Νερο???

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
δε νομίζω να είναι από την τροφή..έτσι ξαφνικά??Την έχω πολύ καλά κλεισμένη..
Το μόνο "περιέργο" που της έδωσα σήμερα είναι πάρα πολύ ελάχιστο σκόρδο..Λέτε να την πείραξε??Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. :(

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
47
thessaloniki
Ειναι καλα Κατια ναι.Απλα υπερβολικα ζωηρη,σε κακο βαθμο.Δεν νομιζω vaso να εφταιγε το σκορδο :wink:

clean

Member
20 Σεπτεμβρίου 2007
9
0
Γεια σας και απο μένα.Σ'ένα άλλο site διάβασα οτι το σκόρδο και γενικά τα
"κρεμμυδοειδή" είναι ακατάληλα για τα σκυλιά.Ίσως αυτό να έφταιξε. :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλησπέρα clean!
Καλό είναι να μην συγχέουμε τα πράγματα.
Το σκόρδο αποτελεί μια φυσική, υγιεινή μέθοδος αποφυγής απείρων προβλημάτων, ενώ το κρεμμύδι είναι τοξικό για τους σκύλους διότι τους προκαλεί μια σπάνια μορφή αιμολυτικής αναιμίας.

Το πήρες τελικά το Boxer?

clean

Member
20 Σεπτεμβρίου 2007
9
0
Γεια σου ROTTIE.Αυτό με το σκόρδο το διάβασα δεν ξέρω αν ισχύει.Ναι το πήραμε το "μποξερακι" μας και είναι ένας κούκλος,τώρα είναι 5 μηνών. :D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Το ξαναέκανε σήμερα το βράδυ..Το πρωί τα είδα.. :cry: :cry:
Η αλήθεια είναι οτι έφαγε "κάτι" στην βόλτα και δεν την πρόλαβα..
Θα πάρω αύριο τον κτηνίατρο..πάλι.. :roll:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αυτό που θέλω να ρωτήσω δεν έχει σχέση με όσα έχουν ειπωθεί αλλά έχει σχέση με τον τίτλο.

Η δικιά μου έχει να πιεί νερό σχεδόν 3 μέρες:eek:. Είναι ένδειξη για κάτι αυτό?
Σκέφτηκα ότι επειδή η θερμοκρασία έχει πέσει πολύ σε σχέση με πριν και δεν λαχανιάζει πλεον σχεδόν καθόλου απλά δεν της κάνει όρεξη να πιει.
Στα φρούτα της, της πρόσθεσα χθες λίγο νερο για να πιει αναγκαστικά.. Για κατούρημα πάμε κανονικά παρόλα αυτα...
Καμία ιδέα?Να πάρω το γιατρό(ή έλεος πάλι:p)?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
πήρα, είχε χειρουργείο ο ίδιος αλλά η βοηθός μου είπε ότι επειδή δεν τρώει ξηρά συμπληρώνει τα υγρά από το φαγητο και αφού έχει κανονικά όρεξη για φαί δεν ανησυχούμε..
Τί να πώ...Βέβαια είμαι σίγουρη ότι αν της διαλύσω μέσα λίγο γιαούρτι θα το κατεβάσει όλο, αλλά γιατί να μην πίνει από μόνη της.. θα την πεθάνω στο τρέξιμο το μεσημέρι για να δώ τί θα κάνει μετά..:(

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βάσω, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μένει οικειοθελώς ο σκύλος χωρίς νερό για 3 μέρες!

Σίγουρα δεν πίνει νερό από κάπου αλλού? :rolleyes::p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=xUAcmRrWZec"]YouTube - Dog ws WC[/ame]

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλα μας δουλευει η βοηθος? Ξεδιψας εσυ τρωγοντας μπιφτεκια? Ο οργανισμος δεν αντεχει πολλεσ μερες χωρις νερο. Ειναι κομματι δυσκολο νασ μη θελει να πιει νερο για 3 μερες. Αν οπως λες 3 μερες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχει πιει το τσεκαρεις. Αν και αν ολα ειναι καλα μαλλον πινει απο καπου.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
ρε παιδιά αλήθεια!!!
Στο μπάνιο ΔΕΝ μπαίνει, το aircondition δεν λειτουργεί πλέον γιατί εχει κρύο οπότε ούτε από το μπαλκόνι μπορεί(ούτως ή άλλως δεν μπορούσε) και πουθενά αλλού δεν υπάρχει νερό πέρα από τους νεροχύτες που ΔΕΝ φτάνει.
ΔΕΝ πίνει νερό, της το αλλάζω, πάει το μυρίζει και φεύγει, της βάζω σε άλλο μπολ τα ίδια...Τί να κάνω?Δεν υπάρχει περίπτωση να καλύπτεται από το φαγητό?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Αμα της δίνεις φρούτα και λαχανικά από εκεί παίρνει νερό.
Αν της δίνεις ξήρα μονο δεν καταλαβαίνω από που παίρνει νερό.
Αλλα πραγματικά τώρα ,από κάπου θα πίνει ..,αλλιώς ούτε δύναμη να φάει δεν θα είχε..και θα είχε συμπτώματα όπως έχουν όλοι όταν παθαίνουν αφυδάτωση..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ε παιδιά εντάξει, τί να πώ..Δεν πίνει από αλλού!!!](*,)
Θυμίζω ότι δίνω BARF, φρούτα και λαχανικά αλεσμένα γιαούρτι και άλλα..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Αμα της βαλεις σε ενα κουπακι μιξη κρυου βρυσης να ειναι δροσερο θα πιει? μην ειναι βρωμικο το μπολακι της?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr