Γειά σας φίλοι μου!Ο Άρης μου,το αγγλικό σέττερ που βρήκαμε πριν 2 χρόνια είναι γενικότερα πολύ καλά αλλά έχει ένα μεγάλο προβλημα με φαγούρα στη ράχη μέχρι στη βαση της ουράς. Ξύνεται πολύ και κάνει πληγές στον εαυτό του.Τον έχω πάει σε διαφορους κτηνιατρους για να βγάλω άκρη:
Η δική μου κτηνίατρος που ειπε ότι ειναι μάλλον ατοπική δερματίτιδα και μου εδωσε atarax να παίρνει.Φυσικά δεν εγινε κατι.
Μετά τον πήγα στην πανεπιστημιακή κλινική,εκεί μου είπαν ότι ειναι μάλλον αλλεργικός σε τσιμπημα ψύλλου(ψυλλος βεβαια δεν βρεθηκε,εννοείται ότι το ζωο φοράει σκαλιμπορ και του λεδινα και αμπούλα).Μου είπαν να πάρει κορτιζόνη για να ηρεμήσει. Οντως για λίγο ηρεμησε αλλά ξαναξεκίνησε το πρόβλημα.
Άλλος κτηνίατρος μου πρότεινε να μην βαζω αμπούλα στη ράχη και μου έδωσε
τα Comfortis.
Να μην σας κουράζω άλλο,είμαστε στο σημείο μηδέν με το πρόβλημα σε έξαρση!
Καποιος μου είπε να του κάνω ένεση με Valanek.Βέβαια
το ζώο σε 2 εξετάσεις βγήκε αρνητικός σε τέστ για ψώρα.Βοήθεια!Στεναχωριέμαι για το ζώο μου που υποφέρει και δεν μπορώ να το βοηθήσω!
Η δική μου κτηνίατρος που ειπε ότι ειναι μάλλον ατοπική δερματίτιδα και μου εδωσε atarax να παίρνει.Φυσικά δεν εγινε κατι.
Μετά τον πήγα στην πανεπιστημιακή κλινική,εκεί μου είπαν ότι ειναι μάλλον αλλεργικός σε τσιμπημα ψύλλου(ψυλλος βεβαια δεν βρεθηκε,εννοείται ότι το ζωο φοράει σκαλιμπορ και του λεδινα και αμπούλα).Μου είπαν να πάρει κορτιζόνη για να ηρεμήσει. Οντως για λίγο ηρεμησε αλλά ξαναξεκίνησε το πρόβλημα.
Άλλος κτηνίατρος μου πρότεινε να μην βαζω αμπούλα στη ράχη και μου έδωσε
τα Comfortis.
Να μην σας κουράζω άλλο,είμαστε στο σημείο μηδέν με το πρόβλημα σε έξαρση!
Καποιος μου είπε να του κάνω ένεση με Valanek.Βέβαια
το ζώο σε 2 εξετάσεις βγήκε αρνητικός σε τέστ για ψώρα.Βοήθεια!Στεναχωριέμαι για το ζώο μου που υποφέρει και δεν μπορώ να το βοηθήσω!