Ξενώνας σκύλων


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ τελικά δεν θα τον αφήσω σε πανσιόν. Μου σύστησαν κάποιον που κάνει dοg sitting στο σπίτι του και θα τον αφήσω εκεί. Προτιμώ να βρίσκεται σε σπίτι, να τον ταΐζουν αυτά που θα τους πάω, να του δίνουν τα φάρμακα του και να τον βγάζουν 2 βόλτες τη ημέρα, παρά να μείνει σε κλουβί. ;):)
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Κατερινα η πανσιον ειναι μια που ειχαμε πει για το Μαραθωνα?
 


ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ναι. Έχω ακούσει καλά σχόλια και τους έχω επισκεφτεί. Διαπίστωσα, όντως, πως οι συνθήκες και οι εγκαταστάσεις τους είναι πολύ καλές, αλλά λόγω του ότι δεν έχω αφήσει ποτέ εκεί το σκύλο μου, δεν μπορώ να έχω άποψη σχετικά με τη φιλοξενία που προσφέρουν.;)
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι μπραβο ... και εγω τα ιδια ...

Εμενα με απασχολει πολυ αν θα του βαζουνε το σπρει σιτρονελα .. και ειναι και μεσα στα δεντρα εκει ..

και επισης οτι δεν επιτρεπεται να τηλεφωνησεις τις Κυριακες και υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο .. , απο εκει ψιλοστραβωσα και τελικα το αφηνω στους γονεις μου ..

θελω να εχω την δυνατότητα ανά πασα στιγμή να ξέρω για το σκυλί μου αν ειναι καλα και όχι 2 ώρες την μέρα μονο .. , όσο και αν σαν ωράριο μπορεί για κάποιους ίσως να φανεί λογικό , εμενα αυτό με απασχόλησε ...(ποιους αφηνουν πισω οταν αυτοι δεν ειναι στο γραφειο να σηκωνουν τα τηλεφωνα?..)
 


galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μπορεί για κάποιους ίσως να φανεί λογικό , εμενα αυτό με απασχόλησε ...(ποιους αφηνουν πισω οταν αυτοι δεν ειναι στο γραφειο να σηκωνουν τα τηλεφωνα?..)
τους πακιστανους.

παντως ρε συ ροττι ,οκ κι εγω 800 ευρω δινω για 12 μερες αλλα εχω τρια και περνανε ζαχαρη... ο "δικος σου" το αποχεσε το θεμα:D
 


irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Μου στέλνετε παρακαλώ κι εμένα πμ για την σούπερ σκυλοπανσιόν γιατι ενδιαφέρετε μια φίλη?

Ευχαριστώ πολύ
 




βαλαντης

New Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
1
0
καλησπερα, θα ηθελα παρακαλω να με ενημερωσετε για το ξενοδοχειο σκυλων στη θεσσαλονικη που αναφερατε κυρια γωγω. ευχαριστω πολυ.
 






kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγω εχω ενα για Αττικη ειναι αυτο που λεει η Κατερινα πανω..
Αλλα δεν εχω μεινει να ξερω ακριβως..,(μου αρεσει που λεω δεν εχω μεινει..:eek:,οχι δεν αφησα τον σκυλο μου:maria::maria::D:D..αυτο ειναι ταυτιση..:maria:θα αρχισουμε να γαυγιζουμε σε λιγο..:D:D.).
Οποιος θελει του λεω!:)
 


ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
καλο θα ηταν αν καποιος εχει εμπειρια να μας πει...αλλα αν εχετε και στα υποψην καποιο...πολυ ευχαριστως να μαθουμε!
 






31 Δεκεμβρίου 2008
12
0
45
Athens-Crete
Ξενώνας Σκύλων στην Αθήνα???

Καλησπέρα σε όλους! Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάποιον "αξιόπιστο & καλό" ξενώνα σκύλων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών??? Είναι κάποιες στιγμές (σπανιότατα θα έλεγα-πολύ δύσκολα τ' αποχωριζόμαστε) που πρέπει να αφήσω κάποιο από τα δύο και, για να είμαι ειλικρινής, δεν εμπιστεύομαι κανέναν, με αποτέλεσμα (επειδή ταξιδεύω για προσωπικούς λόγους αρκετές φορές) να τα παίρνω μαζί μου (και αυτά ταλαιπωρούνται και εγώ...). Θα μου ήταν πολύ χρήσιμη μια τέτοιου είδους πληροφορία! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
 


foloh

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2009
29
0
Καλησπερα σας!
Ψαχνω και εγω ξενωνα στην Αττικη για ενα σετερ μεγαλο σε ηλικια!βρηκα ενα μεσω νετ και πηρα τηλ αλλα μου ακουστηκε η τιμη λιγο τσουχτερη η αληθεια ειναι δεν ξερω απο τιμες καθολου!
Αλλα εμεινα λιγακι:eek:
Αν καποιος μπορει να μου προτεινει καποια να συγκρινω τιμες αλλα και περιβαλλον!
Ευχαριστω!!!!!!!
 


frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
Θα φύγουμε και εμείς το Πάσχα, 5 μέρες Βαρκελώνη...Ρωτάω από τώρα γιατί ήδη έχω αγχωθεί...αν υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία με πραγματικά καλο ξενώνα στην Αττική...εγώ προσωπικά είχα μια εμπειρία από κάποιον που μου σύστησε φίλη, ήταν σίγουρα καλοπροαίρετος αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη και δεν θα τον ξαναάφηνα εκεί..Όποιος έχεί καλή εμπειρία θα εκτιμούσα να μου στείλει ένα μήνυμα...
 


frenchie

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
93
0
Pireaus
Ξενωνας

θα το εκτιμούσα πολύ να με ενημερώσει κάποιος για δοκιμασμένους ξενώνες στην περιοχή της Αττικής...δεν έχω πάρει κάποιο μήνυμα μέχρι τώρα, προσωπικό ή μη...ευχαριστώ εκ των προτερών!
εχω χρησιμοποιησει έναν ξενώνα γνωστού μου μέσω μιας φίλης, δεν έμεινα ικανοποιημένη και δεν μπορώ να αφησω τον φρεντσακο εκεί...
 




harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
θελει ψαξιμο, γιατι ξερω μια περιπτωση οπου το πηγαν υγιες και του το δοσαν
ψυχικα νεκρο απο την κλεισουρα των 2 εβδομαδων
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.114
Μηνύματα
895.820
Μέλη
19.924
Νεότερο μέλος
ALEXANDRA MOSCHOU