Νομοθεσία για κατοικία σκυλου

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.589
10.962
Athens
@Estranged @TheBestBoi έχετε και οι 2 σκυλιά "ειδικών αναγκών".
Εννοείται ότι προέχει η υγεία τους και όχι τα προγράμματα εμβολιασμών κατά γράμμα νόμου που κάποια είναι και παράλογα.

Συνενόηση με κτηνίατρο εμπιστοσύνης, δεν θα δώσετε σε κανέναν αναφορά σε ποιον και τι. Τα εμβόλια αυτά τα "γράφουμε" αλλά δεν τα κάνουμε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.589
10.962
Athens
Ερώτηση για νομολάγνους γιατί έγινα μπίλιες πάλι στη βόλτα πριν λίγο.

Βολτάρω με τον Ορφέα.
Τρέχει καταπάνω μας στους 10 πόντους από τα μούτρα του Ορφέα μικρόσωμο που του γαυγίζει και του γρυλίζει υστερικά.
Εγώ κάνω τον Γκάλη με σπασίματα μέσης για να αποφύγω το μικρό και να απομακρυνθώ με τον Ορφέα ο οποίος έχει αρχίσει να εκνευρίζεται, με το δίκιο του.
Ο ιδιοκτήτης του μικρού δεν έχει πουθενά λουρί και τον φωνάζει για να πάει κοντά του ανεπιτυχώς φυσικά.

Ερώτηση νομοθετικής φύσεως:

Εάν εγώ παραμείνω στη θέση μου με τον Ορφέα πάντα δεμένο αλλά ο Ορφέας κάνει το μικρόσωμο κιμά, αν και ποιος έχει νομικές συνέπειες? Δεν πρόκειται να το κάνω, αλλά ρωτάω.

Εάν στην θέση του μικρού είναι μεγαλόσωμο και αναγκαστώ να λύσω τον Ορφέα για να αμυνθεί, πάλι αν και ποιος έχει νομικές συνέπειες;

Και με τι αποδεικτικά στοιχεία; Να αρχίσω να τραβάω φωτογραφίες όποιο λυτό βλέπω;

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
500
306
46
Εγω έχω μια απορία.ο μαιλο είχε τσιπαραστεί από το συππαζαθ το οποίο όταν μας κάνανε έλεγχο πριν από κάποιους μήνες στην παραλία το τσιπάκι έχει απενεργοποιηθεί .πηγαμε κ στον κτηνίατρο για έλεγχο τα ίδια.μου εξήγησε ότι είναι κακής ποιότητας τσιπάκια,κινεζια δηλ κ χάλασε.τι κάνουμε τώρα;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Εγω έχω μια απορία.ο μαιλο είχε τσιπαραστεί από το συππαζαθ το οποίο όταν μας κάνανε έλεγχο πριν από κάποιους μήνες στην παραλία το τσιπάκι έχει απενεργοποιηθεί .πηγαμε κ στον κτηνίατρο για έλεγχο τα ίδια.μου εξήγησε ότι είναι κακής ποιότητας τσιπάκια,κινεζια δηλ κ χάλασε.τι κάνουμε τώρα;
Αρα αυτή την στιγμή το σκυλί φαίνεται ότι έχει chip μεν, αδήλωτο δε; Χωρίς στοιχεία;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
@vrmode θεωρώ ότι αν του φοράς φίμωτρο, θα είσαι 1000% καλυμένη, για όποιο συμβάν.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Όχι φαίνεται ατσιπαριστος
Δεν χτυπάει δηλαδή στα scanner.
Και γιατί δεν του περνάτε ένα ολοκαίνουργιο chip, και να το δηλώσεις κανονικά και με τον Νόμο;
Πρέπει να το κάνεις χθες.

υγ1: Και στον έλεγχο που σας έκαναν και δεν βρήκαν επί της ουσίας chip, πως το ξεπέρασαν;
υγ2: Αυτό με το "κινεζιά" δεν το καταλαβαίνω. Και δεν με καλύπτει και ως απάντηση ομολογώ, αλλά τέλος πάντων.

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.427
8.399
@Estranged @TheBestBoi παρτε ενα χαρτι απο τον γιατρο σας που να γραφει οτι δεν εμβολιαζεται για λογους υγειας για παν ενδεχομενο, ομοιως εχω κανεις σκεψεις και για λουση
Λυση δευτερη , πιο ευκολη (και οχι και πολυ νομιμη κακως τα γραφω),το δηλωνει στο συστημα, βαζει την αναλογη ετικετα στο βιβλιαριο , το πληρωνεις κανονικα αλλα δε το χτυπαει στο ζωο και το αφηνεις χαρισμα για κανα αδεσποτο

χτυπατε καινουργιο τσιπ,οπως σου εγραψαν, συμβαίνουν αυτα.

ΥΣ. ολα τα τσιπ στη κινα φτιαχνονται αρα κινεζιες ειναι ολα :p

Last edited:
  • Like
Reactions: TheBestBoi

Mava

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2022
500
306
46
ναι εννοούσε κακής ποιότητας τσιπάκι .
@mareco μολις άκουσαν συππαζαθ δεν έδωσαν πολύ σημασία .
θα το βάλω στο προγραμμα να του ξαναβάλω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
θα το βάλω στο προγραμμα να του ξαναβάλω
Όχι να "ΞΑΝΑβάλεις". Να βάλεις. Μέχρι τώρα, είναι σαν να μην έχεις βάλει ποτέ. Πρέπει να το φροντίσεις άμεσα.

• Like
Reactions: Mava

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.589
10.962
Athens
@vrmode θεωρώ ότι αν του φοράς φίμωτρο, θα είσαι 1000% καλυμένη, για όποιο συμβάν.
Καταλαβαίνω από αυτό, ότι σε οποιοδήποτε τυχόν συμβάν, είτε είσαι νομότυπος είτε είσαι χύμα στο κύμα, η νομική έκβαση θα είναι το ίδιο και το αυτό. Ακόμη και αν κυκλοφορώ δηλαδή με το σκύλο μου χύμα χωρίς λουρί, σε περίπτωση που γίνει η όποια στραβή θα έχω την ίδια "αντιμετώπιση" με το αν είχα λουρί.

Καταλαβαίνω ότι νομοθετικά σε καλύπτει το φίμωτρο, με το οποίο βέβαια στη μία περίπτωση κινδυνεύει ο σκύλος σου να ξεσκιστεί από άλλον οπότε φεύγεις με το πτώμα του σκύλου σου μεν, νομικά καθαρός δε.

Άρα ζούμε στην Άγρια Δύση και άμα πέσει πιστολίδι κρυβόμαστε στο διπλανό μπαρ μέχρι να ξεθυμάνει η κατάσταση και να πάει για ύπνο ο σερίφης, κάπως έτσι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Καταλαβαίνω από αυτό, ότι σε οποιοδήποτε τυχόν συμβάν, είτε είσαι νομότυπος είτε είσαι χύμα στο κύμα, η νομική έκβαση θα είναι το ίδιο και το αυτό. Ακόμη και αν κυκλοφορώ δηλαδή με το σκύλο μου χύμα χωρίς λουρί, σε περίπτωση που γίνει η όποια στραβή θα έχω την ίδια "αντιμετώπιση" με το αν είχα λουρί.

Καταλαβαίνω ότι νομοθετικά σε καλύπτει το φίμωτρο, με το οποίο βέβαια στη μία περίπτωση κινδυνεύει ο σκύλος σου να ξεσκιστεί από άλλον οπότε φεύγεις με το πτώμα του σκύλου σου μεν, νομικά καθαρός δε.

Άρα ζούμε στην Άγρια Δύση και άμα πέσει πιστολίδι κρυβόμαστε στο διπλανό μπαρ μέχρι να ξεθυμάνει η κατάσταση και να πάει για ύπνο ο σερίφης, κάπως έτσι.
Αυτό ρε παιδάκι μου, που είσαι ή του ύψους ή του βάθους...
Εχε εσύ το φιμωτράκι σας μαζί, να καλύψεις αυτό το πεδίο που σε προβληματίζει.
Θα σου έλεγα ότι αν ένα κούτσικο υστερικό, κινδυνεύει όντως να χάσει την ζωή του από τα σαγόνια του τσοπάνη, και δεν μπορείς ούτε να τον σταματήσεις, ούτε να κάνεις τίποτα, ε τότε μια χαρά ιδέα είναι το φίμωτρο. Αν πρόκειται να τα βάλει με κανένα άλλο γομάρι, εννοείται του το βγάζεις τσακ μπαμ και τον αφήνεις να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αν χρειαστεί...του βγήκε πάνω στην μάχη από τον άλλο. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα τίποτα. Κοίταγα να σώσω την ζωή μου και τον σκύλο μου, κε πρόεδρε! :barefoot:

Ολα εγώ, πχια; :censored:

• Like
Reactions: vrmode

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.589
10.962
Athens
Αυτό ρε παιδάκι μου, που είσαι ή του ύψους ή του βάθους...
Εχε εσύ το φιμωτράκι σας μαζί, να καλύψεις αυτό το πεδίο που σε προβληματίζει.
Θα σου έλεγα ότι αν ένα κούτσικο υστερικό, κινδυνεύει όντως να χάσει την ζωή του από τα σαγόνια του τσοπάνη, και δεν μπορείς ούτε να τον σταματήσεις, ούτε να κάνεις τίποτα, ε τότε μια χαρά ιδέα είναι το φίμωτρο. Αν πρόκειται να τα βάλει με κανένα άλλο γομάρι, εννοείται του το βγάζεις τσακ μπαμ και τον αφήνεις να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αν χρειαστεί...του βγήκε πάνω στην μάχη από τον άλλο. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, δεν είδα τίποτα. Κοίταγα να σώσω την ζωή μου και τον σκύλο μου, κε πρόεδρε! :barefoot:

Ολα εγώ, πχια; :censored:
Ok τό 'πιασα - σωστή. Το υφασμάτινο φίμωτρο που δεν κάνει μπούγιο μαζί με τα σκατοσακκουλάκια στο τσαντάκι. ;)

• Like
Reactions: mareco

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.589
10.962
Athens
οχι δεν υπαρχει πουθενα στη νομοθεσια προστιμο αν ο σκυλος ξενοκοιμαται τα βραδια.

Τι λες; To «ξενοκοιμάμαι» σήμαινε μοιχεία και ήταν ποινικό αδίκημα μέχρι που καταργήθηκε το 1982 (επί ΠΑΣΟΚ και αυτό ε; :LOL: ). Μάλιστα, το παράνομο ζευγάρι διανυκτέρευε στο κρατητήριο και η υπόθεση εκδικάζονταν την επόμενη ημέρα.

Οπότε μήπως:
Eπανήλθε ο νόμος και δεν το ξέρουμε και δεν διευκρινίζει εάν τα υποκείμενα είναι δίποδα ή τετράποδα?

Πιθανό σενάριο - δεν το αποκλείω με δαύτους.

• Haha
Reactions: medusa and mareco

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix