καλως ηρθες!!
να σου ζησουν!
(...σκεφτεται ο Φοιβος τωρα...
:maria:
:maria:
...δεν με αφησαν να κανω την ερωτηση....@#%$%#$^%%^...
aja1
να σου ζησουν!
(...σκεφτεται ο Φοιβος τωρα...
Ναι, μην χασεις κι εσυ!!Και γω αυτό περίμενα ...να "επιτεθω'...μου το χάλασε!!!!
Καλωσήρθατε και οι τρείς!!!!!!
Στο σύνομο διάστημα που είμαι στο forum εχω διαπιστώσει ότι κάποιοι δικαίως την "κάνουνε".Πολλοί χρήστες τη λένε πολύάσχημα σε κάποιους.Ακόμη και αν εχει κάνει βλακεία ο άλλος θα ήταν σωστό να μάθει με τρόπο γιατί είναι βλακεία κι όχι να φτάνουνε λίγο πριν το βρύσιμο και την ξεφτύλα.Πολλοι είναι ευθικτοι, τι να κανουμε. Ωστοσο πολυ συχνα εχουν καλες προθεσεις για τα σκυλια.
Katerina εσύ μπορεί να λες την άποψη σου όπωσ πρέπει,δεν αμφιβάλλω καθόλου,δεν είναι όλοι έτσι όμως.Και ναι εγω έχω δει επίθεση κι αυτό μου φτάνει.Δεν απευθύνομαι σε κανέναν προσωπικά,λεω τι έχω διαβάσει.Δεν είναι ακριβώς 'ετσι...λέμε την άποψή μας...
...εγω προσωπικά δεν έχω δει καμία "επίθεση"..
Επιτελους ενα νεο μελος με ''σοβαρα'' σκυλιακαλησπέρα σας, λέγομαι Φώτης και είμαι 21 χρονών . έχω 2 θεότρελα αγγλικά μπουλντόγκ περίπου 2 χρονών, την Μάντη και τον Ίντη .![]()
λατρεύω τα shar pei και βλέπω πως τα λένε ??? πόσο είναι ???Καλωσηρθες Φωτη με τα δυο θεοτρελα ζουζουνια σου, που εχουν και υπεροχα ονοματα!!!!!
Φωτο??????![]()
φίλε Tricky δεν ξέρω και πως σε λένε ο αρσενικός (καφέ) παρουσίασε cherry eye και το αφερέσαμε . Αλλά από όσο ξέρω ακόμα και από εκτροφεδα μπορεί να εμφανίσει )η θηλύκια (άσπρη) ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει τπτ το μόνο πρόβλημα της είναι η ατελείωτη βλακεία και πείσμα που την δέρνειΕπιτελους ενα νεο μελος με ''σοβαρα'' σκυλια....
Καλως ηρθες Φωτη ...μεγαλο ρισκο κι αδικο το πετ σοπ αλλα χαιρομαι που μεχρι σημερα πανε ολα καλα (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις)
Ειμαστε δυο τρεις bulldogαδες εδω ...ενιοτε , κανονιζουμε και bulldogoσυναντησεις
Βαλε φωτο απο τα γουρουνακια σου![]()
Βασιληςφίλε Tricky δεν ξέρω και πως σε λένε ο αρσενικός (καφέ) παρουσίασε cherry eye και το αφερέσαμε . Αλλά από όσο ξέρω ακόμα και από εκτροφεδα μπορεί να εμφανίσει )η θηλύκια (άσπρη) ευτυχώς δεν έχει παρουσιάσει τπτ το μόνο πρόβλημα της είναι η ατελείωτη βλακεία και πείσμα που την δέρνει
Γεια σου φίλη Sara δεν νομίζω να είναι θέμα εκπαίδευσης γιατί ο αρσενικός είναι πολύ πιο ήρεμος και πιο υπάκουος σε αντίθεση με την θηλύκια που είναι επαναστάτης και να σου πω μου αρέσει που είναι ελεύθερο πνεύμα και υπερκινητική όσον αφορά το σκάψιμο έχεις δίκιο είναι θέμα εκπαίδευσης και έχει σταματήσειΜε λίγη εκπαίδευση θα σταματήσουν...![]()
Μην και δεν πεταξεις την σκουφια σου απο την χαρα σου!!!!!!!!Επιτελους ενα νεο μελος με ''σοβαρα'' σκυλια....
Καλως ηρθες Φωτη ...μεγαλο ρισκο κι αδικο το πετ σοπ αλλα χαιρομαι που μεχρι σημερα πανε ολα καλα (παντα υπαρχουν εξαιρεσεις)
Ειμαστε δυο τρεις bulldogαδες εδω ...ενιοτε , κανονιζουμε και bulldogoσυναντησεις
Βαλε φωτο απο τα γουρουνακια σου![]()