Ξηρή τροφή για yorkshire.


Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
201
Από όλες τις τροφές που δοκίμασα(όχι εγώ τα σκυλιά μου:p) χωρίς κανένα πρόβλημα είναι η brit. Με όλες τις άλλες είχα θέμα με τον μίζερο και δύστροπο σκυλο μου(τα άλλα είναι λαίμαργα, οποία και να τους έδινα θα την έτρωγαν). Εδώ και 6 χρόνια που την τρώει δεν την έχει βαρεθεί.
Η μοναδική τροφη που δεν ετρωγε ούτε ο πιο λαιμαργος σκύλος μου είναι η
PLANET PET SOCIETY .
Το θέμα είναι να βρεις μια τροφη που και να αρέσει στο σκυλο σου και να του κάθεται καλά.
 
  • Like
Reactions: markito


Belvigo

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2021
240
201
Ο λόγος που πήγα στην brit είναι γιατι είναι καλή τροφη σχετικά με πολλές άλλες και οικονομική. Η τροφή αυτή ήταν η τελευταία που αγόρασα και πραγματικά της άρεσε σε όλες τις άλλες τις ετρωγε γιατί την άφηνα νηστικη και κάπως "τυρανιοταν", οπότε είπα να κάνω μια τελευταία δοκιμή και της άρεσε αρκετά οπότε μείναμε εδώ.
 
  • Like
Reactions: markito


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Αυτό θα ήθελα, ποιες έχετε δοκιμάσει και τις εμπειρίες σας
Σε διάφορους χρόνους και με διαφορετικά σκυλιά (γιορκι πάντα ε :ROFLMAO:) έχω δοκιμάσει να δώσω friskies, χύμα (με το κιλό δλδ) arden grange, samsfield, taste of the wild, acana, royal canin και αρκετές άλλες που δεν θυμάμαι.
Με εξαίρεση την royal, με όλες τις άλλες είχαμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα θεματακια. Από διαρροιες μέχρι ανεβασμένη κρεατινινη.

Στους 2 που έχω τώρα δίνω royal :oops:εδώ και 6, 7 χρόνια και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Παράλληλα βεβαια τσιμπάνε και από μας, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Οφείλω να ομολογήσω πως δεν το ψάχνω ιδιαίτερα με τις τροφές (οπως δεν το ψάχνω και για τον εαυτό μου).

Κοιτάω περισσότερο στην πράξη τι κάνει μια τροφη (εάν την γουστάρουν πχ, τις εξετάσεις τους, τα κόπρανά τους κλπ) παρά τι λέει η ετικέτα.

Υπάρχουν πολλοί πιο ψαγμένοι και ενημερωμένοι συμφορουμητες να σου λύσουν τις οποίες απορίες έχεις.
 
  • Like
Reactions: GSD92 and markito


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.793
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf