Υπονοείς κάτι για τον ανδρισμό μου?galazio said:αν δεν ερθουν αντρες,να παρουμε και τα σκυλια..που θα παμε ,τρυφερες υπαρξεις, μονες στα θηρια? :lol:
Κι εσύ Βρούτα?ROTTIE said:Ένα μάτσο γυναίκες (γιατί τα αγόρια του φόρουμ δεν τα βλέπω πρόθυμα) στην Αλεξάνδρας! Χλιδή θα περάσουμε! Στα ώπα ώπα θα μας έχουν τα μπατσοπουλα! :lol: :lol: :lol:
χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό πρόσωπο:Chloe said:Έλα βρε μάνγκο, μη συγχύζεσαι :lol:
Απλά δεν είχες δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα έρθεις.
Απλώς... έχει περάσει η ηλικία μου (προφανώς) και γίνομαι ένα με το ντεκόρ, και περνάω απαρατήρητος!!!amangos said:Ας τυπώσουμε κάποιο ενημερωτικό φυλάδιο, συνοπτικό και ουσιαστικό, και να το μοιράζουμε σε αυτούς που περιμένουν στην ουρά για να μπούνε...
:lol: :lol: :lol:galazio said:AXAXAXAXA,αντωνακο μου,αγορινα μου,απλα που να φανταστω οτι μετα απο τοσα χρονια,θα φωναζαμε μαζι (τελικα) για το τσιρκο 8) :roll: :lol:
που σαι ρε ντανταααααα :shock:
Άστα... αόρατος έχω γίνει!!!LUNA07 said:παλια ελεγες οτι οι υπολοιποι ειναι το ντεκορ σου :-k
να δεις που το εγραφε :roll: :lol:
δεν εχω εκτυπωτη,οποτε κανονιστε φυλλαδια και για μενα και οσο στοιχιζει φυσικα θα τα δωσω.ROTTIE said:Θα εκτυπώσει ο καθένας τα δικά του φυλλάδια και καλό είναι, για οικονομία χώρου και χρήματος να χωράει Χ2 σε μια Α4, έτσι ώστε κάθε σελίδα να αντιστοιχεί σε 2 φυλλάδια.
Μπορούμε να πάμε πριν την έναρξη της βραδινής παράστασης της Κυριακής (γύρω στις 19.00 που λογικά θα υπάρχει και η μεγαλύτερη προσέλευση) και να τα μοιράζουμε στον κόσμο.
Ραντεβού θα δώσουμε στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Φάληρο και εάν τελειώσουμε νωρίς πάμε για καφεδάκι συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου! :wink:
Συμφωνείτε?![]()
οχι,θα ερθω! εξαλλου μεγαλυτερη αξια εχει να μην μπορω και να μπορεσω :wink: 8)ROTTIE said:.
Απ’ ότι καταλαβαίνω μάλλον δεν θα καταφέρεις να έρθεις…
μηπως το σκαι καλυτερα που ασχολειται πιο σωστα με τετοια θεματα,γιατι το star τα μεταφερει οπως θελει και μπορει να γυρισει εναντιον της προσπαθειας?denis said:Πάρτε και το Star να έρθει, θα έρθει ...
...