη πριν ανοιξω τις φωτογραφιες και διαβασω το θεμα νομιζα οτι ηταν ντογκο. Ειναι πολυ ομορφος. Ελπιζω να παρακοκολουθησατε καλα το φορουμ πριν την απκτηση του μικρου.

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Καλως ηρθατε και να χαιρεστε τον Casper :D Ποσα κιλα ειναι? Στην αρχη πριν ανοιξω τις φωτογραφιες και διαβασω το θεμα νομιζα οτι ηταν ντογκο. Ειναι πολυ ομορφος. Ελπιζω να παρακοκολουθησατε καλα το φορουμ πριν την απκτηση του μικρου.
Καλως σας βρήκαμε. Ο Casper είναι 18 κιλά (το Σαββατο που κάναμε το τελευταιο εμβόλιο). Παρακολουθούσα καιρό το φόρουμ πριν την αποκτηση του Casper και εμαθα παρα πολλά πράγματα τα οποία δεν μου περνούσαν καν απ το μυαλό οταν είχα τα προηγούμενα σκυλάκια μου..

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.331
674
Νεα σμυρνη
Ωραιος ειναι !! Πες μας κατι παραπανω για την σκουφια του, απο που το πηρες , ποιοι ειναι ο γονεις του ? κτλπ κτλπ

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Ωραιος ειναι !! Πες μας κατι παραπανω για την σκουφια του, απο που το πηρες , ποιοι ειναι ο γονεις του ? κτλπ κτλπ
Καλησπερα,

Αποκτηθηκε απο εκτροφείο στην Πάτρα, και οι γονείς του ειναι η RED GIOCONDA και ο ATLAS OF CICONIANS. Είναι η πρώτη φορά που έχω στην κατοχή μου σκυλάκο αυτής της φυλής και μας έχει κάνει φοβερή εντύπωση η εξυπνάδα του και η παρατηριτικότητα του. Ειναι ακόμα πολυ επιφυλακτικός με τους ξένους ανθρώπους και έχει ιδιάιτερη αδυναμία στα παπούτσια μας... Μερικές ακόμα φωτογραφίες:
DSC_5733.jpgDSC_5765.jpg

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
μα τι κουκλος ειναι αυτος? να τον χαιρεστε!!

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Το λευκό χρώμα στα αμστάφ δεν είναι εκτός πρότυπου FCI;
Πάνω από 80% είναι "μη επιθυμητό"
"COLOUR : Any colour, solid, particolour, or patched is permissible; but more than 80% white, black and tan, and liver not to be encouraged."

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
"COLOUR : Any colour, solid, particolour, or patched is permissible; but more than 80% white, black and tan, and liver not to be encouraged."
Άρα δεν θα μπορέσεις να φέρεις το ομορφόπαιδο στην έκθεση;
Είναι και κούκλος !

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Να σου ζήσει το ομορφόπαιδο και να το χαίρεστε για πολλά κι υγιή χρόνια!

Το λευκό χρώμα στα αμστάφ δεν είναι εκτός πρότυπου FCI;
Όχι, δυστυχώς δεν θα μας δείτε σε έκθεση, μόνο σε βόλτες:D
Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει κρίση ή θεωρείται εκ των προτέρων ακατάλληλος αναπαραγωγής?

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Καλησπέρα,
Μετά από αρκετό καιρό ψαξίματος και παρακολούθησης του φόρουμ για συλλογή συμβουλών και εμπειρίας, αποκτήσαμε πριν 4 μέρες τον Casper μας. Είναι ένα amstaff 5 μηνών (σε 3 μέρες) και μας έχει πάρει ήδη τα μυαλά...Συμβουλές και απόψεις από πιο έμπειρους δεκτές και πολύ επιθυμητες:D
Να χαίρεσαι το φαντασματάκι σου, Casper είπαμε, πολύ ωραίος,
Είχα πολύ παλαιότερα κάτι παρόμοιο, το θέμα με αυτά τα σκυλιά είναι ότι θέλει πολύ προσοχή η κοινωνικοποίηση, όπως σε όλα τα σκυλιά αλλά για αυτά περισσότερο.
Να τον μάθεις να είναι φιλικός με άλλα μικρότερα ζώα και με παιδιά.
Ενα άλλο μου φαίνεται λίγο παχουλός,του ζυγίζεις ακριβώς τη τροφή? βέβαια ο εκτροφέας θα ξέρει καλύτερα.
Καλές βόλτες, απο μένα:)

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Να σου ζήσει το ομορφόπαιδο και να το χαίρεστε για πολλά κι υγιή χρόνια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Δηλαδή δεν μπορεί να πάρει κρίση ή θεωρείται εκ των προτέρων ακατάλληλος αναπαραγωγής?
Δεν το γνωρίζω αυτό, δεδομένου οτι εξ' αρχής δεν μας ενδιέφερε ούτε το ένα, ούτε το άλλο (δεν είχαμε ποτέ σκοπό να κατέβουμε σε εκθέσεις δηλαδή). Έχω την εντύπωση ότι προκειται για το δεύτερο (ακατάλληλος αναπαραγωγής) αλλά κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να μας λύσει την απορία.

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Να χαίρεσαι το φαντασματάκι σου, Casper είπαμε, πολύ ωραίος,
Είχα πολύ παλαιότερα κάτι παρόμοιο, το θέμα με αυτά τα σκυλιά είναι ότι θέλει πολύ προσοχή η κοινωνικοποίηση, όπως σε όλα τα σκυλιά αλλά για αυτά περισσότερο.
Να τον μάθεις να είναι φιλικός με άλλα μικρότερα ζώα και με παιδιά.
Ενα άλλο μου φαίνεται λίγο παχουλός,του ζυγίζεις ακριβώς τη τροφή? βέβαια ο εκτροφέας θα ξέρει καλύτερα.
Καλές βόλτες, απο μένα:)
Ευχαριστώ πολύ! Εχουμε αρχίσει κοινωνικοποιηση με έμφαση σ αυτά που λες. Την τροφή την ζυγίζω ακριβώς, πιθανόν να του δίνει κιλά ο φακός:D