Καλησπερα. Θα ηθελα να σας διηγηθω αυτα που περναω τις τελευταιες ωρες με 2 νεογεννητα που εχω στα χερια μου τα οποια δε πρεπει να ειναι ουτε εβδομαδας. Χτες το απογευμα ενα παιδι βρηκε στο βουνο παρατημενα 7 κουταβια σε μια κουτα κ τα μαζεψε γιατι εκει ηταν σιγουρο πως θα πεθαιναν. Το παιδι ζητησε βοηθεια επειδη δουλευει ολη μερα κ δε μπορει να τα φροντισει φιλοξενιες. Ετσι προσφερθηκα να παρω 2 ωστε να τα βοηθησω να ορθοποδησουν. Δυστυχως μεχρι σημερα το μεσημερι αποτα 7 εμειναν 5.... Πηρα τηλεφωνο 2 κτηνιατρους για να μου δωσουν συμβουλες(γαλα, ζεστη, κτλ) κ ολα καλα. Τα δικα μου μωρα δε τα φυλανε ολη την ωρα δε ξεκολλανε απο πανω τους. Με το που εφτασα σπιτι το ενα απο τα 2 μωρα εβγαλε μια περιεργη κραυγη κ ξαφνικα κοκκαλωσε... Πληρης δυσκαμψια με τεντωμενα τα ακρα κ ανοιχτα ματια(κατι το οποιο δε θα επρεπε να συμβαινει διοτι τα μικρα ειναι τοσο μικρα που ουτε καν να ανοιξουν ματια ακομη) .Μεχρι να συνηδητοποιησω τι εγινε ξαφνικα επανηλθε κ οχι μονο επανηλθε κοιμοταν κ ολας πολυ ηρεμα... Μετα απο μια ωρα τα ιδια. Παιρνω παλι γιατρους μου λενε επιληψια απο εγκεφαλιτιδα η απο ελειψη ζαχαρου. Μου ειπαν να περιμενω να δω πως θα παει διοτι μπορει να κ να του περασει μονο του κ καποια κουταβια το παθαινουν. μου ειπε πως ειναι τοσο μωρα που δε μπορει να κανει κατι ετσι κ αλλιως. Φαγαμε λιγακι, ξανα ξαπλωσαμε κ μετα παλι κριση. Μετα απο 2 ωρες ξανα μεχρι που αρχισε να βγαζει αιμα απο τα ματακια του...να κλαιει αλλα να αναπνεει κ νσ κουνιεται πολυ εντονα.... μετα απο 1 ωρα ξανα ..... με αιμα παλι..... πηρα γιατρους τηλεφωνο μου λενε δεν υπαρχει νοημα.... λιγες ωρες ζωης εχει... ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? το σκυλακι αναπνεει κουνιεται.... δε μπορω να το εγκαταλειψω.... ευθανασια? κ αν υπαρχει ελπιδα? ειμαι απελπισμενη, και τρομερα θυμομενη με ολα τα καθαρματα εκει εξω.... δε ξερω τι να κανω πραγματικα. Υπαρχει καποιος με παρομοια ιστορια να μου πει το τελος της? εχς απελπιστει γιατι τωρα δε τρωει κ φαινεται πως δεν οριζει το κεφαλακι της.