Νέο μέλος: english standard bull terrier "Dolce"


Azk

Member
8 Αυγούστου 2010
22
0
Καλησπέρα σε όλους! Ονομάζομαι Αλέξης, είμαι εικοσιτεσσάρων και μένω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Μόλις σήμερα απέκτησα ενα ολόλευκο αρσενικό bull terrier, τον Dolce. Συγχαρητήρια για το forum, είναι απ τις καλύτερες πηγές πληροφοριών για τα "παιδιά" μας! Με βοήθησε πάρα πολύ για την επιλογή και το timing μου παρ'ολο που νομιζα πως ήξερα πολλα... O Dolce λοιπόν ειναι ενα πανέμορφο english bull terrier 2 μηνών που δέν κρύβει καθόλου τον χαρακτήρα του. Κυκλοθυμικός με εναν πολύ χαριτωμένο τρόπο, πολύ παιχνιδιάρης και συμμετοχικός! Ακουσε συνολικά δύο "ΟΧΙ" και έδειξε να ανταποκρίνεται. Λατρεύει να δαγκώνει τα δάχτυλά μου αλλα όταν του τα "αντικατέστησα" με ενα Κονγκ με σχοινί, αμέσως ασχολήθηκε με αυτο. Φαίνεται ξεροκέφαλος αλλα μου δείχνει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία συνεργασίας. Αντιμετωπίζουμε κλασσικά ενα προβληματάκι με τα "Τσίσα" ωστόσο θα πάρει και αυτό τον δρόμο του. Επίσης απο τότε που ήρθε σπίτι τρώει σποραδικά και λίγες ποσότητες απ' την κροκέτα του (orijen), ωστόσο δεν με ανησυχεί και τόσο αυτο. Το εκτροφείο του ειναι το "Angels Warriors" και έχει pedigree name "Angels Warriors Dollar".

Χαίρομαι πολύ που μπήκα στην παρέα σας και θα προσπαθήσω άμεσα να ανεβάσω και τις πρώτες του φωτογραφίες!
 






Azk

Member
8 Αυγούστου 2010
22
0
Καλησπέρα radionuclide, σε ευχαριστούμε πολυ! BiggBilly τους ταϊζε orijen αν δεν απατώμαι αλλα τωρα τους την αλλάζει με μια άλλη δεν θυμάμαι όνομα αλλα ξέρω πως ειναι μια ιταλική απο "Α". Δεν ειναι οτι δεν την τρώει, απλά μου κάνει λίγο εντύπωση που απλα τσιμπάει λιγη τροφή και επιστρέφει να κανει το ίδιο αργοτερα!

edit: ανέβασα αλμπουμ με τις τρείς πρώτες του φωτογραφίες... Απο κινητό ομως, δεν έχουν και την καλύτερη ποιότητα. Σύντομα οι "καλλιτεχνικές" :)
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.652
19.886
Αλέξη καλημέρα.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και συγχαρητήρια για την πηγή προέλευσης του dolce σου.
Χαίρομαι να ακούω, νέα παιδιά, ψαγμένα προς την σωστή κατεύθυνση.
Να τον χαίρεσαι και να τον φροντίζεις.
Μεγάλες χαρές θα κάνει ο Γιώργης (Allegro) που αυξάνονται τα γουρουνόσκυλα...:)