Ξυλο ατελειωτο

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Δυστυχως υπαρχει εδω κοντα μου μια οικογενεια (ο θεος να τη κανει) η οποια εχει ενα κουταβακι και το χει απο πολυ μικρο αφου το ακουγα και το εβλεπα.Το τι ξυλο του ριχνουν καθημερινα δε περιγραφεται.Δε θελω να επεμβω,απλως ανοιγω αυτο το θεμα για να πω τη γνωμη μου.1000 φορες ενα αδεσποτο ζωο παρα σε ανθρωπους (τετοιους) .

Πλεον ειναι καπου 6-7 μηνων το καημενο,και πραγματικα δε ξερω τι μπορω να κανω αφου δε θελω να επεμβω.

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Ευχαριστούμε θερμά για την ενημέρωση. Δε βλέπουμε/ακούμε/διαβάζουμε καθημερινά για κακοποιήσεις ζώων, οπότε μας έλειπε μια με την υποσημείωση μάλιστα "δε θέλω να κάνω κάτι".

zeledaki

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
240
170
27
Χίος
Δυστυχως υπαρχει εδω κοντα μου μια οικογενεια (ο θεος να τη κανει) η οποια εχει ενα κουταβακι και το χει απο πολυ μικρο αφου το ακουγα και το εβλεπα.Το τι ξυλο του ριχνουν καθημερινα δε περιγραφεται.Δε θελω να επεμβω,απλως ανοιγω αυτο το θεμα για να πω τη γνωμη μου.1000 φορες ενα αδεσποτο ζωο παρα σε ανθρωπους (τετοιους) .

Πλεον ειναι καπου 6-7 μηνων το καημενο,και πραγματικα δε ξερω τι μπορω να κανω αφου δε θελω να επεμβω.
ενημερωσε την φιλοζωικη της περιοχης σου!!

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι γυρω γυρω.Προσωπικα δε θελω να μπλεκομαι κι επειδη εχω κι εγω σκυλι δεν ξερω πως θα αντιδρασουν ετσι και μαθουν πως εγω καλεσα το οτιδηποτε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.595
10.973
Athens
Υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι γυρω γυρω.Προσωπικα δε θελω να μπλεκομαι κι επειδη εχω κι εγω σκυλι δεν ξερω πως θα αντιδρασουν ετσι και μαθουν πως εγω καλεσα το οτιδηποτε.
Τότε γιατί το γράφεις ρε κοπελιά?
Για να μας πεις "κοιτάχτε με πόσο ευαίσθητη είμαι?"

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Το "ανοίγω το θέμα για να πω τη γνώμη μου", δεν το καταλαβαίνω ρε συ.

Καταγγελία γίνεται και ανώνυμη, πάρε και γίνει έστω μια σύσταση για αρχή... Όπως και μια ενημέρωση στην φιλοζωική.

Δεν έχω λόγια, είναι και το συμβάν με τον ανώμαλο στη Θεσσαλονίκη πολύ πρόσφατο, μίλα σε κάποιον, εμείς τι να κάνουμε? Να πιάσουμε φιλοσοφική κουβεντούλα για το πόσο κακό είναι γενικώς, το ξύλο????

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Παιδια τρολ ειναι , πρεπει να ειναι έφηβος κ λιγο πριν τον βάλουν για υπνο παίζει , αν θα δείτε το αλλο του θέμα , θα καταλάβετε , μην ασχολείστε .

Μπλου

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
120
50
Παιδια τρολ ειναι , πρεπει να ειναι έφηβος κ λιγο πριν τον βάλουν για υπνο παίζει , αν θα δείτε το αλλο του θέμα , θα καταλάβετε , μην ασχολείστε .
χαχαχαχαχα εχεις πλακα τελικα

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Έλεγε μια παροιμία η γιαγιά μου... " μακριά από τον κ.... μας και ας είναι και 5 πόντους".

Απορώ πως μου ήρθε τώρα ξαφνικά...

Όπως και με την προέλευση του σκύλου σου έτσι και τώρα φαίνεσαι ασπλαχνος και αδιάφορος για οποιοδήποτε άλλο πλάσμα πέρα από το δικό σου.

Δεν υπάρχει "αγαπάω το σκύλο μου" αν δεν υπάρχει "αγαπάω τα σκυλιά"...

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.009
2.725
Δραμα
Θα σας βάλω λίγη μουσική τώρα - γαλλική όμως γιατί έχω γαλλικά.

πλεον αυτο το τραγουδι οποτε το ακουω θυμαμαι το Inception! :D
(δεν ειμαι οφ τοπικ, δεν υπαρχει τοπικ...)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.308
Μέλη
20.069
Νεότερο μέλος
rachelrowallan