Οίστρε, οίστρε είσαι εδώ;

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Γεια σας και πάλι...αυτή τη φορά ζητάμε τη βοήθεια σας για τα.... γυναικολογικά μας. Πριν δύο μέρες βρήκα μια σταγόνα αίμα πολύ αραιό και ανοιχτόχρωμο και υπέθεσα ότι θα ήρθε επιτέλους ο οίστρος της Μίλι. Αμέσως μετέφερα το Ρούντυ στο σπίτι των γονιών μου και ψώνισα βρακάκια και τα συναφή αλλά από τότε τίποτα....ούτε σταγόνα αίμα ούτε διογκωμένο αιδοίο ούτε τίποτα...λέτε να ήταν κάτι άλλο? ούτε είχε χτυπήσει κάπου ούτε τίποτα. Τη φέρνω και σε επαφή με το Ρούντυ μπας και καταλάβω από κει αλλά κι αυτός αδιάφορος (και βιάστηκα να τον εξορίσω τον κακομοίρη). Τη μύριζε βέβαια στο επίμαχο σημείο αλλά τίποτα παραπάνω.Σήμερα η κυρία γλείφεται εκεί, όμως γιατί δε βλέπω καθόλου αίμα? Δεν είχα ποτέ θηλυκό σκυλί και δεν έχω ιδέα....

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Το διάβασα σούπερμαν αλλά πέρα από το κατατοπιστικό ποστ του rottie και τις ωραιότατες φωτο με τις σκυλίτσες και τα βρακάκια τους δεν μπορώ να πω ότι κατέληξα τελικά στο αν της ήρθε περίοδος ή όχι....ευχαριστώ πάντως

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Στην αρχή του οίστρου δεν μυρίζουν στα αρσενικά,βάλε της το σοβρακάκι που της πήρες με μια σερβιέτα κ δες αν το λερώσει.
Αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να βεβαιωθείς νομίζω.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αφού μιλάμε για τον 1ο της, μην περιμένεις σταθερή ροή. Τα ίδια είχαμε κ μεις. Παρατήρησέ την να δεις τα σημάδια. Θα γλείφεται περισσότερο κ όπως είπε κ ο Σουπ θα πρηστεί. Σκέψου κάτι σαν μεγάλο τορτελίνι! :D (Για τους γνώστες τορτελόνι! ;))

K προσοχή στον αρσενικό σου, μην ξεχαστείς κ το δει αυτός 1ος!:rolleyes:

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
Ευχαριστώ παιδιά ,το μεγάλο μου άγχος είναι με τον αρσενικό και γι'αυτό τον "σκόρπισα" που λέμε εμείς εδω στους γονείς μου....σούπερμαν...απλά θεός.....

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Θα γίνει σαν μπουμπουκάκι το πιπί της και θα γλείφεται να καθαριστεί. Αν στάξει κάπου, απλά καθαρίζεις με κρύο νερό κι αν έχει ξεραθεί το αίμα καθαρίζεις με ένα παγάκι. Καλώς τα δεχτήκατε!:)