Νεα κουταβια

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Ασε που τα τζακ ρασελ ειναι φουλ στην ενεργεια και προσωπικα πιστευω πως χρειαζονται τρελες ωρες ασχολιας και βολτας. Αυτο παλι με τα ανιψακια ειναι ακυρο τελειως παρε καλυτερα ενα παπαγαλακι!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
7 σελίδες τώρα, σου λέμε και με τον καλό και με τον ασχημο τρόπο ότι δεν πρεπει να ζευγαρώσεις τη σκύλα σου. Ναι ειναι ανεύθυνο ακόμα και αν εχεις τα ανήψια σου έτοιμα. Δεν εχεις καμια κριτική από κριτές για να θεωρείται κατάλληλη η σκύλα για γέννα, δεν ξερεις τι κουβαλά από τους προγόνους της από ασθένειες, δεν ξέρεις τι θα κουβαλά και ο γαμπρος! Δεν εισαι διατεθειμένος να μπεις στην διαδικασια εκτροφής υπεύθυνης (τρελά τα έξοδα και θα μπεις χαλαρά μέσα)...
Τι αλλο θες να σου πούμε? Να σου χαιδέψουμε τα αυτιά "ναι εχω τον μπουμπη, ειναι ιδανικός και θα κάνουν πολλά χαρούμενα κουταβια"? Ε λυπάμαι αλλα όχι. Εδώ μέσα ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα.
Ενημέρωση ζητησες, και από την πρώτη κιόλας σελίδα σου εδωσαν ενα σωρό links να ενημερωθείς. Κάτσε διαβασε τα, γιατι αμφιβάλω αν το εκανες!

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Κοίτα δεν είμαστε όλοι σαν και αυτούς που λέτε. Τα Μέγαρα είναι μια αγροτική περιοχή και όλοι έχουν ζώα η κατοικίδια ζουν . Τα προσέχουμε παρά πολλή επειδή ζούμε από αυτά το ποίο γερικό σκυλί στην περιοχή το είχε 1 γείτονας 13 ετών(δεν είχε κλήσει τα 13 όταν εφύγε) το είχε ζευγαρώσει με σκυλίτσα που πεθάνε 10 ετών έχει ζευγαρώσει το σκυλάκι αρεσνίκο 6 ετών που ήταν το κακό. Panosodog αυτό που λες αλήθεια είναι, θέλουν όλο παιχνίδια. Είναι τα καλυτέρα κατοικίδια για μικρά παίδια.

panosdog

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
320
1
Κοίτα δεν είμαστε όλοι σαν και αυτούς που λέτε. Τα Μέγαρα είναι μια αγροτική περιοχή και όλοι έχουν ζώα η κατοικίδια ζουν . Τα προσέχουμε παρά πολλή επειδή ζούμε από αυτά το ποίο γερικό σκυλί στην περιοχή το είχε 1 γείτονας 13 ετών(δεν είχε κλήσει τα 13 όταν εφύγε) το είχε ζευγαρώσει με σκυλίτσα που πεθάνε 10 ετών έχει ζευγαρώσει το σκυλάκι αρεσνίκο 6 ετών που ήταν το κακό. Panosodog αυτό που λες αλήθεια είναι, θέλουν όλο παιχνίδια. Είναι τα καλυτέρα κατοικίδια για μικρά παίδια.
Δεν νομιζω!
Πιστευω πως τα σκυλια δεν ειναι μονο για παιχνιδια και ποσο μαλλον να τα αποκτουμε με αυτη την νοοτροπια. Τα τζακ ρασελ εχουν τη δικη τους ιστορια και στο αιμα τους υπαρχει η αναγκη να ξετρυπωνουν και να καταδιωκουν για αυτο δημιουργηθηκε εξαλλου η φυλη αυτη. Το οτι ζεις σε αγροτικη περιοχη δεν αποτελει αλλοθι ζευγαρωματος απο τη στιγμη που ενημερωθηκες. Παρε στα σοβαρα αυτο που ολοι σου λενε!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
35
Θεσσαλονίκη
Δεν έχει σχέση η περιοχή σου με ένα ανεύθυνο ζευγάρωμα και αν τα προσέχεις πάρα πολυ ενημερώσου και μην βάλεις το σκυλί σε αυτή τη διαδικασία.Ένα ζώο δεν είναι το κατάλληλο δώρο για ένα παίδι το έχω δει πολλές φορές.Στην αρχή παίζουν συνεχώς μαζί του και ασχολούνται πολύ αλλα αργότερα θα το βαρεθούν.Είναι πολύ σπάνιες οι εξαιρέσεις.Και μετα?Τι θα γίνει αυτό το κουτάβι όταν δεν θα είναι πλέον το χαριτωμένο κουταβάκι που τους έδωσες?Το σκυλί είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ψύχη και αισθήματα όχι ενα ζωντανό παιχνίδι.Δεν είμαι επιθετική απλα σου μιλάνε τόσα άτομα.Σκεψου το λίγο καλύτερα.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Τα Μεγαρα ειναι μια ημιαστικη περιοχη που βριθει αδεσποτων.

Τα Jack Russel δεν συστηνονται για παιδια κατω των 12 ετων. Μπορουν να τραυματιστουν απο ενα ατσαλο παιδικο χειρισμο και θα ανταποδωσουν τα ισα μιας και δεν φημιζονται για την υπομονη αλλα για την επιμονη τους.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Επειδή καταντάει βαρετό.

Φίλε gkamar, κάτσε και διάβασε τα θέματα στην εκτροφή και αναπαραγωγή "Γιατί δε ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας" και ίσως καταλάβεις γιατί σε παίρνουμε από τα μούτρα.
Είπες σε άλλο ποστ ότι η Ελλάδα δε σώνεται. Κάνε μια προσπάθεια κι εσύ με τη σειρά σου να τη σώσεις λοιπόν, γιατί αν ζευγαρώσεις το μικρό σου το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάμε άλλο ένα βήμα πίσω.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Πραγματικά, προσωπικά δεν βλέπω πρόθεση να ενημερωθείς.
Θες σώνει και καλά να σου πούμε μπράβο να τη ζευγαρώσεις. Και οχι εμένα δεν μου λέει τπτ το ότι εκει σκυλιά πεθαίνουν στα 10 με 13. Και ενός γνωστού μου τα σκυλιά ειναι 13 και 15 αλλά αν με ρωτήσεις, όχι δεν τα φροντίζει. Το να ειναι σε μια αυλη να τρέχουν, λες και αυτό τους αρκει, ή να φυλάνε κήπους αυλές αποθηκες, όχι δεν ειναι αγάπη για τα σκυλιά. Αν ήταν καθαρόαιμο το τζακ ράσελ σου θα εβλεπες και μόνος σου ότι ΔΕΝ ειναι σκύλος για παιδια. Η ενέργεια τους ειναι απείρως μεγαλύτερη από την αντοχή των παιδιών. Και ναι, τα παιδιά θα τα βαρεθουν και θα τα ξαποστείλουν. Ξέρεις πόσοι πριν από εσένα νόμιζαν ότι τα παιδιά θα τα αγαπάνε τα κουταβιά διαρκώς και αιωνίως? Αλλά τα κουτάβια μεγαλώνουν και παύουν να ειναι το ίδιο χαριτωμένα, τα παιδιά αρχιζουν φροντιστήρια και βόλτες με παρέες και πλέον το σκυλι μένει μόνο σε ενα αδειο σπιτι να αναρωτιέται σε τι εφταιξε και απομονώθηκε. Και ειναι εξίσου ανεύθυνο να δώσεις ετσι σε παιδι σκυλι, όσο ανεύθυνο ειναι και να το ζευγαρώσεις.
Ειλικρινά, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να μας πεισεις να σου πούμε "μπράβο, προχώρα"

gkamar

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2012
165
1
Πραγματικά, προσωπικά δεν βλέπω πρόθεση να ενημερωθείς.
Θες σώνει και καλά να σου πούμε μπράβο να τη ζευγαρώσεις. Και οχι εμένα δεν μου λέει τπτ το ότι εκει σκυλιά πεθαίνουν στα 10 με 13. Και ενός γνωστού μου τα σκυλιά ειναι 13 και 15 αλλά αν με ρωτήσεις, όχι δεν τα φροντίζει. Το να ειναι σε μια αυλη να τρέχουν, λες και αυτό τους αρκει, ή να φυλάνε κήπους αυλές αποθηκες, όχι δεν ειναι αγάπη για τα σκυλιά. Αν ήταν καθαρόαιμο το τζακ ράσελ σου θα εβλεπες και μόνος σου ότι ΔΕΝ ειναι σκύλος για παιδια. Η ενέργεια τους ειναι απείρως μεγαλύτερη από την αντοχή των παιδιών. Και ναι, τα παιδιά θα τα βαρεθουν και θα τα ξαποστείλουν. Ξέρεις πόσοι πριν από εσένα νόμιζαν ότι τα παιδιά θα τα αγαπάνε τα κουταβιά διαρκώς και αιωνίως? Αλλά τα κουτάβια μεγαλώνουν και παύουν να ειναι το ίδιο χαριτωμένα, τα παιδιά αρχιζουν φροντιστήρια και βόλτες με παρέες και πλέον το σκυλι μένει μόνο σε ενα αδειο σπιτι να αναρωτιέται σε τι εφταιξε και απομονώθηκε. Και ειναι εξίσου ανεύθυνο να δώσεις ετσι σε παιδι σκυλι, όσο ανεύθυνο ειναι και να το ζευγαρώσεις.
Ειλικρινά, δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να μας πεισεις να σου πούμε "μπράβο, προχώρα"
Αυτό που λές είναι μεγάλο λάθος, το λέω αυτό επειδή τα σκυλία που ζούν πόλοι καίρο τα ύπερ φρωντίζουν τα αφεντικά τους δεν είναι έτσει αυτό που λέμε με τα αδεσποτά θα σας πώ μια ισορία:
Είχα παλία 1 σκυλάκι τον φέρντι 4 χρώνια δεν είχα βάλει πλέγμα στην πόρτα μου λάθος μου μου εφύγε στο τέλος ήρεθε μόνο άφου είχε κόλησει κοκκίνο τσημπούρει τον πήγα στον κτηνιατρό, ο οπίως δν έδωσε μεγάλη πρόσοχη και πεθάνε. Δεν είναι όλες η περειπτωσεις ίδιες.

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
35
Θεσσαλονίκη
Ίσως αν υπήρχε καλύτερη προλήψη κατά των τσιμπουριών να μην είχε κολλήσει καν.Και αφου είδες οτι δεν έδωσε την προσοχή που έπρεπε γιατί δεν πήγες σε αλλο κτηνίατρο?

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Απ οτι ξέρω τα Μέγαρα είναι μια περιοχή με τεράστιο πρόβλημα, υπάρχουν χιλίαδες αδέσποτα και παρα τις προσπάθειες των φιλόζωων πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Αυτό δεν σου λέει κάτι? Προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί άτομα σαν εσένα ζευγαρώνουν ασύστολα τα σκυλιά τους και όταν δεν έχουν τι να κάνουν τα κουτάβια τα πετάνε στο δρόμο. Το οτι βρήκες που να τα δώσεις δεν μου λέει τίποτα, θα μπορούσαν άνετα τα ανηψάκια σου που θέλουν σκυλιά να υιοθετήσουν ένα απο τα εκατοντάδες αδέσποτα της περιοχή.
Και κάτι άλλο. Πού ξέρεις πόσα κουτάβια θα βγούν απο τη γέννα? Έχεις τόσα ανήψια ώστε να μπορέσεις να "ξεφορτωθείς" όλα τα κουτάβια? :rolleyes:

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Καλά, κάτσε και διάβασε τι γίνεται έξω από τη πόρτα σου...Γιατί από ότι φαίνεται δεν ξέρεις....
Εξόντωσαν τα αδέσποτα στην Πάχη Μεγάρων λόγω ΚαθαροΔευτέρας! | www.zoosos.gr

Αλλά μην αγχώνεσαι....Ζευγάρωσε εσύ τη σκυλίτσα σου....Τα κουτάβια θα βρουν παρέα όταν πεταχτούν στον δρόμο....Δεν θα μείνουν μόνα.....
Από αδέσποτα να φαν και οι κότες.....

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Εισαι τοσο εγωιστης τελικα ρε gkamar? Τοσες σελιδες σου εξηγουμε κι εσυ το βιολι σου ετσι? Εκει εσυ να επιμενεις να την ζευγαρωσεις την για την παρτη και την παρτη των ανηψιων σου. Σκεφτεσαι τιποτα αλλο περα απο το τι θελεις εσυ αληθεια?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εισαι τοσο εγωιστης τελικα ρε gkamar? Τοσες σελιδες σου εξηγουμε κι εσυ το βιολι σου ετσι? Εκει εσυ να επιμενεις να την ζευγαρωσεις την για την παρτη και την παρτη των ανηψιων σου. Σκεφτεσαι τιποτα αλλο περα απο το τι θελεις εσυ αληθεια?
Την υγεία της σκύλας για παράδειγμα...

Πολλά ζηταω ε?