ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΚΟ!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κι εγω τωρα σκεφτομαι "που εχω βαλει την ταυτοτητα μου,που την εχω βαλει..." θα την βρω ομως :lol: :lol: :lol:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πριν από πολλά χρόνια, νομίζω το ίδιο τσίρκο, ήταν στην παραλία της Αναβύσσου. Η κόρη μου τότε ήταν μικρή, και ποιός ξέρει από που είχε ακούσει, αρνήθηκε να έρθει, λέγοντας μου ότι τα τσίρκο βασανίζουν τα ζώα κλπ.

Τότε μου είχε κακοφανεί, αλλά μετά από πολύ συζήτηση, δεν πήγαμε, και δεν ξαναπήγαμε ποτέ.

Όπως λοιπόν λειτούργησε τότε σε μένα, έτσι πιστεύω ότι εαν γίνει σωστή ενημέρωση στα παιδιά και σε ορισμένους μεγάλους, τότε δεν θα έχουν πελάτες αυτά τα κολαστήρια ζώων.

Ας τυπώσουμε κάποιο ενημερωτικό φυλάδιο, συνοπτικό και ουσιαστικό, και να το μοιράζουμε σε αυτούς που περιμένουν στην ουρά για να μπούνε...

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
πωπω,φτιαξε με κλοκλο,θα ειναι και κυριακη,μια μερα μακρια απο τους γιους μου στη φρεσκαδουρα,ποιος τη χαρη μου :lol:

(μονο μην μου ζητησετε να τυπωσω κλπ,μονο την δυναμικη κορμαρα μου μπορω να προσφερω 8) )

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπορώ να γράψω ένα κειμενάκι μετά την Τετάρτη (εκτός αν υπάρχει κάπου έτοιμο). Όσο για εκτύπωση λευκό Α4 κάνει? Ή θέλουμε κάτι πιο επαγγελματικό? Ζεστά το πήρα το θέμα μου φαίνεται και με βλέπω με τη γαλάζια και τη ρότι να μας δέρνουν μέσα σε κανά καύσωνα!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
αν δεν ερθουν αντρες,να παρουμε και τα σκυλια..που θα παμε ,τρυφερες υπαρξεις, μονες στα θηρια? :lol:

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Μολονότι είμαι πολύ φιλήσυχο κορίτσι και εγώ μέσα.

Άμα πέσει ξύλο θα κρυφτώ από πίσω σας :wink:

Γαλάζια, Ρότι και Γωγώ εσείς φέρτε οπωσδήποτε τα σκυλιά σας. Τα δικά μου δεν κάνουν για τέτοιες δουλειές.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κι εγω φιλησυχη ειμαι,οταν δεν ενοχλουμαι και ενοχλουμαι πολυ με αυτο το βιολακι χρονια τωρα :evil:
αντε να δουμε,γιατι μεγαλωνουμε και παιδια.

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Αμα δν ξεκινουσα εξετασεις την Τριτη θα ημουν κ εγω μεσα αλλα δν με παιρνει ν μπλεκω με αυτοφορα 2 μερες πριν τις πανελληνιες :roll:
Αν χρειαστειτε τπτ τσιγαρα παντως εδω ειμαι να βοηθησω :lol: :lol:
Οσο για τα Φυλλαδια θα ηταν καλυτερο να μπουν και φωτογραφιες προσθετουν συγκινισιακο χαρακτηρα στο κειμενο και σοκαρουν κ ολας :wink:

Καλα οντως τοσοι αντρες εδω μεσα μονες τους θα τις αφησετε βρε? Eλα οι rotwailerαδες να παρουν και τα σκυλια τους μαζι να δουμε ποιος θα φερει αντιρησεις μετα χεχε :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Chloe said:
Μπορώ να γράψω ένα κειμενάκι μετά την Τετάρτη (εκτός αν υπάρχει κάπου έτοιμο). Όσο για εκτύπωση λευκό Α4 κάνει? Ή θέλουμε κάτι πιο επαγγελματικό? Ζεστά το πήρα το θέμα μου φαίνεται και με βλέπω με τη γαλάζια και τη ρότι να μας δέρνουν μέσα σε κανά καύσωνα!
Γράψε ένα κειμενάκι στο Word και στειλ’ το μας με Email. Καλό είναι να είναι περιεκτικό και ενημερωτικό, χωρίς πολλές «σάλτσες».
Θα εκτυπώσει ο καθένας τα δικά του φυλλάδια και καλό είναι, για οικονομία χώρου και χρήματος να χωράει Χ2 σε μια Α4, έτσι ώστε κάθε σελίδα να αντιστοιχεί σε 2 φυλλάδια.

Μπορούμε να πάμε πριν την έναρξη της βραδινής παράστασης της Κυριακής (γύρω στις 19.00 που λογικά θα υπάρχει και η μεγαλύτερη προσέλευση) και να τα μοιράζουμε στον κόσμο.
Ραντεβού θα δώσουμε στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Φάληρο και εάν τελειώσουμε νωρίς πάμε για καφεδάκι συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου! :wink:

Συμφωνείτε? :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πρόσεξε μόνο μη πιεις τον καφέ στην λεώφ.Αλεξάνδρας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

άντε ντε

που είναι οι ........................ άντρες :-s :-s :-s

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
ΜΑΚΗΣ said:
πρόσεξε μόνο μη πιεις τον καφέ στην λεώφ.Αλεξάνδρας :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το σκέφτεσαι? Ένα μάτσο γυναίκες (γιατί τα αγόρια του φόρουμ δεν τα βλέπω πρόθυμα) στην Αλεξάνδρας! Χλιδή θα περάσουμε! Στα ώπα ώπα θα μας έχουν τα μπατσοπουλα! :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα, εμείς θα μοιράσουμε τα φυλλάδια μας, θα ενημερώσουμε τον κόσμο και θα φύγουμε. Ούτε σε φασαρίες θα εμπλακούμε, ούτε σε τίποτα (για την galazio δεν εγγυουμαι 8) ).

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
μακαρι να υπηρχε μια καμερα να καταγραφει τις αντιδρασεις του κοσμου οταν θα δινετε τα φυλλαδια......

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πιστεύω στα ^%&*^)(*^)( τους

αν τους ενοιαζε δεν θα πηγαιναν

και μην μου πείτε οτι δεν ξερουν

πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβεις το αυτονόητο???????

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Να πάμε αυτή την Κυριακή λέτε? Δεν το κανονίζουμε για την επόμενη μήπως μαζευτούμε στο μεταξύ περισσότεροι?
Πάντως κι αυτή να πάμε εγώ μέσα είμαι :mrgreen:
Και για καφέ φυσικά :p
Θα φτιάξω ένα κείμενο την Πέμπτη λογικά και θα το ποστάρω κι εδώ να μου πείτε και γνώμες.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πάμε αυτήν την Κυριακή και εάν θέλετε και τη επόμενη.
Εάν καταφέρουμε να μαζευτούμε καμιά 10αρια άτομα από εδώ, το ανακοινώνουμε και στα άλλα ζωοφιλικα/κυνοφιλικα φόρουμ για αν έρθει να βοηθήσει την προσπάθεια μας όποιος άλλος θέλει!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
συμφωνω μαζι σου ΜΑΚΗ αλλα η ιδεα των κοριτσιων ειναι πολυ καλη :wink:
πιστευω οτι καποιοι θα ντραπουν,καποιοι θα μπουν σε σκεψεις,ενα βηματακι θα ειναι κι αυτο....

επισης αν πανε και 2η κυριακη μπορει να βγουν και στα καναλια:
οποτε ολες καλοντυμενες και ολες κομμωτηριο :D