Να σας συστησω τον Cuervo

Dimis13

Member
25 Αυγούστου 2013
6
0
Κι εκεί που λες οτι όλα στην ζωή σου κυλάνε ήσυχα (και βαρετά) έρχεται κάτι και τα ανατρέπει όλα.Έτσι στην δική μου περίπτωση ήρθε ο Cuervo.Ένα αρσενικό μαύρο cocker spaniel 5 μηνών με απιστευτο βλέμμα και τρομερή ενέργεια ;).

Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν :D

image.jpg

Last edited:

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
30
Μυτιλήνη
Κι εκεί που λες οτι όλα στην ζωή σου κυλάνε ήσυχα (και βαρετά) έρχεται κάτι και τα ανατρέπει όλα.Έτσι στην δική μου περίπτωση ήρθε ο Cuervo.Ένα αρσενικό μαύρο cocker spaniel 5 μηνών με απιστευτο βλέμμα και τρομερή ενέργεια ;).

Καλώς σας βρήκαμε λοιπόν :D
Καλώς τους! :D Βρε βάλε καμιά φωτο να δούμε τον μαύρο καλλονό σου!!! Τον βρήκες ή τον πήρες;

Dimis13

Member
25 Αυγούστου 2013
6
0
Μου τον χάρισε φιλικό μου ζευγάρι λόγω σοβαρών προβλημάτων με την εγκυμοσύνη της κοπέλας.Είναι απο γνωστό εκτροφείο και έχω όλα του τα απαραίτητα χαρτιά

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Αααα σημερα εχουμε επιδρομη μαυροσκυλων?

Ομορφος ειναι, και για να πω την αληθεια παντα μου αρεσαν τα μαυρα καλύτερα από τα κανελι κοκερακια!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Που είσαι Scarlett να δεις ομορφιές;;;
Ν τον χαίρεστε τον κούκλο, από τα πιο πανέμορφα σκυλιά κατα την γνώμη μου τα μαύρα κόκερ!

Dimis13

Member
25 Αυγούστου 2013
6
0
Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.Αν και μόλις 2 μήνες μαζί του δηλώνω κατενθουσιασμενος και μετανιώνω που δεν είχα αποκτήσει σκύλο νωρίτερα

Mariboutmm

Member
23 Αυγούστου 2013
11
0
Αθήνα

Καλέ, τι κουκλί είναι αυτό?!?!?!?!?!?! Είναι το δεύτερο μαυρούλικο που βλέπω σήμερα. Και τα δύο πανέμορφα!!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τελειος,ειναι ιδανικος συντροφος,οταν περπαταει η τρεχει το κανει με εναν μοναδικο τροπο,αναλαφρα και σου δινει την εντυπωση οτι δεν βαζει δυναμη οταν το κανει..
τελειος στο απορτ για κυνηγι αν και ειμαι κατα..