Βρηκα αυτο το θεμα, να μην ανοιγω αλλο. Στο σκυλακι φιλων μου, ημιαιμο,αρσενικο 20 μηνων και 20 κιλων, μη στειρωμενο, ανακαλυψαν την κυριακη 2 σαν ογκιδια, 2 μαζες τελοσπαντων συμμετρικες, αριστερα και δεξια στο υψος περιπου μετα τα πλευρα, στη μεση. Τον ψηλαφισα και εγω χτες ειναι σαν 2 σκληρες μαζες ψιλοακινητες, με την αριστερη να ειναι αρκετα πιο διογκωμενη. Πηγαν για εξετασεις, εκαναν γενικες , βιοχημικες και η γιατρος εκρινε οτι πρεπει να παρει υλικο για βιοψια με ναρκωση. Δε ξερω και αναλυτικα, δεν ημουν εκει. Τα αποτελεσματα δεν εχουν βγει, ειναι σε αναμονη αλλα εχουμε λίγο αγχωθει και ειναι σε αναμμενα καρβουνα.
Εχετε ακουσει κατι περεμφερες? Καμια ιδεα για το τι θα μπορουσε ας πουμε να ειναι? Ψαχνω στο φορουμ και το πιο σχετικο που βρηκα ειναι για εξογκωμα λογω εμβολιου.. Ο σκυλος οντως ειχε κανει πριν μια εβδομαδα εμβολιο σε αλλο γιατρο, το οποιο εκανε καπου εκει στη μεση μου ειπαν.... Νομιζω λυσσας και Pneumonodog. Ειναι πιθανον να δημιουργηθηκε απο το εμβολιο? Δε θα ηταν μονο στη μια πλευρα?
Απο ορεξη , ενεργεια το σκυλακι ειναι μια χαρα.
Αλλα που εχει παθει σχετικα προσφατα, δε ξερω αν συνδεονται. Πριν τα χριστουγεννα ειχε πληγες στην ακρη των αυτιων, οι οποιες η εξηγηση του πρωτου ιατρου δε μου φανηκε λογικη. Εφυγαν παντως με καποια θεραπεια αν και πηρε κανα μηνα. Πριν το πασχα αν θυμαμαι καλα καποια ανεξηγητα τρεμουλα στα πισω ποδια, τα οποια δεν επαναληφθηκαν. Τελευταιες γενικες ειχε κανει νομιζω πριν ενα χρονο.