Δεν νομιζω!Κοίτα δεν είμαστε όλοι σαν και αυτούς που λέτε. Τα Μέγαρα είναι μια αγροτική περιοχή και όλοι έχουν ζώα η κατοικίδια ζουν . Τα προσέχουμε παρά πολλή επειδή ζούμε από αυτά το ποίο γερικό σκυλί στην περιοχή το είχε 1 γείτονας 13 ετών(δεν είχε κλήσει τα 13 όταν εφύγε) το είχε ζευγαρώσει με σκυλίτσα που πεθάνε 10 ετών έχει ζευγαρώσει το σκυλάκι αρεσνίκο 6 ετών που ήταν το κακό. Panosodog αυτό που λες αλήθεια είναι, θέλουν όλο παιχνίδια. Είναι τα καλυτέρα κατοικίδια για μικρά παίδια.
Δεν έχει σχέση η περιοχή σου με ένα ανεύθυνο ζευγάρωμα και αν τα προσέχεις πάρα πολυ ενημερώσου και μην βάλεις το σκυλί σε αυτή τη διαδικασία.Ένα ζώο δεν είναι το κατάλληλο δώρο για ένα παίδι το έχω δει πολλές φορές.Στην αρχή παίζουν συνεχώς μαζί του και ασχολούνται πολύ αλλα αργότερα θα το βαρεθούν.Είναι πολύ σπάνιες οι εξαιρέσεις.Και μετα?Τι θα γίνει αυτό το κουτάβι όταν δεν θα είναι πλέον το χαριτωμένο κουταβάκι που τους έδωσες?Το σκυλί είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ψύχη και αισθήματα όχι ενα ζωντανό παιχνίδι.Δεν είμαι επιθετική απλα σου μιλάνε τόσα άτομα.Σκεψου το λίγο καλύτερα.Κοίτα δεν είμαστε όλοι σαν και αυτούς που λέτε. Τα Μέγαρα είναι μια αγροτική περιοχή και όλοι έχουν ζώα η κατοικίδια ζουν . Τα προσέχουμε παρά πολλή επειδή ζούμε από αυτά το ποίο γερικό σκυλί στην περιοχή το είχε 1 γείτονας 13 ετών(δεν είχε κλήσει τα 13 όταν εφύγε) το είχε ζευγαρώσει με σκυλίτσα που πεθάνε 10 ετών έχει ζευγαρώσει το σκυλάκι αρεσνίκο 6 ετών που ήταν το κακό. Panosodog αυτό που λες αλήθεια είναι, θέλουν όλο παιχνίδια. Είναι τα καλυτέρα κατοικίδια για μικρά παίδια.
Αυτό που λές είναι μεγάλο λάθος, το λέω αυτό επειδή τα σκυλία που ζούν πόλοι καίρο τα ύπερ φρωντίζουν τα αφεντικά τους δεν είναι έτσει αυτό που λέμε με τα αδεσποτά θα σας πώ μια ισορία:Πραγματικά, προσωπικά δεν βλέπω πρόθεση να ενημερωθείς.
Θες σώνει και καλά να σου πούμε μπράβο να τη ζευγαρώσεις. Και οχι εμένα δεν μου λέει τπτ το ότι εκει σκυλιά πεθαίνουν στα 10 με 13. Και ενός γνωστού μου τα σκυλιά ειναι 13 και 15 αλλά αν με ρωτήσεις, όχι δεν τα φροντίζει. Το να ειναι σε μια αυλη να τρέχουν, λες και αυτό τους αρκει, ή να φυλάνε κήπους αυλές αποθηκες, όχι δεν ειναι αγάπη για τα σκυλιά. Αν ήταν καθαρόαιμο το τζακ ράσελ σου θα εβλεπες και μόνος σου ότι ΔΕΝ ειναι σκύλος για παιδια. Η ενέργεια τους ειναι απείρως μεγαλύτερη από την αντοχή των παιδιών. Και ναι, τα παιδιά θα τα βαρεθουν και θα τα ξαποστείλουν. Ξέρεις πόσοι πριν από εσένα νόμιζαν ότι τα παιδιά θα τα αγαπάνε τα κουταβιά διαρκώς και αιωνίως? Αλλά τα κουτάβια μεγαλώνουν και παύουν να ειναι το ίδιο χαριτωμένα, τα παιδιά αρχιζουν φροντιστήρια και βόλτες με παρέες και πλέον το σκυλι μένει μόνο σε ενα αδειο σπιτι να αναρωτιέται σε τι εφταιξε και απομονώθηκε. Και ειναι εξίσου ανεύθυνο να δώσεις ετσι σε παιδι σκυλι, όσο ανεύθυνο ειναι και να το ζευγαρώσεις.
Ειλικρινά, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να μας πεισεις να σου πούμε "μπράβο, προχώρα"
Καλημέρα Valter.Πάρα πολύ καλό το post που έκανες (αν και λίγο εκτός topic..Τοση φτανει η θελεις κ αλλη?
View attachment 38138
Καλά, κάτσε και διάβασε τι γίνεται έξω από τη πόρτα σου...Γιατί από ότι φαίνεται δεν ξέρεις....Κοίτα δεν είμαστε όλοι σαν και αυτούς που λέτε. Τα Μέγαρα είναι μια αγροτική περιοχή και όλοι έχουν ζώα η κατοικίδια ζουν . Τα προσέχουμε παρά πολλή επειδή ζούμε από αυτά το ποίο γερικό σκυλί στην περιοχή το είχε 1 γείτονας 13 ετών(δεν είχε κλήσει τα 13 όταν εφύγε) το είχε ζευγαρώσει με σκυλίτσα που πεθάνε 10 ετών έχει ζευγαρώσει το σκυλάκι αρεσνίκο 6 ετών που ήταν το κακό. Panosodog αυτό που λες αλήθεια είναι, θέλουν όλο παιχνίδια. Είναι τα καλυτέρα κατοικίδια για μικρά παίδια.
Την υγεία της σκύλας για παράδειγμα...Εισαι τοσο εγωιστης τελικα ρε gkamar? Τοσες σελιδες σου εξηγουμε κι εσυ το βιολι σου ετσι? Εκει εσυ να επιμενεις να την ζευγαρωσεις την για την παρτη και την παρτη των ανηψιων σου. Σκεφτεσαι τιποτα αλλο περα απο το τι θελεις εσυ αληθεια?