Γεια σου Πάνο, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και για Cane corso. Επίσης το weimaranerείναι κυνηγόσκυλο κατά κύριο λόγο, αλλά από αυτά που διάβασα παραπάνω μπορεί σαν ράτσα να σου κάνει. Εγώ έχω ένα coker 14 χρονών που οποίος έμπαινε σπίτι και δεν τον ήξερε γινόταν πανικός. Τώρα που γέρασε, η κακόμοιρα, βαριέται να σηκωθεί.
Επίσης εδώ και ένα χρόνο και 1 μήνα έχω ένα kurzhaar και αισθάνομαι σαν να έχω Doberman. Είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και πολύ προστατευτικός χωρίς να τον έχω εκπαιδεύσει.
ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ. Θα παρακαλέσω η επόμενη δημοσίευση σας να είναι γραμμένη στα Ελληνικά.
Επίσης εδώ και ένα χρόνο και 1 μήνα έχω ένα kurzhaar και αισθάνομαι σαν να έχω Doberman. Είναι επιφυλακτικός με τους ξένους και πολύ προστατευτικός χωρίς να τον έχω εκπαιδεύσει.
ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ. Θα παρακαλέσω η επόμενη δημοσίευση σας να είναι γραμμένη στα Ελληνικά.
Last edited by a moderator: