"Νέο" μέλος :)

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Δεν είμαι εγώ το νέο μέλος αλλά ένα γλυκύτατο πλασματάκι που κόβει βόλτες έξω από το σπίτι μου τις τελευταίες μέρες!

Η ιστορία της δεν ξέρω που ακριβώς ξεκινάει αλλά εγώ την είδα πρώτη φορά έξω από το μοναδικό περίπτερο που υπάρχει στη γειτονιά μου στο Ντράφι. Το είχε μαζέψει η κοπέλα που δούλευε εκεί μαζί με έναν άλλο αδέσποτο κούκλο. Η κοπέλα έφυγε πριν λίγο καιρό και τα σκυλάκια εξαφανίστηκαν.

Έξω από το σπίτι μου κυκλοφορούν αρκετά αδέσποτα τα οποία όμως τα φροντίζει ένας γείτονας πολύ καιρό πριν μετακομίσω εκεί (εμβόλια, στείρωση, φαγητό κάθε μέρα, κτλ). Ξαφνικά, λοιπόν, μια μέρα ήρθε σαν σίφουνας πάνω μου η σκυλίτσα και σχεδόν με πέταξε κάτω από τις χαρές. Ε, αυτό ήτανε... :D

Ο αρραβωνιαστικός μου βέβαια μου το ξεκαθάρισε: "Σκύλο δεν ξαναπαίρνουμε τουλάχιστον μέχρι να κάνουμε παιδί" :(:(:(:(:(
Καλύτερα να το αφήσω ασχολίαστο γιατί ξέρω πόσο του στοίχισε ο χαμός της Ήρας...

Αποφάσισα λοιπόν να πάρω υπό την προστασία μου τη σκυλίτσα και θα πάμε την Πέμπτη στο γιατρό να κάνουμε τα εμβόλιά μας και να μου πει πόσο περίπου είναι σε ηλικία και πότε μπορούμε να της κάνουμε στείρωση. Σκέφτομαι να της βάλω ένα σπιτάκι έξω από το σπίτι (όχι εντός του οικοπέδου) τουλάχιστον για να έχει ζεστασιά. Το φαγητό σίγουρα δεν θα της λείψει ούτε το παιχνίδι και η προσοχή. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να την βάλω μέσα αφού έχω τον τσολιά με την κουμπούρα να μου πηγαίνει κόντρα! :mad:

Δεν ξέρω αν κάνω καλά που δεν την δίνω κάπου για υιοθεσία αλλά δεν ξέρω κανέναν που να σκέφτεται να πάρει σκύλο και δεν θέλω να την "φορτώσω" σε κάποιο καταφύγιο να βγάλουν εκείνοι το φίδι από την τρύπα. Αφού μπορώ να την βοηθήσω. Νομίζω πως για αρχή θα φτιάξει αρκετά η ζωή της και θα με κάνει να ξεχαστώ κι εγώ λιγάκι. Τι λέτε?

Είναι λίγο αδυνατούλα αλλά θα το φτιάξουμε σύντομα αυτο.
Δεν είναι κούκλα? :):):):):)

DSC01680.jpg

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eπειδή μπερδεύτηκα το σπιτάκι της θα είναι στο οικόπεδο σου?
Εχεις μονοκατοικία?

Γιατί είπες έξω από το σπίτι σου.

Να σου πω..
Πολύ καλή η πρόθεση σου..
Αλλα γιατί δεν προσπαθείς να την βάλεις για υοθεσία μπας και βρει ένα αφεντικό που θα την έχει μέσα στο σπίτι και θα την προσέχει κανονικά..
Το να έχεις ένα σπίτι εκτος του οικοπέδου είναι πολύ επικίνδυνο για το σκυλί..
Είναι παράνομο..
και μπορείς να προκαλέσεις πολλά προβλήματα στο σκυλί αλλα και σε περαστικούς..(να ενοχληθούν..κλπ..)..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εμβόλια και στείρωση = πολύ καλή ιδέα :)
Να την βάλεις έξω απ' το σπίτι σου όχι... κινδυνεύει. Ή μέσα ή εκεί που είναι τώρα. Πίστεψέ με είναι πιο ασφαλής.
Εννοείται βγάλε τη καμιά φωτογραφία και προώθησε την υιοθεσία της.

Για το καλό το δικό της και το δικό σου. Σε λίγο καιρό θα τη λατρεύεις και σε τρώει η αγωνία για τη μοίρα της.
Επίσης, δεν θα ήθελα να σχολιάσω τα προσωπικά σου και με συγχωρείς που το κάνω, αλλά αν ήταν να καταπιεστώ με έναν αρραβώνα σε τέτοιο βαθμό, να τον βράσω (τον αρραβώνα!).

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα αργήσεις να δεθείς μαζί της και εκτός από όμορφη φαίνεται και καλός χαρακτήρας,(μην με ρωτήσετε πως το ξέρω, τα μαγικά μυστικά δεν αποκαλύπτονται), το θέμα βέβαια είναι αν έχεις περιφραγμένο οικόπεδο γιατί να μην την έχεις μέσα, που και το χώρο της θα έχει και την παρέα σας, εκτός και αν στο ζήτημα παιδί υπάρχει θέμα πως να το...προκατάληψης ότι το σκυλί θα μας κολλήσει αρρώστιες κ.λ.π......Με συγχωρείς frankel για το θάρρος, φιλικά πάντα και καλόπροαίρετα.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ούτε εγώ θέλω να ανακατευτώ με τα προσωπικά σου αλλά έλεγχο, κουμάντο και καταπίεση θα ανεχόμουν μόνο από τον κηδεμόνα μου πριν την ενηλικίωση μου και όχι από το οποιονδήποτε γκόμενο, αρραβωνιαστικό ή σύζυγο. ;):)

Εγώ προτείνω να πάρεις το σκυλάκι στο σπίτι σου αφού το θέλεις τόσο πολύ και να φροντίσεις να βγάλεις από τον «τσολιά» τη φουστανελα και το τσαρουχι και να του δώσεις καμιά ποδίτσα να πλύνει κανα πιάτο! :cool:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Εγώ προτείνω να πάρεις το σκυλάκι στο σπίτι σου αφού το θέλεις τόσο πολύ και να φροντίσεις να βγάλεις από τον «τσολιά» τη φουστανελα και το τσαρουχι και να του δώσεις καμιά ποδίτσα να πλύνει κανα πιάτο! :cool:
:D:D:D:D

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Ούτε εγώ θέλω να ανακατευτώ με τα προσωπικά σου αλλά έλεγχο, κουμάντο και καταπίεση θα ανεχόμουν μόνο από τον κηδεμόνα μου πριν την ενηλικίωση μου και όχι από το οποιονδήποτε γκόμενο, αρραβωνιαστικό ή σύζυγο. ;):)

Τι κρίμα που δεν επιτρέπονται οι Χρι********γιες εδώ μέσα, θα ήσουν..... top poster!!!!:D:p:):D:p:):D:):p:)

Eκείνη η φωτο με το μαστιγιο υπάρχει ακόμα???:D:D:D:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έχοντάς την έξω από το σπίτι κάθε φορά που θα βγαίνεις στο μπαλκόνι, κάθε φορά που θα φεύγεις ή θα έρχεσαι και δεν θα είναι εκεί απ' έξω θα πηγαίνει η ψυχή σου στην Κούλουρη ότι κάτι έπαθε το σκυλί...Το αντέχεις;Εγώ δεν θα το άντεχα...:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
αλλά αν ήταν να καταπιεστώ με έναν αρραβώνα σε τέτοιο βαθμό, να τον βράσω (τον αρραβώνα!).
Εγώ προτείνω να πάρεις το σκυλάκι στο σπίτι σου αφού το θέλεις τόσο πολύ και να φροντίσεις να βγάλεις από τον «τσολιά» τη φουστανελα και το τσαρουχι και να του δώσεις καμιά ποδίτσα να πλύνει κανα πιάτο!

:maria::maria::maria: καλά δεν παίζεστε!!!!:D:D:D:p:p

Aν και συμφωνώ με τα κορίτσια..:D:D
(Eεεεεεετσι!!!!!!!!!:D:D;))

Oχι μονο ποδίτσα αλλα και ξεσκόνισμα και συγύρισμα...:cool::D

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
κοιτα να δεις αρραβωνιαστικός ειναι ακομα.... αλλα και αντρας της να ηταν τοοοσα εχουν δει τα ματια μας :p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εεεε και ο admin αντρας δεν ειναι?

(δεν ξερω ...,αλλα για αντρα τον κοβω τουλαχιστον)...
Οποτε περα απο το τοπικ .., του σπασαμε διπλα τα νευρα...!!!!:maria::maria::maria::D

frankel

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2008
82
0
Athens
Χαχαχαχα! Μου φτιάξατε τη διάθεση :)

Ίσως δεν το εξήγησα καλά και έχετε δίκιο να μου φωνάζετε.

Το σκυλάκι έτσι κι αλλιώς έξω μένει αλλά πάει το κακόμοιρο και κουλουριάζεται στη γωνία του γκαράζ (είναι ανοιχτό parking), οπότε σκέφτηκα να του βάλω τουλάχιστον ένα σπιτάκι και μια κουβερτούλα να είναι ζεστά γιατί εκεί πάνω σηκώνει πολλά μποφόρ..

Θα ήθελα πάρα πολύ να την δώσω για υιοθεσία για να βρει ένα σπιτάκι γιατί εγώ δεν μπορώ να βάλω σκυλάκι στο σπίτι τουλάχιστον για τους επόμενους 2-3 μήνες (για άλλους λόγους, άσχετα με το τι λέει ο τσολιάς :D) αλλά δεν ξέρω κανέναν που να θέλει σκύλο ούτε που να εμπιστεύομαι κιόλας.
Με πείσατε όμως και θα κάνω κάποιες ενέργειες κι ελπίζω να καταφέρω να της βρω μια σωστή οικογένεια. Μέχρι τότε βέβαια τα υπόλοιπα (βόλτα στον κτηνίατρο) θα γίνουν όπως πρέπει.

Όσο για τον τσολιά.... :D για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, όταν συμβιώνεις με κάποιον, όποιος κι αν είναι αυτός, σε ορισμένα θέματα είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη και των 2. Δεν έχει κανένα νόημα να πάρει κάποιος ένα κουταβάκι και θα είναι πάρα πολύ άσχημο (ειδικά για το ζωάκι) αν ο συγκάτοικος να μην το θέλει.
Και από την άλλη, προς το παρόν τουλάχιστον, οφείλω να σεβαστώ τον πόνο ενός ανθρώπου και να μην τον επιβαρύνω (επαναλαμβάνω: προς το παρόν! ;))

Αλλά όπως οι αγαπητές μου συμφορουμίτισες ξέρουν πολύ καλά... είναι μέχρι να το πάρω απόφαση εγώ! :D;):cool:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας πάντως! Δεν ήθελα να κάνω κάτι να ικανοποιηθώ εγώ σε βάρος της σκυλίτσας :)

P.S. Rottie στείλε ένα pm με οδηγίες χρήσεως της ποδιάς και του πλυσίματος πιάτων γιατί μάλλον εγώ δεν έχω καθόλου μεταδοτικότητα.. Είναι ανεπείδεκτος μαθήσεως... :D:p

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Όσο για τον τσολιά.... :D για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, όταν συμβιώνεις με κάποιον, όποιος κι αν είναι αυτός, σε ορισμένα θέματα είναι απαραίτητη η σύμφωνη γνώμη και των 2. Δεν έχει κανένα νόημα να πάρει κάποιος ένα κουταβάκι και θα είναι πάρα πολύ άσχημο (ειδικά για το ζωάκι) αν ο συγκάτοικος να μην το θέλει.
Και από την άλλη, προς το παρόν τουλάχιστον, οφείλω να σεβαστώ τον πόνο ενός ανθρώπου και να μην τον επιβαρύνω (επαναλαμβάνω: προς το παρόν! ;))
Αν είχα σεβαστεί το βέτο του ούτε πρώτο, ούτε δεύτερο σκυλί θα είχαμε. Τώρα όμως τα λατρεύει και τα δυο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr