Νεο μελος !!


LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
Καλησπερα σας , μετα απο πολυ ερευνα για διαφορα φορουμ κατεληξα στο καλυτερο για την γνωμη μου ελληνικο φορουμ για σκυλια .Αρχικα να συστηθω , ειμαι ο Μιχαλης ειμαι 17 χρονων ειμαι απο Αθηνα οπου ειναι και ο τοπος διαμονης μου , στην κατοχη μου εχω μια πανεμορφη λαμπραντορινα την Μπόνυ η οποια ειναι 15 χρονων σε αριστη κατασταση χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα εκτος απο λιγα αρθριτικα . Καθε μερα 3 φορες την ημερα βολτες απο μιση ωρα και πανω και αν καποιο σαββατοκυριακο δεν εχω φροντηστιριο παμε στην θαλασσα η στο βουνο !! Απο μικροι ειμαστε αχωριστοι και εχουν τυχει διαφορα πραγματα (απο αυτα που δεν θα ξεχασεις ποτε σου ) . Απο κατω μια φωτογραφια της Μπόνυ !!
 


Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλώς ήρθες Μιχάλη!!
Να τη χαίρεστε για αρκετά χρόνια ακόμα την όμορφη γιαγιάκα σας και να σας χαρίζει όμορφες στιγμές :)
Θέλουμε και άλλες φωτό!! :LOL:
 




ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.239
3.079
{...}και αν καποιο σαββατοκυριακο δεν εχω φροντηστιριο παμε στην θαλασσα η στο βουνο !!{...}
θελω να κλαψω,και ας ξεφυγα απο το λυκειο εδω και καποια χρονια!!:p :confused:
με πανελλληνες ξεμπερδεψες ή εχεις και αλλο χρόνο μπροστα σου;
 
  • Like
Reactions: LabradorGuy






LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
Καλησπερα σε ολους σας !!! ioanna a εχω αλλο ενα χρονο ακομα ...πικρα .

Themistoklis σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια , οσο μπορω προσπαθω παρολο που ειναι δυσκολο , αλλα ειναι υποχρεωση μου !!

dnassib σας ευχαριστω πολυ !!
 
  • Like
Reactions: dnassib


συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Στην κυριολεξια μεγαλωσατε μαζι, το δεσιμο που θα εχετε θα ειναι απεριγραπτο !να σου ζησει η γριουλα σου και να ειστε για πολλα χρονια ακομα μαζι
 




LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
συλβοσκυλο Ναι η αληθεια ειναι οτι ειμαστε αχωριστοι , μακαρι να ζησει ακομα αρκετα χρονια χαρουμενης ζωης , πολλοι μου λενε να προετοιμαζομαι σιγα σιγα για το κακο αλλα ουτε που το σκεφτομαι !! Αμα δινουμε αγαπη στα σκυλια μας που ειναι κατι παραπανω απο κατοικιδια (αυτο το ξερουν μονο οσοι εχουν σκυλο ) τοτε τα υπολοιπα ειναι οδοντοκρεμες .

takisft Καλησπερα σας , ναι Μπόνυ την λενε την γριουλα μου χαχα , ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια
 
  • Like
Reactions: takisft


LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
Καλησπερα φορουμ , αρχικα να ζητησω συγνωμη που τοσο καιρο δεν ειμαι ενεργος αλλα τα διαβασματα και οι πανελληνιες ειναι οι βασικες προτεραιοτητες μου . Θελω να παρακαλεσω ολους τους φιλους του φορουμ και εκτος να ελεγχουν τα σκυλια τους και να τα κοινωνικοποιουν . Την περασμενη Κυριακη πηγα με την Μπονυ στο βουνο εδω στον υμμητο , ολα ηταν τελεια παιζαμε ετρεχε οσο μπορουσε και μυριζε τα παντα , μεχρι που απο το πουθενα ερχεται ενα πιτ μπουλ και αρπαζει την μπονυ απο το λαιμο , δεν ξερω τι με επιασε ενιωσα σαν να με τρυπανε με βελονες ειχα παθει σοκ , η μπονυ να προσπαθει να ξεφυγει απο το πιτ μπουλ που την εχει αρπαξει απο το αυτι και δεν την αφηνει με τιποτα . Εκεινη την στιγμη ευτυχως σκεφτηκα ψυχραιμα και δεν χτυπησα το πιτ μπουλ απλα το επιασα απο το σβερκο και προσπαθουσα να το σηκωσω , το ακινιτοποιησα αφησε την μπονυ η οποια ηταν γεματη αιματα και φοβισμενη και περιμενα μεχρι να ερθει καποιος να με βοηθησει .Ευτυχως ηρθαν αμεσως απο τις φωνες 1 κυριος που ειχε ενα τσου τσου κρατησε την μπονυ και εγω πηρα το λουρι της και το εδεσα στο πιτ μπουλ ε μετα απο κανα 10λεπτο εμφανιστηκε η ιδιοκτητρια του , που μου εκανε παρατηρησει γιατι εχω δεσει το σκυλι της μετα της εδειξα την μπονυ η οποια ηταν καθισμενη κατω και ευτυχως ο κυριουλης της εδωσε νερο και της επλαινε το προσωπο της για να βλεπει απο το αιμα . Ζητησα τα στοιχεια της ιδιοκτρητριας που ηταν τελειως απειρη σε θεματα σκυλιων κτλπ κτλπ . Η μπονυ εχει κανει 6 ραμματα και γενικα δεν ειναι σε καλη κατασταση ψυχολογικα , δεν κατηγορω το πιτ μπουλ κατηγορω αυτην την τυπισα που εχει παρει ενα σκυλο και δεν ξερει πως να το χειριστει . Γι αυτο θελω να σας παρακαλεσω να προσεχετε τα κατοικιδια σας και να τα εχετε υπο ελεγχο , ποιος ξερει την επομενη φορα μπορει να ειναι καποιο παιδι , αν ηταν στη θεση μου καποιος αλλος κυριος και το σκοτωνε το πιτ μπουλ για να σωσει το σκυλι του τι θα γινοτανε ? Θελω να επισημανω πως δεν κατηγορω την ρατσα , ξερω πολλα πιτ μπουλ που ειναι καλυτερα και απο λαπμραντορ . Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα αλλλα ενιωσα την αναγκη να το μοιραστω με σας , καλη συνεχεια φιλοι μου !
 
  • Like
Reactions: GRDANE and ioanna a


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πώς είναι τώρα η Μπόνυ?

Αχ αυτοι με τα λυτά σκυλια.... λες και αν τρέξει το σκυλι τους μπορούν να το προλάβουν και να προλάβουν το κακό.... Ελπίζω να ενημέρωσες την αστυνομία, γιατι αλλιώς -δυστυχώς- δεν νιώθουν.
 




LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
Η μπονυ σχετικα δεν ειναι καλα οπως ανεφερα , δεν πλησιαζει τοσο πολυ τα σκυλια και ειναι σε μια ηλικια που δυσκολα νομιζω μπορεις να της αλλαξεις αποψη και καλυτερα να μην το ρισκαρω , κανονισα με καποιους συμμαθητες μου που εχουν ηρεμα ισοροπημενα σκυλια και γνωριζουν την μπον καιρο οποτε θα τα συναντησω για να καταφερω να την ψυχολογησω ερευνοντας την λυση στο προβλημα , μην ξεχναμε οτι η Μπονυ ειναι 15 χρονων , αδυναμος οργανισμος και οτιδηποτε της τυχει (χτυπα ξυλο ) θα ειναι πιο επωδυνο . Τελος παντων το κακο εγινε , στην αστυνομια τα εδωσα τα στοιχεια και θα κανει καταθεση αυριο ο πατερας μου , απο την Κυριακη δεν εχω κοιμηθει καλα ειμαι συνεχεια αγκαλια με την μπονυ και στο σχολειο - φροντιστηριο το μονο που σκεφτομαι ειναι τι κανει τωρα που λειπω εγω απο το σπιτι , ξερω οτι ειναι χαζομαρα αλλα εκλαψα οταν την πηγαμε στο κτηνιατριο για τα ραμματα , οταν ειδα ειδικα την περιοχη εκεινη που την ειχε ξυρισει ο γιατρος , λυγισα .........ποια και εμενα εγινε ο καημος μου στην βολτα . Το ξαναλεω οσοι εχετε τετοιου ειδους ρατσες που ειναι πιο κυριαρχικα κτλπ παρακαλω προσεχτε τα γιατι ειναι κριμα να απαγορευτουν στην Ελλαδα οπως σε αλλες χωρες !
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν είναι καθόλου χαζομάρα.... αν το ζούσα αυτό πραγματικά δεν ξερω πώς θα με χώριζαν από την ιδιοκτητρια. Και δεν το λέω έτσι στον αέρα.... ένα πλάσμα που το μεγαλώνεις και το αγαπάς, να το βλέπεις έτσι είναι φρικτό.
Αν είναι με τα ράμματα και από υγεία καλά.... δώσε της χρόνο. Όπως είπες είναι μεγαλη σε ηλικία και το σοκ που περασε δεν ειναι λίγο. Καταλαβαίνω την έγνοια σου να ειναι καλά και ψυχολογικά αλλά μην βιαστείς....
 


LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
Καλησπερα , σημερα ειχαμε 4ωρο στο σχολειο και εκανα την συναντηση με την μπονυ και τα σκυλια των φιλων μου , ηδη ειναι καλυτερα ηταν πιο ζωντανη και μετα απο κανα 10λεπτο ξεθαρεψε τελειως . Δοξα το θεο πιστευω πως ολα πανε καλα ......
 
  • Like
Reactions: ioanna a and myEnzo


LabradorGuy

Member
7 Ιουνίου 2015
14
71
26
Με δακρυα λοιπον σας λεω το δυσαρεστο γεγονος οτι η Μπονυ πριν απο 9 ωρες πεθανε . Η αδερφουλα μου , το κοριτσακι μου ξεψυχησε σημερα στο ιατρειο πανω στην αγκαλια μου . Απο γεραματα καθαρα , δεν μπορουσε να φαει δεν μπορουσε να σηκωθει και δεν μπορουσε να κανει την αναγκη της για 1-2 μερες . Αρχιζα και προετοιμαζομουν ψυχολογικα και σημερα εκανε κατι σπασμους και εκλαιγε , φωναζουμε τον γιατρο την παμε στο ιατρειο και η κατασταση ηταν στο απροχωρητο , δεν μπορουσε να σωθει με τιποτα , ετσι για να μην ταλαιπωρηθει , εγω και η μανα μου πηραμε την σκληρη αποφαση να της κανουμε ευθανασια γιατι δεν μπορουσαμε αλλο να την βλεπουμε ετσι , οσο της εβαζε ο γιατρος την ενεση ηταν στην αγκαλια μου και την χαιδευα λεγοντας της στο αυτι οτι ολα καλα θα πανε και θα πας να βρεις την γιαγιακα μου την Αννα . Δεν εχω ξανακλαψει περισσοτερο στη ζωη μου και τωρα που τα γραφω χρειαζομαι χαρτομαντηλο . Ειναι σαν να χανεις ανθρωπο 15 χρονων σκυλι και ειμασταν αχωριστοι απο τα 2 μου χρονια . Ακομα δεν το εχω συνειδητοποιησει ακουω την ανασα της τα βηματα της , να τρωει τις συγκεκριμενες ωρες και ολα τα αλλα . Θα μεινει για παντα στην καρδια μου , κανενα αλλο σκυλι δεν θα ειναι σαν αυτη . Καλο ταξιδι κοριτσι μου , θα σε θυμαμαι για παντα !
 


haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Λυπάμαι πολύ! Καλό ταξίδι Μπόνυ. Έχω ζήσει αυτον τον πόνο και ξέρω πως είναι. Είναι πραγματικά σαν να φέυγει κάποιος πολύ κοντινός σου άνθρωπος. Σου εύχομαι ο χρόνος να απαλύνει το πόνο σου, γιατί να τον σβήσει αποκλείεται, τι να πω... κουράγιο :(
Τουλάχιστον να σκέφτεσαι ότι έζησε μαζι σας μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή και έφτασε πραγματικά βαθιά γεράματα (για αυτη τη φυλή).
 




johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλό ταξίδι στη Μπόνυ... τώρα πια, τρέχει και παίζει σα μικρό κουτάβι...
Και στην οικογένειά σας, κουράγιο!
Να τη θυμάστε πάντα με αγάπη και χαμόγελο...