Νόμος περί επικίνδυνων σκυλιών / Ηνωμένο Βασίλειο

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.154
1.431
Έχω νευριάσει απίστευτα!!! Απίστευτα όμως!!!

ορισμένες φυλές όπως ξέρετε έχουν απαγορευτεί σε διαφορες χώρες... ο νομος ορίζει υπό ποίες προϋποθέσεις μπορείς να έχεις μια από αυτές όπως το σκυλί να είναι στειρωμένο να έχει τσιπ να έχει ασφάλιση για βλάβες προς τρίτους ktlp. ok όλα δεκτά

Αλλα δεν μπορώ να δεχτώ με tpt ένα σκυλί αδέσποτο που περνάει όλα τα test επιθετικότητας να καταλήγει στην Ευθανασία!!! Τα νεύρα μου!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δυστυχώς δεν είναι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς αυτό ισχύει και σε άλλες χώρες με bsl...

*bsl=Breed specific legislation

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Σε ποια χωρα αναφερεσαι ; Εγω παντως εχω ρωτησει παρα πολλους γνωστους μου και ολοι μου εχουν πει πως στην Αγγλια δεν εχει αδεσποτα ουτε για δειγμα,οποτε ισως η μεγαλυτερη αυστηροτητα να οφειλεται και σε αυτο.

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Τελευταία συζητούσα με μια φίλη που το έψαξε ενδελεχώς και μου είπε ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δια νόμου απαγορεύεται η θανάτωση των αδέσποτων. Κι ας μας κράζουν για τα μη φιλοζωικά μας αισθήματα οι πολιτισμένοι Δυτικοί.

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.154
1.431
Ναι κορίτσι το έγραψα ότι είναι και σε άλλες χώρες μέχρι και στην αδελφή κύπρο έχει ψηφιστεί παρομοίως νομος... αλλα αυτό με την ευθανασία σε υγιή σκυλιά με σωστή συμπεριφορά με ξεπερνάει...

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Τελευταία συζητούσα με μια φίλη που το έψαξε ενδελεχώς και μου είπε ότι είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δια νόμου απαγορεύεται η θανάτωση των αδέσποτων. Κι ας μας κράζουν για τα μη φιλοζωικά μας αισθήματα οι πολιτισμένοι Δυτικοί.
Εκτός και αν είναι επικίνδυνα ή η κατάσταση της υγείας τους είναι μη αναστρέψιμη ή είναι πλήρως ανίκανα να αυτοσυντηρηθούν. ;)
http://www.adespoto.gr/files/n_4039_2012_adespota.pdf

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia