Να σας συστήσω τον τρελοκουταβο μου!

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Ήρθε η ώρα να σας συστήσω και εγώ το καινούριο μέλος της οικογένειας μου!! Τον Λόκι τον τρελόκι:LOL:
Είναι αξιολάτρευτος, παιχνιδιάρης και τρομερός τσαμπουκάς! Και έχει και μια ουρίτσα στριφογυριστη κληρώνομικη από την μαμά ή τον μπαμπά του από ότι μας είπε ο γιατρός.. Τον αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή που μας τον φέρανε... Από τι ράτσα πιστεύετε ότι έχει μέσα; γιατί εμεις δεν μπορούμε να καταλάβουμε!! Δεν μας νοιάζει η ράτσα βέβαια αλλά έχουμε αυτή την περιέργεια! :giggle: καλώς σας βρήκαμε!

Attachments

Orjo

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2020
489
1.098
21
Πάτρα
Να σας ζήσει! Είναι πολύ όμορφος. Όσο για ράτσες... θυμίζει πολλές από τα σημάδια που έχει αλλά καθώς είναι ημίαιμος ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

• Love
Reactions: annakou97

Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
50
Είναι κουκλί...αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες..ειδικα΄στην 3η φωτο είναι σα να λέει: περιμένετε να μεγαλώσω λιγάκι και θα δείτε... :LOL:

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Είναι κουκλί...αλλά συμφωνώ με τους προλαλήσαντες..ειδικα΄στην 3η φωτο είναι σα να λέει: περιμένετε να μεγαλώσω λιγάκι και θα δείτε... :LOL:
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ!! Και με αυτά τα μάτια δεν μπορω να του πω και τίποτα!!

annakou97

Member
14 Αυγούστου 2021
19
26
27
Να σας ζήσει! Είναι πολύ όμορφος. Όσο για ράτσες... θυμίζει πολλές από τα σημάδια που έχει αλλά καθώς είναι ημίαιμος ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Σας ευχαριστούμε πολύ!! Για τις ράτσες ναι και εγώ αυτό νομίζω ότι μοιάζει με πολλά όπως και να έχει το ίδιο μας κάνει!!

• Like
Reactions: Orjo