Ξαφνική απώλεια όρασης, σπασμοί και λήθαργος

volpe

New Member
14 Δεκεμβρίου 2013
3
0
Καλησπέρα, ήθελα να σας πω κι εγώ τα συμπτώματα του σκύλου μου, μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει (αφού ο κτηνίατρος δεν κάνει τίποτα...). Έχω ένα θηλυκό λαμπραντόρ, 3 χρόνων, το οποίο πριν από 3 ημέρες άρχισε ξαφνικά να κοιμάται συνέχεια και να είναι υποτονικό. Από τότε έχει κάνει κάποιες επιληπτικές κρίσης (σπασμοί, αφροί από το στόμα, αφόδευση κατά τη διάρκεια της κρίσης) και πλέον παρατηρούμε ότι δεν βλέπει κι επίσης δεν μπορεί να σηκωθεί, να περπατήσει, έχει απώλεια συνείδησης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε λήθαργο, δεν ανοίγει να μάτια, δεν κάνει τίποτα, δεν μπορεί να σηκωθεί... Μόνο αναπνέει δηλαδή... Της δίνουμε Gardenal τα οποία είναι για την επιληψία αλλά βλέπω ότι είναι ένα βήμα πριν το θάνατο... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Σας ευχαριστώ...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Σε ποιά περιοχή είσαι; Και πως ξεκινάς φάρμακα για επιληψία χωρίς ούτε καν να γνωρίσεις από τι προήρθαν οι κρίσεις; Ο λήθαργος που βλέπεις πιθανότατα να είναι από το φάρμακο που δνεις. Βούτα τον σκύλο και πήγαινε άμεσα σε άλλο γιατρό. Πριν την Δευτέρα.

cookie la francaise

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2013
181
33
Καλησπέρα, ήθελα να σας πω κι εγώ τα συμπτώματα του σκύλου μου, μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία και μπορεί να βοηθήσει (αφού ο κτηνίατρος δεν κάνει τίποτα...). Έχω ένα θηλυκό λαμπραντόρ, 3 χρόνων, το οποίο πριν από 3 ημέρες άρχισε ξαφνικά να κοιμάται συνέχεια και να είναι υποτονικό. Από τότε έχει κάνει κάποιες επιληπτικές κρίσης (σπασμοί, αφροί από το στόμα, αφόδευση κατά τη διάρκεια της κρίσης) και πλέον παρατηρούμε ότι δεν βλέπει κι επίσης δεν μπορεί να σηκωθεί, να περπατήσει, έχει απώλεια συνείδησης. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε λήθαργο, δεν ανοίγει να μάτια, δεν κάνει τίποτα, δεν μπορεί να σηκωθεί... Μόνο αναπνέει δηλαδή... Της δίνουμε Gardenal τα οποία είναι για την επιληψία αλλά βλέπω ότι είναι ένα βήμα πριν το θάνατο... Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Σας ευχαριστώ...
Πηρατε γνωμη απο αλλο κτηνιατρο????

volpe

New Member
14 Δεκεμβρίου 2013
3
0
τα φάρμακα για την επιληψία μας το έδωσε ο κτηνίατρος! πήγαμε και σε δεύτερο και μας είπε κι αυτός για επιληψία και ότι πρέπει να περιμένουμε... ο λήθαργος είχε ξεκινήσει και πριν αρχίσει να παίρνει τα χάπια...είμαι βόρεια προάστια, έχετε κάποιον ΚΑΛΟ και δοκιμασμένο κτηνίατρο υπόψη;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
τα φάρμακα για την επιληψία μας το έδωσε ο κτηνίατρος! πήγαμε και σε δεύτερο και μας είπε κι αυτός για επιληψία και ότι πρέπει να περιμένουμε... ο λήθαργος είχε ξεκινήσει και πριν αρχίσει να παίρνει τα χάπια...είμαι βόρεια προάστια, έχετε κάποιον ΚΑΛΟ και δοκιμασμένο κτηνίατρο υπόψη;
Μαραγκός θωμάς,
Κέστης
Λιαπής
Και οι τρεις χαλάνδρι.

Τα φάρμακα χουν πολλές παρενέργειες μέχρι να ρυθμιστεί η δόση.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμενα μου ακουγεται για ονγκος στον εγκεφαλο!

Σκυλος φιλης μου στα 5.5 του χρονια επαθε τραγιγες επιλυψιες απο την μια μερα στην αλλη- αλλαξε ολος ο χαρακτηρας του! Μαγνητικη εδειξε μεγαλο ονκο στον εγκεφαλο και μεσα σε ενα μηνα επρεπε να του κανει ευθανασια- επειδη ουτε οι κορτιζονες, που τον κρατουσαν λιγο ακομα, δεν επιαναν πια.
Μαζι με την απολεια ορασης- ολα μπρος τα κει δειχνουν- μακαρι να εχω λαθος!