Ξηρα τροφη Eden

Rena larissa

New Member
7 Νοεμβρίου 2018
4
0
48
Καλημέρα.Σας διαβάζω εδώ και καιρό και εδώ και καιρό προσπαθώ να στείλω κι εγώ μήνυμα.Ψαχνω Καλή τροφη για τη σκυλίτσα μου,ημίαιμο 10 μηνών και 5,5 κιλά περ.Επεσε στο μάτι μου μια ολιστική τροφη Eden. Ποσότητα κρέατος πολύ καλή.Αλλα δε ξέρω από τα άλλα.Αν κάποιος γνωρίζει ή την ταιζει στο σκύλο του ας μου πει την άποψη του.Κοιταω την τροφη για μικρόσωμα με κοτόπουλο,ρέγγα,σολομό κτλ.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Καλά τα βλέπω τα πράγματα.Εσυ τι γνώμη έχεις;Έχει και καλή τιμή για την ποιότητα της όπως βλέπω.Η πρωτεΐνη είναι 41%.Θεωρείται προβλημα;
Αναλόγως. 41% για ενα σκύλο μέσης δραστηριότητας (χαλαρή βόλτα 1 ή 2 ώρες τη μέρα με λίγο τρεξιμο ενδιάμεσα) τη θεωρώ υπερβολική. Μακροπρόθεσμα θα του επιβαρύνει το συκώτι και θα πρέπει να είσαι προσεκτική μην σου ξεφύγει η δοσολογία γτ μπορεί ευκολα να παχύνει. Δοκιμασε απο την εταιρεία αυτή αυτον το κωδικό που έχει ενα καπως πιο λογικό ποσοστό πρωτεΐνης (32%). https://sopuppies.gr/product/olisti...fi-country-cuisine-grain-free-superfoods-2kg/

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
Καλησπέρα! Eden δίνω στην δικιά μου εδώ και από τον Ιούλιο σχεδόν τον κωδικό με πάπια, αρνί, κουνέλι και ελάφι. Έκατσε πολύ καλά στη δικιά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη, γυάλισε το τρίχωμά της, τα κόπρανα super και μειώθηκε και η τρίχα! . Γενικά το συγκεκριμένο pet shop το χρησιμοποιώ και είναι πολύ εξυπηρετικοί. Αλλά εκεί που έπαιρνα σε λογική τιμή (δεν ξέρω να κάνει να πω έδω) για την ποιότητά της 12 κιλά σε μικρή κοροκέτα (έχουν μικρή και μεσαία) κατάργησαν την μικρή και πήγα αναγκαστικά στη μεσαία με αύξηση τιμής. Και τώρα αύξησαν και την τιμή 12άκιλου στη μεσαία....Ε! εντάξει. Και εκνευρίστηκα να πηγαίνω με τα κέφια τους γιατί είναι οι μόνοι που την φέρνουν στην Ελλάδα από όσο έψαξα, αλλά και δεν μπορώ πια να αντεπεξέλθω οικονομικά. Εγώ μόλις παρήγγειλα Brit care και να τη δοκιμάσω στην μικρή για να αλλάξουμε. Πάντως αν θες τη γνώμη μου για την τροφή είναι πολύ καλή απλά θέλει έλεγχο με εξετάσεις 1 φορά το χρόνο. Ελπίζω να σε βοήθησα!

Rena larissa

New Member
7 Νοεμβρίου 2018
4
0
48
Καλησπέρα! Eden δίνω στην δικιά μου εδώ και από τον Ιούλιο σχεδόν τον κωδικό με πάπια, αρνί, κουνέλι και ελάφι. Έκατσε πολύ καλά στη δικιά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη, γυάλισε το τρίχωμά της, τα κόπρανα super και μειώθηκε και η τρίχα! . Γενικά το συγκεκριμένο pet shop το χρησιμοποιώ και είναι πολύ εξυπηρετικοί. Αλλά εκεί που έπαιρνα σε λογική τιμή (δεν ξέρω να κάνει να πω έδω) για την ποιότητά της 12 κιλά σε μικρή κοροκέτα (έχουν μικρή και μεσαία) κατάργησαν την μικρή και πήγα αναγκαστικά στη μεσαία με αύξηση τιμής. Και τώρα αύξησαν και την τιμή 12άκιλου στη μεσαία....Ε! εντάξει. Και εκνευρίστηκα να πηγαίνω με τα κέφια τους γιατί είναι οι μόνοι που την φέρνουν στην Ελλάδα από όσο έψαξα, αλλά και δεν μπορώ πια να αντεπεξέλθω οικονομικά. Εγώ μόλις παρήγγειλα Brit care και να τη δοκιμάσω στην μικρή για να αλλάξουμε. Πάντως αν θες τη γνώμη μου για την τροφή είναι πολύ καλή απλά θέλει έλεγχο με εξετάσεις 1 φορά το χρόνο. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.Τωρα της πήρα μια ακανα γιατί κάτι έπρεπε να πάρω και δεν τρώει εύκολα.Την τρώει ευχάριστα χωρίς να πρέπει να την ανάμιξη με φαγητό ή δήμους όπως έκανα με τις άλλες.Θα μείνω σε αυτή μέχρι να ενηλικιωθεί και μετά θα την αλλάξω.Η britt είναι όντως πολύ καλή αλλά δε τη βρίσκω όποτε θέλω,γιατί στη Λάρισα την έχει ένα κτηνιατρείο κι αν τελειώσει ο κωδικός που θέλω πρέπει να περιμένω πότε θα ξαναπαραγγειλει.Εγω παίρνω μικρές συσκευασίες γιατί η σκυλίτσα μου είναι μικρή και τρώει περ.120 γρμ.τη μερα.
Ευχαριστώ πολύ!!

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση.Τωρα της πήρα μια ακανα γιατί κάτι έπρεπε να πάρω και δεν τρώει εύκολα.Την τρώει ευχάριστα χωρίς να πρέπει να την ανάμιξη με φαγητό ή δήμους όπως έκανα με τις άλλες.Θα μείνω σε αυτή μέχρι να ενηλικιωθεί και μετά θα την αλλάξω.Η britt είναι όντως πολύ καλή αλλά δε τη βρίσκω όποτε θέλω,γιατί στη Λάρισα την έχει ένα κτηνιατρείο κι αν τελειώσει ο κωδικός που θέλω πρέπει να περιμένω πότε θα ξαναπαραγγειλει.Εγω παίρνω μικρές συσκευασίες γιατί η σκυλίτσα μου είναι μικρή και τρώει περ.120 γρμ.τη μερα.
Ευχαριστώ πολύ!!
Εμένα είναι 11 κιλά. Μικρή προς μεσαία οριακά. (Τρώει 150-160γρ) αλλά παίρνω 12κιλη γιατί συμφέρει. Την παίρνω online και έρχεται σε 2 μέρες (στη Λέσβο). Άλλωστε 12άκιλη κρατάει σε εμάς περίπου 2 μήνες.

ChrisApo

Well-Known Member
7 Μαϊου 2016
705
894
40
Κοίτα στο site της eden εχει το 12κιλο που λες στις 66λιρες δηλαδη 75 ευρώ και το sopuppies την έχει 84 ευρώ. Αν συνυπολογισεις οτι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μικρότερο συντελεστή φπα (20%) σε σχέση με εμάς (24%) συν τα μεταφορικά που πληρώνουν για να έρθουν οι τροφές Ελλάδα, τα 9 ευρώ αυτά δεν είναι και καμια τρελή διαφορά.
Ενδιαφέρον πάντως έχει τώρα με το Βrexit, ολες αυτές οι βρετανικές τροφές πρώτης κατηγορίας οπως οι eden, aatu, simpsons, canagan, truline και άλλες τι θα γίνει με τις τιμες τους.

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
Κοίτα στο site της eden εχει το 12κιλο που λες στις 66λιρες δηλαδη 75 ευρώ και το sopuppies την έχει 84 ευρώ. Αν συνυπολογισεις οτι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μικρότερο συντελεστή φπα (20%) σε σχέση με εμάς (24%) συν τα μεταφορικά που πληρώνουν για να έρθουν οι τροφές Ελλάδα, τα 9 ευρώ αυτά δεν είναι και καμια τρελή διαφορά.
Ενδιαφέρον πάντως έχει τώρα με το Βrexit, ολες αυτές οι βρετανικές τροφές πρώτης κατηγορίας οπως οι eden, aatu, simpsons, canagan, truline και άλλες τι θα γίνει με τις τιμες τους.
Συμφωνώ, απλά ίσως υπήρχε αρχικά λάθος τιμολόγηση από το pet shop. Εγώ σαν καταναλωτής έπερνα 69ευρώ το 12κιλο, την κατάργησαν για κάποιο λόγο και η μεσαία είχε 79ευρώ. Τώρα πριν 3 εβδομάδες περίπου, έγινε 84ευρώ. Και δεδομένου ότι δεν μπορείς να την βρεις αλλού, εξαρτάσαι από ότι αναπροσαρμογή θέλουν να κάνουν... Εφόσον δεσμευτείς σε μια τροφή και είναι καλή για το σκυλάκι, πρέπει να έχει και μια σταθερή τιμή για να μπορείς να βασίζεσαι....Και ξαναλέω. Γενικά είναι πολύ πολύ εξυπηρετικοί και έχουν ποιοτικά πράγματα. Δεν τους κράζω. Αλλα ξενέρωσα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.111
Νεότερο μέλος
Xristos1988