Νεος σκυλος!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ειναι να μην φας τη μουτζα δηλαδη...
Και μένα είχε νοσήσει φίλη μου χωρίς ζώα. Και ταλαιπωρήθηκε μάλιστα πολύ γιατί άργησαν να βρουν τι είχε.

ploutos

Member
19 Ιουλίου 2013
11
1
s.africa
γεια σου και απο μενα .να χαιρεσαι τον κουκλο σου και οσο για τα αλλα μην ακους κανεναν. ο καθενας εχει την δικη του γνωμη. πρεπει να εχουμε την αισθηση του χιουμορ στην ζωη.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
χχαΧΑχΑ καλο ειναι να κοιταμε λιγο τις ημερομηνιες των ποστ παιδια...
Ευχαριστω παντως για το ετεροχρονισμενο καλοσορισμα απλα εγραψα σ αυτο το θεμα μετα απο καιρο, μια αλλη απορια για σκυλι που σκοπευω να φιλοξενησω για λιγο καιρο, επειδη δεν ηθελα να ανοιξω καινουριο θρεντ και επειδη δεν εκανα σωστα αναζητηση για την απορια μου!!!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Γίναμε 2 ολάκερων χρονωωωωων!!

Και εδω...ως maevious Paris Paxatouridis...απο την τελευταια του εκθεση ζωγραφικης...

Στο σημειο αυτο...Να ευχαριστησω ολους εσας εδω στο dogforoum που συνεχιζετε και ανοιγετε τα ματια των ανθρωπων, που μοιραζετε τις γνωσεις σας βοηθωντας ολους και εμενα προσωπικα, που μεσα απο εδω, εχω μαθει πολλα και συνεχιζω και μαθαινω... Η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη ολον αυτον τον καιρο, καθως οι γνωσεις μου για τους σκυλους, την φιλοσοφια τους και τις αναγκες τους, ηταν μηδαμινες. Ευχομαι να ηξερα περισσοτερα απο την αρχη της συμβιωσης μου με τον Παρουλη, αυτον τον πραγματικα υπεροχο σκυλο! *agapoylas*

• Like
Reactions: d-friend

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Α μα είστε κούκλοι! Να ζήσετε χαρούμενοι παρέα πολλά πολλά χρόνια ακόμα μαζί με το υπόλοιπο παρεάκι σας, μόνιμο και προσωρινό!

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Ευχαριστουμε για τις ευχες!!
(το προσωρινο παρεακι... κατι μου λεει οτι θα γινει και μονιμο....)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Έχεις τέτοιο υπέροχο σκυλάκι και μας βάζεις φωτογραφίες στην χάση και στην φέξη???
Φτου σου!!!!!
Να τον χαίρεσαι τον Πάρη σου!!!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Μολις ειδα το θεμα! Χρονια πολλαααα! Πολλα και ομορφα χρονια σας ευχομαι! πετιτ κουκλος! *agapoylas*

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
Έχεις τέτοιο υπέροχο σκυλάκι και μας βάζεις φωτογραφίες στην χάση και στην φέξη???
Φτου σου!!!!!
Να τον χαίρεσαι τον Πάρη σου!!!

ε καλα αφου επιμενεις....:-\"

εδω με την "προσωρινη" παρεα

και εδω τα βαζουμε και με πιτ μπουλ αμα λαχει γιατι ειμαστε και πολυ αντρες να ουμε, να ουμε.

Aunt Mary

Well-Known Member
16 Οκτωβρίου 2012
599
178
ευχαριστω ΗιLliana, τα χαιρομαι παναθεμα τα!!
Γκελυ η γατα, μαλλον εχει παθει καποιου ειδους ψυχωση με τα σκυλια, οπου πανε, κ αυτη απο πισω...αμα φευγω απ το σπιτι και τα περνω μαζι κλαιει χωρις προηγουμενο!