Καλημέρες.
Το θέμα είναι το εξής.
Ο γείτονας πριν απο κάποιους μήνες μάζεψε ενα αδεσποτάκι θηλυκό.
Ολα καλά και άγια.Το λατρέυω το σκυλάκι, παίζουνε με το δικό μου, κλπ
Ενα απο τα πρώτα πράγματα που του είπα, ήταν να φροντίσει το συντομότερο για στείρωση, αφενώς γιατί όπως οι περισσότεροι στην επαρχία τη βόλτα του σκύλου την εννοούν να τα αφήνουν ελεύθερα να τριγυρνάνε και αφαιτέρου γιατί με τον δικό μου δίπλα, περίμενα προβλήματα στην περίοδο του οίστρου της.
Εννοώ συμπεριφοράς, οχι να την αφήσει έγγυο αφού είναι ελεγχόμενος.
Ο τύπος είναι λίγο ζαμάν φου, ζορίζεται και οινομικά οπότε δεν έκανε τίποτα.
Ως εκ τούτου αδιαθέτησε η μικρά και το παλικάρι μου σάλεψε.
Ο Εκτοράκος έχει βγάλει ήχους που δεν ήξερα οτι μπορεί να βγάλει, κλαίει ολη την ώρα, είναι συνεχώς λαχανιασμένος, χοροπηδάει γύρω γύρω σαν το κατσίκι, κλπ, κλπ
Κοινώς περνάω ενα δράμα.Κάποιες μέρες τον έστελνα στο χώρο της πρώην μου, για να ηρεμεί κι αυτός κι εγω.
Δυστυχώς απο αύριο δεν θα γίνεται αυτό και θα πρέπει να μένει δίπλα στην πέτρα του σκανδάλου.
Ερώτησεις
-Πόσες μέρες κρατάει η ολη διαδικασία στην κοπέλα μας ? Απο τη μέρα πχ που πρήστηκε το αιδοίο της, γιατί το αίμα δεν είναι κριτήριο απ' οτι λένε οι γιατροί.
-Υπάρχει κάτι που μπορεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να μειώσει το όλο βάσανο στον δικό μου ?
-Ανόητη ερώτηση.Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ο Εκτορας απο την τόση αναστάτωση ? Εννοώ πρόβλημα ιατρικής φύσης.
Για βοηθάτε σκυλογονείς, γιατί με βλέπω να πέρνω τα βουνά σε λίγο
Το θέμα είναι το εξής.
Ο γείτονας πριν απο κάποιους μήνες μάζεψε ενα αδεσποτάκι θηλυκό.
Ολα καλά και άγια.Το λατρέυω το σκυλάκι, παίζουνε με το δικό μου, κλπ
Ενα απο τα πρώτα πράγματα που του είπα, ήταν να φροντίσει το συντομότερο για στείρωση, αφενώς γιατί όπως οι περισσότεροι στην επαρχία τη βόλτα του σκύλου την εννοούν να τα αφήνουν ελεύθερα να τριγυρνάνε και αφαιτέρου γιατί με τον δικό μου δίπλα, περίμενα προβλήματα στην περίοδο του οίστρου της.
Εννοώ συμπεριφοράς, οχι να την αφήσει έγγυο αφού είναι ελεγχόμενος.
Ο τύπος είναι λίγο ζαμάν φου, ζορίζεται και οινομικά οπότε δεν έκανε τίποτα.
Ως εκ τούτου αδιαθέτησε η μικρά και το παλικάρι μου σάλεψε.
Ο Εκτοράκος έχει βγάλει ήχους που δεν ήξερα οτι μπορεί να βγάλει, κλαίει ολη την ώρα, είναι συνεχώς λαχανιασμένος, χοροπηδάει γύρω γύρω σαν το κατσίκι, κλπ, κλπ
Κοινώς περνάω ενα δράμα.Κάποιες μέρες τον έστελνα στο χώρο της πρώην μου, για να ηρεμεί κι αυτός κι εγω.
Δυστυχώς απο αύριο δεν θα γίνεται αυτό και θα πρέπει να μένει δίπλα στην πέτρα του σκανδάλου.
Ερώτησεις
-Πόσες μέρες κρατάει η ολη διαδικασία στην κοπέλα μας ? Απο τη μέρα πχ που πρήστηκε το αιδοίο της, γιατί το αίμα δεν είναι κριτήριο απ' οτι λένε οι γιατροί.
-Υπάρχει κάτι που μπορεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να μειώσει το όλο βάσανο στον δικό μου ?
-Ανόητη ερώτηση.Υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ο Εκτορας απο την τόση αναστάτωση ? Εννοώ πρόβλημα ιατρικής φύσης.
Για βοηθάτε σκυλογονείς, γιατί με βλέπω να πέρνω τα βουνά σε λίγο