Νεφέλη... Από τα αλώνια στα σαλόνια!!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
12 μέρες μετά τη στείρωση και η ενέργεια που έχει μαζέψει η μικρή είναι απερίγραπτη.
Σήμερα πήραμε το οκ για να κάνουμε μπάνιο και μπορούμε να πηγαίνουμε για χαλαρό παιχνίδι κανένα τέταρτο μέσα στη μέρα!
Κατά τα άλλα, μαδαμε πολύυυυυ και όλη μέρα ειμαι με μια σκούπα στο χέρι!
Τελος, από 27.8 kg πέσαμε στα 26 και πόσο χαίρομαι δε λέγεται!!:ROFLMAO: :D :LOL:

• Like
Reactions: spyv

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Καλα εεε και στειρωμένη και με την καινουρια ταυτότητα. Αντε τωρα να βρει και έναν καλο γαμπρό!!! :ROFLMAO:
Σήμερα μας την έπεσε ένας κοκερος, μπερμπαντης, κούκλος με ξανθά τσουλουφια.. Μέχρι φιλιά φτάσαμε... Μετά μπήκαμε για εξέταση και ο γαμπρός δε μας περίμενε! :p:D
the rafi awaits :LOL:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Θα ποστάρω την 1η μου σκέψη:
"Una vera principessa" :love:
(Μια πραγματική πριγκιπέσσα)!!
Σε μερσουμε ιδιαιτέρως μαμά και κόρη!! Να είσαι καλά !! :giggle:
Είναι όντως η πριγκίπισσα μου !! Αυτό το κορίτσι μου άλλαξε τη ζωή μέσα σε ένα χρόνο! :love::love::love:

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Σχολιασε.. Αμεεε! Αουυυυυ αοουυυ
Τώρα τι εννοούσε, δε ξέρω :ROFLMAO:
Μάλλον είπε φέρε μου ρε μάνα τον κόμπο μου και άσε τα βίντεο! Χαχα :LOL:
Τα ματάκια έχουν σπάσει ολα ή έχουν χαθεί, οπότε δε της έβαλα εδώ και κάτι μήνες αλλο. Βάζω την μάνα μου και τη ξεματιαζει συχνά πυκνά:whistle: :rolleyes::D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ρε παιδιά, αυτό το κορίτσι θα με πεθάνει!
Ήρθαμε στους γονείς μου και μολις μπήκαμε, ο μπαμπάς μου έτριβε τη μαμά μου (χρόνια πρόβλημα με τη μέση της).
Αχ, βαχ, ωχ αμαν η μάνα μου από τον πόνο. Μόλις σταμάτησε ο μπαμπάς μου, άρχισε να τον μαλώνει και να του γαβγίζει. Αφού τον σήκωσε δίπλα από τη μάνα μου, ανέβηκε στον καναπέ, ξάπλωσε διπλα της και άρχισε να τη γλύφει, ενώ κοιτούσε τον πατέρα μου με μισό μάτι επί πόση ώρα! (Νόμιζε ότι την χτυπουσε)
Λίγο μετά σηκώθηκε η μάνα μου και πήγαινε σα πατημένη ακρίδα από τον πόνο και άρχισε να την ακολουθεί σε όλο το σπίτι και την εγλυφε!!
Ε ρε παιδιά, πόσο να την αγαπήσω παραπάνω! Δε μπορώ! Με έλιωσε η άτιμη! :love::love::love::love::love::love: