Νεα κουταβια

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ! Δεν θα παρεις αλλου ειδους απαντηση απο καποιον εδω. Πες στα ανηψια σου να υιοθετησουν κουταβια απο το δρομο, εχει γεμισει ο τοπος. Το σκυλι σου χωρις πεντιγκρι δεν ειναι καν καθαροαιμο κι ας σου φαινεται εσενα οτι ειναι. Τι δεν καταλαβαινεις?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Στη Μυτιλήνη χρησιμοποιούν μια λέξη που ταιριάζει άκρως στην περίπτωση, αλλά θα με φάει η λογοκρισία.

Hades

Member
12 Μαρτίου 2012
8
0
Και άμα, μια στις τόσες, δεν σας δουλεύει, με τις απαντήσεις ορισμένων +4-5 αδέσποτα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Μια και ειμαστε και γειτονες,
εχω ενα ΓΠ αρσενικο εαν σε βολευει.
Μονο ενα σκαμπο θα χρειαστει η σκυλιτσα σου.

''Η διαφορά ανάμεσα στην ηλιθιότητα και στην ευφυΐα είναι ότι η δεύτερη έχει όρια''
[h=1]Αλβέρτος Αϊνστάιν[/h]

Hades

Member
12 Μαρτίου 2012
8
0
Ουτε εγώ ήθελα να είναι τέτοιο το πρώτο ποστ μου.
Παρακολουθώ το φόρουμ εδω και καιρό γιατι θέλω να πάρω σκύλο κάποια στιγμή και ήθελα να ενημερωθώ πάνω στα πάντα...
Απλά έχω δει σε παρόμια ποστ, χαζές απαντήσεις που πιο πολύ διώχνουν τον ενδιαφερόμενο παρα του βάζουν μυαλό.
Δλδ το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτο που θέλουμε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Hades καλώς ηρθες στο φόρουμ.

Αν έχεις κάτι σωστότερο να πεις, ως απάντηση στο μέλος που άνοιξε το θέμα, προκειμένου να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα [όποιο δηλαδή πιστεύεις ότι είναι αυτό], καλό είναι να το κάνεις.

Μέχρι τώρα πάντως, δεν έχεις κάνει κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους.

Hades

Member
12 Μαρτίου 2012
8
0
Πάντως δεν άρχισα τα facepalms και το δούλεμα με αυτα που λέει.
Όχι δεν έχω να πώ τπτ άλλο στο θέμα, απλα να μήν ζευγαρώσει.

Hades

Member
12 Μαρτίου 2012
8
0
Όχι. Ελπίζω όμως να τον έπεισες εσύ με τα λινκς απο άλλες συζητήσεις... Άν έκατσε να τα διαβάσει και δεν έκλεισε το φόρουμ μετα απο κάποιες απαντήσεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Όχι. Ελπίζω όμως να τον έπεισες εσύ με τα λινκς απο άλλες συζητήσεις... Άν έκατσε να τα διαβάσει και δεν έκλεισε το φόρουμ μετα απο κάποιες απαντήσεις.
Εσύ τι πιστεύεις, με όσα διαβάζεις τόση ώρα;
Οτι μπήκε στον κόπο να διαβάσει κάτι;

Για ρώτα να σου πει...

Hades

Member
12 Μαρτίου 2012
8
0
Δεν ξέρω.. απλά αν αρχίσουμε και το δούλεμα, μειόνονται οι πιθανότητες να κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας...

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
καλε μου ανθρωπε... εχεις δει ποσα εξαθλιωμενα σκυλακια ζουν στους δρομου και στις φιλοζωικες και περιμενουν απεγνωσμενα μια οικογενεια να τα υιοθετησει? γιατι θελεις να τους κλεψεις την τυχη τους?
επισης οπως εχει ηδη ειπωθει, αν η σκυλα σου δεν εχει αριθμο γενεαλογιου στον ΚΟΕ και δεν εχεις κανει εξετασεις υγειας για κληρονομικες ασθενειες, και δεν εχει παρει εγκριση τουλαχιστον απο εναν κριτη για την καταλληλη μορφολογια της, τοτε δεν επιτρεπεται να ζευγαρωσει. ειναι ανηθικο πως το λενε και κακο για την φυλη της. επισης ξερεις ποσα προβληματα υγειας μπορει να αντιμετωπισει μια σκυλα σε εγκυμοσυνη? Αν χρειαστει για παραδειγμα να κανει καισαρικη στη γεννα ή παθει καμια εκλαμψια ή καμια εσωτερικη αιμορραγια, εχεις υπολογισει το κοστος του κτηνιατρου? ξανασκεψου το λιγο και κανε μια βολτα σε μια φιλοζωικη μαζι με τα ανηψακια σου... υπαρχουν τοσα πολλα γλυκα κουταβακια που χρειαζονται σπιτι. και θα γλιτωσεις τον κοπο και τα εξοδα και θα κανεις ενα καλο στα αδεσποτακια, και θα ευχαριστησεις τα ανηψακια σου.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Μαλιστα!! Μονο εγω δηλαδη βλεπω τον τελευταιο καιρο να κυκλοφορουν μουτζαχεντιν σε αποστολες αυτοκτονιας....

Και μου ειχαν πει να κοψω τα φυλλα δαφνης γιατι βλεπεις οραματα...

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Μαλιστα!! Μονο εγω δηλαδη βλεπω τον τελευταιο καιρο να κυκλοφορουν μουτζαχεντιν σε αποστολες αυτοκτονιας....

Και μου ειχαν πει να κοψω τα φυλλα δαφνης γιατι βλεπεις οραματα...

Αχαχαχαχαχαχα ;)

Αμάν πια μ'αυτούς τους γελίους, τους δίνουμε και αξία!!
Κλειδώστε το θέμα.........λίγο καιρό είμαι μέλος και έχω ''δει'' πολλούς τέτοιους εδώ μέσα να λένε ότι βλακεία τους έρχεται στο μυαλό!! That's enough :mad:

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Παιδιά εάν με θεωρείτε, γέλιο που άνοιξα σαν νέο μέλος του Forum ένα θέμα τι να πω είσαστε άξιοιτ ης μοίρα σας
. Σκοπός είναι να μιλάμε με επιχειρήματα, εγώ ούτε σας ξέρω, ούτε με ξέρετε. Ερωτήσεις κάνω απαντήσεις ψάχνω. Λίγο Ευγενία δεν βλάπτει.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
35
Θεσσαλονίκη
Παιδιά εάν με θεωρείτε, γέλιο που άνοιξα σαν νέο μέλος του Forum ένα θέμα τι να πω είσαστε άξιοιτ ης μοίρα σας
. Σκοπός είναι να μιλάμε με επιχειρήματα, εγώ ούτε σας ξέρω, ούτε με ξέρετε. Ερωτήσεις κάνω απαντήσεις ψάχνω. Λίγο Ευγενία δεν βλάπτει.
Πάνω απο 10 άτομα σου λένε οτι είναι καλύτερα να μην ζευγαρώσεις τον σκύλο σου και σου λένε και τους λόγους.Σου δίνουνε απαντήσεις απλά δεν θέλεις να ακούσεις.Δεν θα σου πεί κανένας εδω μέσα να ζευγαρώσεις το σκυλάκι σου ετσι απλα επείδη θέλεις ένα κουτάβι γιατί είναι ανεύθυνο.Για μένα άσε τα ζεύγαρώματα γιατί θα βάλεις και σε κίνδυνο την υγεία της σκυλίτσας σου και πάρε τα ανηψάκια σου(αν και σκύλος και παιδί ειναι συχνά κακός συνδιασμός)και πηγαίνετε σε μια φιλοζωίκη να δείτε τα κουταβάκια δεν είναι ανάγκη να είναι τζακ ράσελ για να το θέλουν.Υπάρχουν τόσα πολλά ζωάκια που έχουν μεγάλη ανάγκη ένα σπίτι.Αυτο θα ήταν κάτι που θα οφελούσε.Δεν πιστεύω κάποιος να σε άρπαξε απο τα μούτρα απο την αρχή απλα μετα απο 6 σελίδες συνεχίζεις να λες τα δικά σου και είναι λογικό να νομίζουμε οτι μας δουλεύεις.