Νεο μελος...ζητα ενημερωση full!!

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
Γεια σου Πάνο, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και για Cane corso. Επίσης το weimaranerείναι κυνηγόσκυλο κατά κύριο λόγο, αλλά από αυτά που διάβασα παραπάνω μπορεί σαν ράτσα να σου κάνει. Εγώ έχω ένα coker 14 χρονών που οποίος έμπαινε σπίτι και δεν τον ήξερε γινόταν πανικός. Τώρα που γέρασε, η κακόμοιρα, βαριέται να σηκωθεί.
Επίσης εδώ και ένα χρόνο και 1 μήνα έχω ένα kurzhaar και αισθάνομαι σαν να έχω Doberman. Είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και πολύ προστατευτικός χωρίς να τον έχω εκπαιδεύσει.

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ. Θα παρακαλέσω η επόμενη δημοσίευση σας να είναι γραμμένη στα Ελληνικά.

Last edited by a moderator:

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Το C.Corso δεν είναι καλή ιδέα (πολύ πιο κυριαρχικό από Bull Mastiff) και το Weimaraner είναι ακόμη χειρότερη ιδέα γιατί είναι από τα πλέον κινητικά/ενεργητικά σκυλιά. Κατά τη γνώμη μου τα Κurtzhaar είναι καλοί φύλακες, τα ξαδέρφια τους τα Drachthaar είναι σχεδόν πάντα καλύτεροι φύλακες από Dobermann (και ΠΑΡΑ πολύ κυριαρχικά ζώα).

Όλα (εκτός του C.C. φυσικά) είναι κυνηγόσκυλα και θέλουν αρκετή εκτόνωση.
Θέλουν ιδιαίτερα αθλητικό αφεντικό με πολύ ενέργεια για να είναι ευτυχισμένα.
Βόλτες δίπλα στο ποδήλατο και τέτοια. Σε καμία περίπτωση δεν τους φτάνει ένας κήπος (εκτός εαν είναι ολόκληρη φάρμα). Ωραίοι σκύλοι όμως.

rinos

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
142
0
ferrara(it)-a8hna(gr)
εγω εδω στιν ιταλια βλεπω πολλα cane corso κοινονικοποιημενα,πεχνιδιαρικα και σχετικα πιο κουλ απο τα boxer να φανταστις ο δικος μου (kurzhaar) πεζει και με θηλικα και με αρσενικα !για τα weimaraner δεν ξερω κοποιν που να εχει.οσο για το θεμα κηπου εγω με τον δικο μου μενοθμε σε διμερισμα(μικρο)αλλα βγαινει 1κ ορα το προι,με τιν κοπελα μου που πεζει με αλλα σκιλακια και κανα 2ορο το απογευμα μαζι μου με το ποδιλατο και κατα τιν διαρκια σινανταμε και αλλα φιλαρακια του οσκαρ και τον αφινο να πεζει,στο σπιτι ειναι παντα ηρεμοσ και περιεργος δεν μοθ εκανε ποτε ζημιες καμια σχεσι με το κοκερακι ποθ εχω στην αθηνα.

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
το κανε κορσο δεν ειναι τοσο δυσκολο σκυλι αλλα εχει καποιες ιδιαιτεροτητες οσον αφορα την εκπαιδευση του,ειναι ομως σιγουρα πιο δυσκολο απο μποξερ και λογικα πιο δυσκολο απο μπουλμαστιφ.

δεν ξερω αν οντως θελεις κανε κορσο...και αν σου κανει
αν το σκεφτεσαι μετα απο την παραπανω προταση του ρινο να ξερεις οτι η εκπαιδευση ειναι απαραιτητη και οτι θα πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος ως προς την κτητικοτητα του και την κοινωνικοποιηση του απο την πρωτη στιγμη που θα το παρεις

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ναι δεν πολυ ψηνομαι gia cane corso για τους παραπανω λογους.Οχι οτι δεν θα μου αρεσε.Μαλλον ειμαι για μποξερ κ δεν αλλαζω!Θα το παλεψω και πιστυεω θα τα καταφερω!!!

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
το κοκόνι δεν κολάει πουθενά.δεν στάζει σάλια,γιαυτό:)

αν δεν παινέψεις το σκύλο σου θα πέσει να σε δαγκώσει (κατα το αν δεν παινέψεις το σπίτι σου)

το μπόξερ πολύ ωραίο σκυλί πάντως! με άσπρα καλτσάκια και τιγρέ κορμό κιόλας πολύ κουκλάκι θα είναι!

Rottie επιτρέπεται να δώσω λίνκ για αγγλικό εκτροφείο?

Last edited:

chihuahua

Well-Known Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
135
0
ε βέβαια αυτό είναι διαφήμιση. επειδή είναι στο εξωτερικό έλεγα μήπως δεν πείραζε.

κ ΟΚ ονι:)

μου είχε κάνει εντύπωση σε αυτό το σάιτ ότι είχε ον λάιν τιμοκατάλογο. πέτ τόσο-για έκθεση τόσο-για ζευγαρώματα τόσο-επιστρεφόμενα,ανάπηρα κλπ τόσο.είναι σύνηθες αυτό άραγε?

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Παιδες στον κοε που εστειλα Mail μου στειλανε γεννες που εχουν καταγραφει κ εχουν βγει pedigree μερικες ειναι πριν 18 μηνες...:confused:.Εγω θελω εκτροφεια να παρω τηλ κ να παω εκει να ρωτησω ποτε προγραμματιζουν ζευγφαρωμα..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
:paja1:.... αυτη την κατασταση με τον ΚΟΕ , α-δυ-να-τω να την καταλαβω, δεν την ταξινομει ο εγκεφαλος μου, πως το λενε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης