Νέο μέλος

IreneAxelRose

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2013
61
0
Καλώς ήρθες! Να σου ζήσει! Πω πω και η ιστορία του προηγούμενου σκύλου μου μοιάζει πολύ με την δικιά σας!!! Είχε μείνει και η δικιά μου έγγυος χωρίς να τα ξέρουμε γιατί την είχαμε αφήσει στο χωριό με τους παππούδες μου, και δυστυχώς κανένα κουταβάκι δεν έζησε μέχρι τώρα.. Να περνάτε πάνα καλά εύχομαι και να προσέχεται ο ένας τον άλλο και θέλουμε και άλλες φωτογραφίες, όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα!

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Μια ερώτηση έχω να κάνω προς τους ιδιοκτήτες μακροτριχων φυλών , πως την παλεύεται με τη τρίχα ; Σκέφτομαι να αγοράσω το furminator μιας και έχω ακούσει ότι κάνει δουλειά . Κάθε μέρα πέφτει βούρτσισμα για κάνα μισάωρο αλλά μένει αρκετό πράμα . Σκέφτηκα να πάρω βιταμίνες , με την βοήθεια κτηνιάτρου πάντα , έμεινα στην σκέψη τελικά όταν του είπα τι τροφή δίνω στο σκύλο και γενικά τη διατροφή του και που είπε μπορεί να πάθει υπερβιταμινάτωση [ή κάπως έτσι] . Περιμένω κάποια tips που θα μετριάσουν την κατάσταση .

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Λοιπόν εμένα για το τρίχωμα μου πρότειναν τα παιδιά από εδώ μέσα λάδι σολωμού,το πήρα και έπαθα πλάκα.Αυτό το λάδι βοηθά και στο μάδημα και στην υφή.Δες και τα προιοντα της Iv San Bernard έχει και για την τριχοπτωση και αυτά μια κοπέλα μου τα πρότεινε από εδώ επίσης.Τα έχει και ίντερνετ και είναι και οικονομικά.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Ακριβώς - καλή τροφή, λάδι σολωμού, σωστά σαμπουάν και furminator: winning combo! Και πάλι, φυσικά, θα μαδάει, αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά. (Πονεμένο θέμα η τρίχα...................!)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τελειος ο rigo.. επειδη ειμαι κοντα αμα θες νασου φερω τον ντουλη την σκυλο-αλεπου να παιξουνε κανενα κυνηγητο-κρυφτο-κεραμιδακια-μηλα..σχοινακι..ειδικα το κλεφτες και αστυνομους εχουμε ετοιμους ρολους.. ο δικος σου θα ειναι ο τ-ρεξ και ο δικος μου ο δρ.ζιβανγκο που εμεινε στον ασσο και εγινε κλεφτης ! :dohh:

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Με ζώα που δεν γνωρίζουμε από μικροί δεν τα πάμε και πολύ καλά , ως συνήθως ξεπερνάμε το 2ωρο μόνο και μόνο για να μυριστούν . Αν είναι δε και αρσενικό , καλύτερα να μην παίξουμε :) . Ένα από τα κακά το να μένεις σε κωμόπολη χωρίς φίλους με κατοικίδια είναι η δύσκολη κοινωνικοποίηση . Με τους ανθρώπους έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση μιας και αρέσκεται να γυρνάει τον κώλο και να τον χαιδεύουν είτε τους ξέρει είτε όχι .

Uploaded with ImageShack.us

Κάποια πράγματα θα είχαν γίνει πολύ καλύτερα αν είχα την ευκαιρία να τα μελετήσω πριν έρθει αυτή η αιθέρια ύπαρξη στη ζωή μου .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Είναι πολύ μικρός ακόμη, για να ΜΗΝ μπορείς να διορθώσεις το οτιδήποτε, δεν σου πάει καλά στην συμπεριφορά του :)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
να τους παμε στο γηπεδο της πελλας,να ερθει και ενα γιορκι που ξερω,και μιας και ο δικος σου δεν κουραζετε ποτε,οι δικοι μας θα τρεχουν και το γιορκι που σου λεω,δεν τρεχει, παει χοροπηδηχτα ! για γιουτουμπ θα ειμαστε ! [-o<

εγω δεν ειχα θεμα γιατι απο μικρο τον ειχα ολο βολτα και γηπεδο και τα παει καλα με ολους..και σκυλους και ανθρωπους.. αλλα σιγουρα μπορεις να το διορθωσεις..16 μηνων ειπες ειναι..ενταξει αν ειναι δεν θα πω του γειτονα να φερει το ποιμενικο καυκασου..αν και ειναι αρνακι καυκασου ! :cura:

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Σε πόση ώρα το χει κάνει φύλλο και φτερό τον κόμπο;; :p Πολύ όμορφος! Να τον χαίρεσαι!
Τον κόμπο τον έχουμε αισίως 4 μήνες και είναι το μόνο παιχνίδι που αντέχει . Χθες έκανα ακόμα ένα παιχνίδι το οποίο θα το ανεβάσω αργότερα :p .

Τον χαίρομαι , παρ'όλο που η συμβίωση δεν είναι η ευκολότερη δυνατή ! :)

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.225
Αμπελοgarden
4 μήνες;;; Εντάξει τότε μη μιλάς καθόλου:p Γιατί δεν είναι εύκολη η συμβίωση; Λόγω των θεμάτων συμπεριφοράς που ανέφερες σε προηγούμενα ποστ εννοείς;

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
4 μήνες;;; Εντάξει τότε μη μιλάς καθόλου:p Γιατί δεν είναι εύκολη η συμβίωση; Λόγω των θεμάτων συμπεριφοράς που ανέφερες σε προηγούμενα ποστ εννοείς;
Ναι , αλλά πάμε από το καλό στο καλύτερο !

nikalias

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
256
3
Γλάρισα
Ένα update τώρα που υπάρχει χρόνος . Ο σκύλος έχει ηρεμήσει αρκετά , βέβαια όταν βλέπει γάτα τσιτώνει αλλά μένει κόκαλο και δεν τραβάει σαν τρελό . Με τους άλλους σκύλους μετά από βοήθεια εκπαιδευτή μυρίζεται έστω και για λίγο , όχι με πολλούς βέβαια και πρέπει οι συνθήκες να είναι τέλειες .

Όταν τον είχα λυμένο σε ένα δασάκι εμφανίστηκαν 3 σκυλιά μεσαίου μεγέθους και εκεί βέβαια χέστηκα πάνω μου μην κάνει καμιά βλακεία αλλά ήταν κύριος με τα 2 , το τρίτο που πρέπει να ήταν ο νταής της παρέας γάβγιζε για κάμποση ώρα αλλά μόλις ήρθε κοντά έφαγε μιας ψιλοκλωτσιά από τον σκύλο μου και ηρέμησαν όλοι συνεχίζοντας την βόλτα .

Γενικά απ'ότι έχω καταλάβει δεν δίνει πολύ σημασία σε άλλα σκυλιά όσο αναφορά το παιχνίδι . Εφ'όσον τους κυριαρχηθεί δεν υπάρχει πρόβλημα , γι'αυτό ακόμα αποφεύγουμε τις συναντήσεις με ίδιου και μεγαλύτερου μεγέθους σκύλους .

Τέλος έχω μια ερώτηση , η μάνα του σκυλιού μου και η αδερφή του αν ακόμα ζουν σε εκείνο τον ημι-περιφραγμένο χώρο είναι πολύ επιθετικές και σε σκύλους και σε ανθρώπους , υπάρχει περίπτωση να έχει κληρονομήσει αυτά τα ''χαρίσματα'' ο δικός μου ;

Να αναφέρω ότι αυτός που μας έδωσε τον σκύλο μας είπε ότι ήταν το μόνο από τα 7 που έζησε από την γέννα μιας και είχε χιόνια εκείνο τον καιρό και ο ιδιοκτήτης αγρόν ηγόραζε για την σκύλα που περίμενε κουτάβια .

Last edited: